Pravidelná stolice

478
17.9.10 16:57

pravidelná stolice

Ahoj holky, dnes začínám 38tt a přijde mi divný, jak najednou chodím na velkou… :oops: No rpostě normálně, i jako netěhotná, nejdu i 5dní na velkou. Přes celý těhu to bylo jak kdy, ale teď asi poslední 3dny, chodím na velkou i 3× denně, někdy i 4×… :think: Jako nevadí mi to, vždy mě to jako tak ulehčí, ale není to divný? Průjem to není, ale mám pocit, že toho tolik snad ani nesním :-D Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101749
17.9.10 17:12

Zkušenost mám úplně stejnou :-) a taky jsem v 38tt… a dle kontroly už se i otvírám, tak bych řekla, že se tělo pomalu připravuje na porod - aby mělo mimčo víc prostoru na cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
17.9.10 19:14

A nebereš magnesium??Po něm bývá stolice častější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
17.9.10 19:34

Nene, magnezium jsem brala po amnio asi dva měsíce a pak jsem se na to vykvajzla…
j.a.n.i1, taky mě to napadlo, zda se tělo nechystá, ale ono se může taky chystat ještě i klidně 3týdny… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
17.9.10 19:36

A jestli se otevírám… moje gyndařka mě za celé těhu prohlídla jen když mi teď nedávno brala stěr na streptokoka, jinak ne a v porodnici v sobotu, když jsme jeli na monitor, zda se maléj neškrtí a tam mě sice vyšetřila, ale když jsem se oblíkla a sedla k ní ke stolu, že se něco dozvím, odvolali jí k porodu, takže letěla tam a my s manželem jeli domů, říkala, že můžeme počkat, ale že to může trvat i hodiny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 21:32

poslední týden to mám taky klidně třikrát denně,prý je to příprava na porod,kámoška měla dva dny před porodem pořádnej průjem,tak na tom asi něco bude :-)

• Citovat
  • Upravit
478
17.9.10 21:43

tý jo, na jednu stranu bych byla samozřejmě ráda, ale na druhou stranu mě to kapku děsí :-D a Rozmary, co ty tady ještě? Proč už nejsi na cestě do porodnice? :dance: Manžel už dorazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zabka126
16.2.13 22:39

Nepravidelná stolice

Ahojte,

holky mám menší problém se stolicí, spíše teda asi větší. chodím tak 1× za dobu 4 dnů někdy i později. A když už jdu, tak se vyprázdním uplně, (někdy třeba zas jen trošku). Stravu mám pravidelnou v normálních dávkách, neřeknu, že se občas nenápráším, to ano, ale není to vždy :). Jediné co vynechávám je snídaně, protože je mi zle. Pravidelný pohyb mám a dostatek tekutin také. zkoušela jsem různé věci jako:

1. mít i snídani - pomohlo mi to tak na 4 dny a pak jsem byla zase zpět v kolejích
  2. ráno pít okamžitě vodu a na to teplý nápoj- pomohlo mi to tak na 7 dní, poté opět zpátky

3)100% výtažek z Aloe Vera posílený o kaktus - je to přesně na detoxikaci střev zkusila jsem 1l láhev, pomohla mi až po užití celé půlky láhve, až pak se dostavila stolice 2× denně, když jsem si koupila druhou láhev, už na ěm nepůsobila vůbec.

Nevím co bych už mohla dělat, či vyzkoušet…

Pokud máte nějaké rady, byla bych vděčná, a pokud Vás mohu poprosit napsat mi je na mail ***@seznam.cz ( do předmětu zpráv slovo stolice), jinak bych to asi vymazala…:D

Díky moc za jakoukoliv radu :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí