Skleněná lahvička Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
114
21.3.13 22:52

sklenena lahvicka Avent

Ahoj holky,

nemate nektera zkusenost se sklenenou lahvickou od Aventu??
Uvazuji, ze bych si ji poridila, ale jeste nejsem na 100% rozhodnuta :-).
Rikam si, ze sklo ma neco do sebe a zvlaste u lahvicek pro miminko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
21.3.13 22:58

Máš na mysli tu zlatou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
21.3.13 23:02

Sklenene lahvicky od aventu jsou super, mam obe velikosti. Syn z nich pije caj a ridsi mlecnou kasi. Uz bych umelohmotnou nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.13 23:34
@ilyz píše:
Máš na mysli tu zlatou??

Ne, je cira a ze skla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
21.3.13 23:37
@katulit píše:
Ne, je cira a ze skla.

Jojo vím, vím..
To jsou ty nové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 00:01

Taky muzu jen doporucit! Mame tu vetsi variantu, a lze na ni nasroubovat i ten sosacek z Aventovo kouzelneho hrnecku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.3.13 06:40

Mě přijdou aventky předražené. Máme skleněné lahvičky od simaxu a naprostá spokojenost. Dají se koupit v Globusu za cca 60 korun nebo si můžete najít prodejce na jejich webu www.simax.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Pospíšilová
22.3.13 09:26

doporučuji..

Určitě flašenku skleněnou od Aventu už na doporučni kamarádek ji vyzkoušíme zatím plně kojime, ale 100 pro budem užívat :-) :potlesk: :potlesk: sice jsou dražší ale cena odpovídá kvalitě máme od Aventu více vyrobku a zatím jsem moc spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
114
22.3.13 10:19

@Zehavia moc dekuji za odkaz, flasticky vypadaji pekne :-)

Ale asi zustanu u Aventu, mam od nich uz nekolik lahvicek a jsem maximalne spokojena. Ted potrebuji doplnit a ta sklenena me zaujala, tak jsem se o ni chtela dozvedet vice ;-)..sice je drazsi, ale je to zarucena kvalita a budu ji moct kombinovat s tim co uz mam doma, coz je vyhoda:-)…a mam uz i vyzkousene aventacke savicky, jeste kojim a mrnous se bez problemu prisaje k lahvicce i prsu…

Asi dnes nebo zitra vyrazim na nakup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.3.13 10:21

@Undercover Angel jjj, to se mi take libi, ze avent lahvicky jdou vyuzit i pro vetsi deti :-)…takze se ta investice vrati :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 23:41

@katulit Jj, pres den ma maly v lahvicce se sosackem cajik a vecer jen vymenim na savicku a davam mlicko :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.3.13 22:00

TAky mohu doporučit. Výhoda je, že na tento skleněný hrneček jde přidat to pítko z Avent kouzelného hrnečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolina Brokešová
3.4.13 20:27

Láhev mohu jen doporučit! Jsem s ní nadmíru spokojená. Udrží čajík dlouho teplý a jde snadno zavírat i otevírat.

• Citovat
  • Upravit
114
17.4.13 16:41

Holky,

tak jsem nakonec neodolala a sklenenou Aventku si poridila :-)…a jsem fakt spokojena, krasne udrzi teplotu napoje dostatecne dlouho, hezky padne do ruky a skvele vypada. Myslim si, ze se ta investice vyplati :-). Kvalita je kvalita…savicka je take super, ale to uz jsem vedela, jelikoz lahvicku Natural jsem uz c plastu mela.

Takze vrele doporucuju :-)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.5.13 19:49

Skvělá lahvička. Lehká, padne do ruky. Dlouho drží teplotu a hlavně, když mi spadla na zem, tak se nerozbila ani nepraskla. Já jsem s ní maximálně spokojené a neměnila bych.Jsem ochotná si za kvalitu i připlatit. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí