Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
nemate nektera zkusenost se sklenenou lahvickou od Aventu??
Uvazuji, ze bych si ji poridila, ale jeste nejsem na 100% rozhodnuta
.
Rikam si, ze sklo ma neco do sebe a zvlaste u lahvicek pro miminko
.
Sklenene lahvicky od aventu jsou super, mam obe velikosti. Syn z nich pije caj a ridsi mlecnou kasi. Uz bych umelohmotnou nekoupila.
@katulit píše:
Ne, je cira a ze skla.
Jojo vím, vím..
To jsou ty nové ![]()
Taky muzu jen doporucit! Mame tu vetsi variantu, a lze na ni nasroubovat i ten sosacek z Aventovo kouzelneho hrnecku ![]()
Mě přijdou aventky předražené. Máme skleněné lahvičky od simaxu a naprostá spokojenost. Dají se koupit v Globusu za cca 60 korun nebo si můžete najít prodejce na jejich webu www.simax.cz
Určitě flašenku skleněnou od Aventu už na doporučni kamarádek ji vyzkoušíme zatím plně kojime, ale 100 pro budem užívat
sice jsou dražší ale cena odpovídá kvalitě máme od Aventu více vyrobku a zatím jsem moc spokojená ![]()
@Zehavia moc dekuji za odkaz, flasticky vypadaji pekne ![]()
Ale asi zustanu u Aventu, mam od nich uz nekolik lahvicek a jsem maximalne spokojena. Ted potrebuji doplnit a ta sklenena me zaujala, tak jsem se o ni chtela dozvedet vice
..sice je drazsi, ale je to zarucena kvalita a budu ji moct kombinovat s tim co uz mam doma, coz je vyhoda:-)…a mam uz i vyzkousene aventacke savicky, jeste kojim a mrnous se bez problemu prisaje k lahvicce i prsu…
Asi dnes nebo zitra vyrazim na nakup ![]()
@Undercover Angel jjj, to se mi take libi, ze avent lahvicky jdou vyuzit i pro vetsi deti
…takze se ta investice vrati ![]()
@katulit Jj, pres den ma maly v lahvicce se sosackem cajik a vecer jen vymenim na savicku a davam mlicko
![]()
TAky mohu doporučit. Výhoda je, že na tento skleněný hrneček jde přidat to pítko z Avent kouzelného hrnečku ![]()
Láhev mohu jen doporučit! Jsem s ní nadmíru spokojená. Udrží čajík dlouho teplý a jde snadno zavírat i otevírat.
Holky,
tak jsem nakonec neodolala a sklenenou Aventku si poridila
…a jsem fakt spokojena, krasne udrzi teplotu napoje dostatecne dlouho, hezky padne do ruky a skvele vypada. Myslim si, ze se ta investice vyplati
. Kvalita je kvalita…savicka je take super, ale to uz jsem vedela, jelikoz lahvicku Natural jsem uz c plastu mela.
Takze vrele doporucuju
!!
Skvělá lahvička. Lehká, padne do ruky. Dlouho drží teplotu a hlavně, když mi spadla na zem, tak se nerozbila ani nepraskla. Já jsem s ní maximálně spokojené a neměnila bych.Jsem ochotná si za kvalitu i připlatit. ![]()