Krvácení po cévkování

963
18.9.10 12:26

krvácení po cévkování

Ahojda těhulky,

mám dotaz, jsem ve 37.tt a dnes mě před propuštěním z nemocnice cévkovali. Teda spíš zkoušeli to, protože jim to nešlo, hrabali se ve mě 3× a nic. Pak jsem byla na wc a lehce to růžovělo. při další toaletě nic a teď když jsem byla prozměnu na stolici, tak zas krvácím a jde ze mě i taková tkáň. Tak mě zajímá, jestli to je stále po tom cévkování. Mám totiž hroznej strach, ale bylo by fakt divný, abych se tam vracela, když mě před hodinou pustili dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
18.9.10 12:36

Ahoj, myslim,že nemusíš mít strach.Bohužel mám tu samou zkušenost :roll: Do večera mě to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
18.9.10 13:02

No, tak aspoň, že tak. Hlavně jsem se divila, že to krvácí bez močení i když jen zatlačím na toaletě. Hrozný. je to takovej krvavej výtok s kousky sraženin. No hrůza. Doufám, že to přejde. Manžel ten je z toho hotovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.9.10 12:52

ahoj a proč tě cévkovali?? 8-o
normálně bys po cévkování krvácet neměla,jde o to kam se trefili :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.9.10 13:05

Cévkovali mě proto, aby nabrali čistou moč kvůli kontrole jater a ledvin či co v rámci toho, že mám tlak 130/80 a otoky. Nooo, ale nedařilo se, nepodařilo se to ani na tři pokusy a já mám až dodnes šílený bolesti při močení a ještě druhý den jsem krvácela. No prostě zážitek z nemocnice. Úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
20.9.10 13:08

no to máš pěkný zážitek…pokud by chtěli sterilní moč,která není nezbytná,mohla ses chudinko jen umýt a mohli ti dát sterilní zkumavku :cert: :cert: ..........teda nevím kde je učili cevkovat,jedno zacévkovaní je otázka 2vteřin :think: :-?
tak ať tě příště netrápí…jsem říkala že se snad před císařem zacevkuju sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.9.10 22:43

luciasku předpokládám že tě cévkovali v Chrudimi,mám s tím taky špatnou zkušenost z prvního těhu.Kromě hamiltona byla cévka před císařem ten nejhorší zážitek :roll:

• Citovat
  • Upravit
5514
8.4.15 09:53

Ahoj. Včera večer mě cévkovali v Podolí a poměrně dost po tom krvácím. Neteče ze mě samovolně ale když si dojdu na záchod mám uplně krvavej toaleťák :( nepřijde mi to moc normální, tak mám strach. Nemáte s tím někdo prosím podobnou zkušenost? Nemůžu se o tom nic dočíst a doktorka mi nezvedá telefon :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.4.15 09:58

Může ti být, ale v malé míře. Já měla jednou na vložce a pak po utření a potom už dobrý. Byla bych v klidu, doktorce klidně zavolej, ale věřím, že se to ustálí. Nějaký bolesti a řezání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.4.15 10:01
@Betusak píše:
Ahoj. Včera večer mě cévkovali v Podolí a poměrně dost po tom krvácím. Neteče ze mě samovolně ale když si dojdu na záchod mám uplně krvavej toaleťák :( nepřijde mi to moc normální, tak mám strach. Nemáte s tím někdo prosím podobnou zkušenost? Nemůžu se o tom nic dočíst a doktorka mi nezvedá telefon :cert: :oops:

dell to nekdo, kdo to moc neumel :zed:

• Citovat
  • Upravit
873
8.4.15 10:03

@Betusak Je to normální, já chodím na cévkování a chodím na cystoskopii každé tři měsíce kvůli nádoru a občas krvácím taky :) a po cévkování po operaci jsem měla plnou mísu krve a nic se nedělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
8.4.15 10:04

@Nainuva ja to mam taky po utreni, ale je toho vazne docela dost :oops: proste jakoby se mi mela rozjet menstruace a uplne cerstva krev :oops: mam z toho trochu strach. Ted je to po sesty co jsem si od te doby dosla na wc a ani trochu se to nelepsi :,(

@KackaDoup to je mozny ale to ja bohuzel neposoudim. Samotny zakrok nebolel, jen byl trosku neprijemny, problemy mi zacaly az po tom. A jelikoz jsem na tom byla poprve, nemam s cim porovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
8.4.15 10:09

@AdelaHores jezisi 8o to je mi moc lito :( ja bych cekala ze me na to alespon upozorni kdyz je to normalni, ale sestra mi nic takoveho nerekla :nevim: a vazne si nemyslim ze by mi to provedla spatne, protoze ten samotny zakrok opravdu nebolel, byl jen trochu neprijemny. Boli to hodne az ted :( jako bych byla natekla… a dojit si na wc je teda zazitek :cert: jakoby nestacilo ze to uz tak dost boli kvuli tomu zanetu co mam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.4.15 10:25
@Betusak píše:
Ahoj. Včera večer mě cévkovali v Podolí a poměrně dost po tom krvácím. Neteče ze mě samovolně ale když si dojdu na záchod mám uplně krvavej toaleťák :( nepřijde mi to moc normální, tak mám strach. Nemáte s tím někdo prosím podobnou zkušenost? Nemůžu se o tom nic dočíst a doktorka mi nezvedá telefon :cert: :oops:

No, tak to je myslím docela špatně, cévkovali mě asi tak 10 x a 4× jsem byla na cystoskopii a nikdy jsem nekrvácela, ani kapku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
8.4.15 10:26
@AdelaHores píše:
@Betusak Je to normální, já chodím na cévkování a chodím na cystoskopii každé tři měsíce kvůli nádoru a občas krvácím taky :) a po cévkování po operaci jsem měla plnou mísu krve a nic se nedělo :)

Fakt? To jsem nezažila vůbec nikdy, jestli už to tam nemáš moc rozrýpaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí