Cestovani

8
17.9.10 14:33

Cestovani

dobry den chtela bych se zeptat jaky je to cestovani v tehotenstvi, jsem tehotna podruhe, teprve na zacatku 9tt, chceme za dva dny (uz mame letenky)s manzelem letet do anglie na tyden, a kamaradka me vystrasila ze ted nesmim litat je to velky riziko :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
17.9.10 14:45

Ahoj já bych se asi poradila s DR, pokud si zdravá těhu je v poho a dr bude souhlasit tak let a pořádně si to užij. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.10 15:02

Diky moc, zdrava jsem(myslim), i doktor rikal vse zatim probeha v poradku ale zadny odbery krvi, pry jeste brzy az tak za 2tydny, kamoska mne ale vystrasila potratem a mne je z toho ted zle. A porad musim o tom premyslet :cry: huh doufam ze vse dopadne v poradku je to jen 2,5hod letu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
17.9.10 15:06

Kámoška je koza :lol: co tě má co děsit.Jestli ona nechce jet místo tebe :lol: :mrgreen: :lol: .Neboj určitě bude vše v poho vždit neletíš do austrálie :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
17.9.10 15:10

George, nic se neboj- já jsem letuška a mám spoustu kolegyň, které v těhotenství lítaly a vše bez problémů. Skutečně se ale lítání v prvním trimestru nedoporučuje- ale podle mne je to ještě přežitek z dřívější doby, kdy letadla nebyly tlakovaný, takže ten přetlak mohl na miminko působit… V moderních letadlech je al tlak vyrovnaný :wink:
A do UK je to dvě hodinky letu to krásně zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.10 15:53

Dekuji Vam mocinky za odpoved :hug: jste me moc potesili odpovedi :kytka: alespon uz mne preslo to napeti a nervozita :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.9.10 19:30

Ahoj,já jsem cca v 6-tém měsíci jela autem do Francie,sice jen na víkend,ale dalo se.Létat bys asi něměla od 2 trimestru,ale nevím to přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
18.9.10 12:31

2 trimestr je právě na létání optimální - to počáteční období s větším rizikem potratu je pryč a riziko předčasného porodu ještě daleko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
18.9.10 14:42

to je pravda mám zato že létat nedoporučují až od 34 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.9.10 15:08

Jj to znam ze od 34tt ani nektere letecke spolecnosti proste nevemou do letadla, musi se nejak dopredu domlouvat aby vzeli. Dnes jsme kvuli obavani i zasli k doktorovi aby zkontroloval jestli je vse ok po letu, tak mi udelali ultrazvuk, doktor rikal ze se litani v prvnim trimestru nedoporucuje ale ze ted je lepsi letecka technika tak by se nemelo nic stat. Manzel je anglican tak mi nic jinyho nezbyva nez litani.

P.S. dnes jsme poprve videli nase embrio :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.9.10 20:52

to je zážitek vid vidět jak mu tluče srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...