Kojenecké láhve Tomme Tippee

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
15.5.13 09:07

Koj.láhve TOMME TIPPEE

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo používá nebo si koupil kij. láhve Tomme Tippee.Jak jste s ni my spokojeny. A jestli netečou mají také jak klasické láhve ten protikus co mají třeba NUK aby netekly. Děkuji Za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brooucinda
15.5.13 09:13

@vranka1050 Ahoj mám TT a jsem s nimi nadmíru spokojená. Mám i dudlíky a odsávačku. Dudlíky mi ale nedudlá :lol: Jak říkámm jsem spokojená moc. Koliku měl jen jednou jedinkrát a to jsme vyléčili během jednoho dne.. Za mě 1 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11117
15.5.13 09:21

Mame jich asi 6. jsem spokojena s lehkymi vyhradami - ted po delsim uzivani jsou lahve zazloutle a napisy napul pryc. ale byla jsem ujistena, ze to delaji vsechny lahve :nevim:
taky se mi trochu blbe cisti. ale malemu se z nich od zacatku dobre pije, prijal je okamzite, takze celkove spokojenost. mam od nich i termo obal, termosku atd. a s tema vecma jsem spokojena maximalne.
teoreticky bych radeji prista sla do sklenenych, ale ten vyber je tam bidny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
15.5.13 09:26

@vranka1050 pridam svou zkusenost, malickou 150ml lahev tommee maly prijal hned, davala jsem mu z ni obcas odstrikane mleko uz od 4tydne, takze potud spokojenost, kdyz jsem ted koupila velkou lahvicku, zjistila jsem ze i kdyz fakt peclive prisroubuju, proteka…uz jem nekolkrat zlila sebe i malyho, tak ted pouzivame Avent. Mozna je to moje nesikovnost, nevim :nevim: ale za me mala lahvicka super a velka me dost nastvala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.5.13 09:29

Já právě uvažuji jaké mám koupit jestli tyhle nebo NUK.Nuk jsem používala před 6 lety a byla jsem spokojená. Když jsem ji měla v obale abyl tam vršek mezi savičkopu tak taky tekla občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.5.13 09:54

Máme od nich cca 6 láhví 2× 150, 2× 250 a 2× 330 ml. S žádnou nemáme problém, nesloupaly se nápisy a nejsou zažloutlé a to jedou už přes rok, měním jen savičky.
Mám i NUK a šel z domu. Synovi totál rozhasil kojení, ale třeba pro dítě jen na UM by mohl být fajn.

• Citovat
  • Upravit
478
15.5.13 10:00

@Billi já právě první kojila jen cca 3 týdny a pak uměle. Tak nuk byl cca dobrý tak právě zvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
15.5.13 10:07

Do roka malý jiný lahve neměl. Líbil se mi ten tvar. Sestra je používala od začátku 9.měs zároveň s kojením a nikdy neměla problém, že by malá nechtěla prso. Žádné protékání, od 3.měs si je malý pěkně držel sám, na čištění jsou možná trošku pracnější než ten Nuk. Učící hrneček od TT ale vůbec neuspěl, takže po roce jsme přešli na Nuk s pítkem a mlíko má nadále jenom v nich, protože mu ho dám a jdu pryč. Když usne, nevytečou. Ale pro mimčo bych znovu volila jedině TT. Zažloutlé byly jen ty, ve kterých měl čaj nebo šťávu, jak je to obarvilo, jinak ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.5.13 10:26

Mam pro maleho taky TT. Malou lahvicku i dve vetsi-antikolikove i s tepelnou tycinkou. Cisti se naprosto normalne, nemam je zazloutle, ani se nesloupavaji napisy.
Mam od TT jeste i misky, lzicky, prvni netekouci hrnek, brindak atd a se vsim max spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.5.13 10:33

A jak je to s lahvičkami když jdete prič a chcete je mít plné netečou nebo je tam uzávěr mezi lahví a dudlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.5.13 10:43

Dudlik se tak nejak neprodysne opre o vrchnak lahve, takze to fakt netece- alespon 150, co sme pouzivali. Zadne viko mezi dudlikem a lahvi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.5.13 10:45
@vranka1050 píše:
A jak je to s lahvičkami když jdete prič a chcete je mít plné netečou nebo je tam uzávěr mezi lahví a dudlíkem

Plné čeho? Dávala jsem do nich čaj, ale postavila jsem ji, právě aby nevytekly. Ale třeba když tam je zbytek, tak nevyteče.

• Citovat
  • Upravit
478
15.5.13 10:58

@Billi no třeba zrovna čaje. Ten NUk když jí odšroubuješ savičku tak tam dáš plastový deklík a zase přišroubuješ tak neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.5.13 11:05

@vranka1050 jj, vím, ale nepoužívala jsem. Pro mě bylo pohodlnější postavit a mít to pořád v pohotovosti. Ale využila jsem jen párkrát, když bylo prckovi 7 měsíců, tak jsme přešli na učící hrnek (též TT).
Ale přiznávám se, že na další děti budu kupovat skleněné láhve od Aventu, protože teď v těch plasťácích každou chvíli najdou nějaký kekel :roll:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
15.5.13 13:02

@mmrk já mám i velkou 160ku a přesně jak řikáš. Připlácnu víko a neteče. Ten dudlík musí být narovno a nestalo se mi, že by tekl… Žádný vyndavání zandavání :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí

Poradna o autosedačkách