Kojenecké láhve Tomme Tippee

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
15.5.13 14:42

@Brooucinda mohu se ti ještě zeptat máš klasické láhve nebo s tím ukazatelem teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
15.5.13 16:14

@vranka1050 Jedu klasiku. Dit je malýmu půl roku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
478
16.5.13 09:15

@Brooucinda používala jsi je hned od narození nebo později. Přemýšlím jestli si mám koupi i jednu proti té kolice nebo stačí obyč. Malou jsem kojila 4 týdny a pak jsem přikrmovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
16.5.13 09:17

@vranka1050 Ano už z nemocnice jsem odcházela s dokrmem. Takže od malinka jsem měla TT, nejprve 150ku a teď asi 260ku. Mám ty klasické antikoliks s tím, že je na savičce ventýlek. Ty novější to už mají jinak ve vnitř tý lahvičky..

• Citovat
  • Upravit
478
16.5.13 09:25

Tak to jsem chtěla vědět. Oni ještě prodávají právě ti s tím otvorem v savičce a pak s tím v láhvi. Tak si koupím asi taky ty obyčejné jen s tím otvorem v savičce. Už musím nakupovat už jsem 31t+1tt. Jinak už mám vše vyprané co mám po dcerce a už budu prát jen nové věcičky. A dokupovat co my chybí tak se právě příští týden chystám na lékárnu a musím si to objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
16.5.13 16:54

@vranka1050 Heled ale já to kupovala před půl rokem! Jestli budou mít tenhle typ, to netuším :nevim: No tak to budete mít za nedlouho už:-) Já jsem si válela v 31tt v nemocnici :lol:

• Citovat
  • Upravit
478
17.5.13 09:01

@Brooucinda Ahoj tak to tak ještě abych byla v nemocnici to by malá nepřežila. Už se děsí toho týdnu co tam budu po porodu. K babičkám nechce jít. Tam byla na zkoušku 5 dní a 3 den večer už plakala, že se jí stýská. Ale zůstala tam jak jsme pro ni přijeli tak už říkala, že tam na tak dlouho nepojede. Manžel musí chodit do práce je podnikatel a nemá zaměstnance tak jsem zvědavá jak to provedou. Naštěstí máme první měsíc otevřenou školku. To už mají od zkoušené z února kdy jsem byla nemocná tak ranní vstávání a přípravu a pak odvézt do školky a ze školky a zvládli to. Holt si budou muset poradit.My naštěstí bydlíme s prababičkou tak ta to ještě taky zvládne jim uvařit a vyprat. Tak to nemám strach že by umřeli hladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
17.5.13 11:46

@vranka1050 Jo tak to máš v pohodě. My máme prvního mimiňáka :lol: Já jsem tam právě byla kvůli málem skoroporodu.. Takže jsem byla hotová :lol: A vzhledem k tomu co bylo zase před tak, jsme nakupovali všechno jen tak tak do porodu. Mě hlavně nešlo ležet ani sedět, takžejsem se pořád někde ochomejtala :mrgreen: No pak jsem byla stjeně na prdnutí plodovky, protože když už na svět jít měl, tak nechtěl :cert: Ale máme i dudliky (ty mi teda plive od mala - vůbec je nechce) a kousátko myslím.. Jsou to dobrý věci, krásný tvar lahviček :lol:

• Citovat
  • Upravit
160
13.6.13 09:51

Přidávám taky svou zkušenost, lahvičky mi vůbec netekly. Přesně jak popisují holky výš, ta savička se opře o víko, takže neteče. Za mě je TT rozhodně lepší jak Avent, a to jsme toho vyzkoušeli myslím dost. Od TT mám teď prakticky všechno a kupovala jsem to najednou přes tenhle eshop http://www.kojenecke-obleceni.eu/…/122/krmeni/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí