Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem, má prosím někdo zkušenost s láhví Sigg s brčkem(Nat),hlavně mě zajímá zda skutečně neteče. Vyzkoušela jsem snad šest druhů včetně všemi vychvalovaného Aventu a i ten mi prokapává kolem závitu byť má vše správně nasazené
.Takže otázka zní:Neteče láhev Sigg s brčkem nebo teče??Nechce se mi kupovat lahev za 600,– pokud je tekoucí. A jednorázové lahve například od Jupíka nechci, sice opravdu netečou ale měním je tak třikrát do měsíce což ve výsledku vyjde dráž než lahve na víc použití. Díky všem za reakce Jana
![]()
@sarlota535 píše:
Ahoj všem, má prosím někdo zkušenost s láhví Sigg s brčkem(Nat),hlavně mě zajímá zda skutečně neteče. Vyzkoušela jsem snad šest druhů včetně všemi vychvalovaného Aventu a i ten mi prokapává kolem závitu byť má vše správně nasazené.Takže otázka zní:Neteče láhev Sigg s brčkem nebo teče??Nechce se mi kupovat lahev za 600,– pokud je tekoucí. A jednorázové lahve například od Jupíka nechci, sice opravdu netečou ale měním je tak třikrát do měsíce což ve výsledku vyjde dráž než lahve na víc použití. Díky všem za reakce Jana
![]()
Obnovuji diskuzi, taky by mě zajímalo, zda láhev neteče. Vyzkoušela jsem už tolik lahviček a teče každá ![]()
@lennny ahoj,byli jsme na dovče takže reaguji až teď, nakonec jsem zašla do krámu kde Sigg prodávají a byla tam velmi ochotná prodavačka která mi dovolila lahve vyzkoušeti s vodou, nakonec jsem koupila Sigg ale ne tu s brčkem(protože se brčko musí zubama nebo rty zmáčknout a zároveň pít a tento systém naše robátko nějak nechápe)a jsem s ní nadmíru spokojená, když je zavřená tak opravdu neteče. ale řekla bych že to je pro dítko které už nemetá lahvema po zemi protože když je pítko v poloze otevřeno a položila by jsi jí na zem tak to samozřejmě kape ale zavřená fakt nedá ani kapku(a o to mi šlo, vytáčelo mi do běla že mám věčně zhnojený věci v kabelce od lahve která má být netekoucí
)
![]()
@sarlota535 píše:
@lennny ahoj,byli jsme na dovče takže reaguji až teď, nakonec jsem zašla do krámu kde Sigg prodávají a byla tam velmi ochotná prodavačka která mi dovolila lahve vyzkoušeti s vodou, nakonec jsem koupila Sigg ale ne tu s brčkem(protože se brčko musí zubama nebo rty zmáčknout a zároveň pít a tento systém naše robátko nějak nechápe)a jsem s ní nadmíru spokojená, když je zavřená tak opravdu neteče. ale řekla bych že to je pro dítko které už nemetá lahvema po zemi protože když je pítko v poloze otevřeno a položila by jsi jí na zem tak to samozřejmě kape ale zavřená fakt nedá ani kapku(a o to mi šlo, vytáčelo mi do běla že mám věčně zhnojený věci v kabelce od lahve která má být netekoucí![]()
![]()
![]()
)
![]()
Ahoj děkuji za odpověď. Mě to taky děsně vytáčí, když mám věčně namočené věci v kabelce od pití a to jsme už vyzkoušeli lahviček
.Já včera objednala tuto http://www.vipceny.eu/…-Tractors.Na recenzích ji taky dost chválí, že neteče a pro menšího prcka sigg, tu se sportovním uzávěrem. Zítra přijdou, tak jsem zvědavá. To jsem ráda, že jsem nakonec tu nat nevzala, prcek by to asi nezvládl, skousnout a pít ![]()