Jak dlouho mám čekat?

rozmary
17.9.10 18:19

Jak dlouho mám čekat?

Ahoj těhulky,tak jsem se vrátila z kontroly,doktor se ve mě pěkně pošťoural a sebral mi gynopevaril i magnézko,měla jsem prášek naposledy ráno a teď se mi to pěkně rozjíždí po 5-3min.kontrakce,ne nijak extrémě bolestivý,bolí mě v podbřišku jako při ms a jde to do zad :think: Doktor říkal,že to na porod zatím nevypadá,ale kdyby cokoliv,tak frčet do špitálu abych nepřijela pozdě,že bez těch prášků to může být kdykoliv.Nechtěla bych zbytečně hned plašit,za jak dlouho by jste do tý nemocnice jely,mám to zhruba hodinu a půl,ještě zkusim vanu,ale fakt to zatim nijak hrozně nebolí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
17.9.10 18:21

Jestli tě po té vaně přejdou kontrakce,tak jsou to jen poslíčci,ale jestli ne,tak bych radši do té nemocnice jela,protože po 3-5minutách je fakt dost,to se ti za chvíli může rozjet porod,tak ještě chvíli vyčkej a když to bude pořád po 3-5minutách,tak bych jela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
17.9.10 18:23

My máme obě termín úplně ve stejný den,viď,vím,že jsi někde psala,že máš taky 7.10.,já zatím ještě poslíčky nemám,kontrakce,vůbec nic,ale pokud je fakt máš a takhle pravidelný,tak bych se bála být doma a radši jet zbytečně do nemocnice než pozdě,uvidíš,co ti poradí další holky,drž se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.9.10 18:30

Ja bych jela, radsi driv nez pozdeji. Rodit nekde cestou, nic moc. Mne se kontrakce behem pul hod stahly z 10min na 4 a uz to jelo

Jsi bez prasku, lepsi to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 18:31

Já mám posly už dlouho,ale doteď jsem brala léky na sklidnění,ale gyndr. mi je dneska sebral,tak čekám co s toho bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35545
17.9.10 19:15

Rozmary tak jak? Mě to také takhle rychle začalo a za dvě hodinky byl malý na světě, tak pokud to vana nezastaví, tak jeď, ono to těžko odhadneš, maximálně tě pošlou domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 19:28

Jejda kožíšku to mě ani nestraš,zatím je to pořád stejné,vanu teprve napouštím,obskakovala jsem malou,jsem s ní sama doma.Já jsem myslela,že ty kontrakce musí být opravdu bolavé k nevydržení :think: ,nebo aspoň to tu tak čtu :nevim: i když je pravda,že u holky jsem je měla před porodem po třech min. a taky nic brutálního,potřebovala bych vydržet aspoň ještě dvě hodiny než příjde manžel.No jestli vana nepomůže,tak žhavim drát.Doktor mi odedneška nařídil pohlavní styk,tak se chudák manža těšil jak si konečně užije,no už asi ne :-)

• Citovat
  • Upravit
478
17.9.10 19:33

Rozmary, držím pěsti, několikrát jsme si tady psali a teď to vypadá, že nám brzo porodíš :potlesk: Závidím ti, taky už bych to brala… v kolikátým jsi? DRŽ SE!!! :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 19:38

Ahoj,díky,jsem dnes 37+1tt takže mimčo už by mělo mít všechno co potřebuje,tak bych byla i ráda kdyby to dnes klaplo :-) Já teď hlavně přemýšlím kdo mi pohlídá přes noc malou,při pátku večer to bude zajímavé :roll:

• Citovat
  • Upravit
35545
17.9.10 20:06

Já nestraším, také mi bylo divné, že to jde tak rychle a to jsem byla prvorodička, změřila jsem si první kontrakci, ještě jsem si nebyla jistá, zda je to ono, pak druhou, najednou po třech a valila jsem k sestrám, tam mě píchli na monitor a volali doktorku, no holka byla jsem na osm centimetrů. Nastoupila jsem na vyvolání, takže jinak bych rodila doma. Příště pojedu raději dřív. Hodně štěstíčka :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 20:08

Tak jsem venku z bazénu,pořád stejné intervaly,akorát jsou ty kontrakce ještě míň bolestivé 8-o tak jsem z toho teda hyn :zed: Když tam pojedu s nebolestivým tvrdnutím břicha,tak mě asi pěkně vyfakujou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3337
17.9.10 20:42

A kam jedeš rodit? Snad ne do Chrudimi, máš to docela kousek :think: Budu na tebe myslet - snad to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.9.10 20:47

určitě jeď rodit doma fakt není nic moc, já už bych raděj 10× plašila než si zážitek zopakovat..

tak tfujtfujtfuj ať porod v porodnici zvládnete na jedničku a brzy muchláš miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.9.10 21:10

Jojo do Chrudimi,je to kousek,za 20minut jsme tam :wink:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
17.9.10 21:24

Holky a ta vana by to zklidnila hned?

• Citovat