Kolaudace a katastr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.4.19 11:03

kolaudace a katastr

Zdravím všechny, stala se taková nemilá věc. Před 5 lety se kolaudovala jedna stavba (ne novostavba), úspěšně. Ale už jsem zapomněla rozhodnutí zanést na katastr. Nevíte, jestli je to problém, když teď přijdu na KN s papírem, který je pět let starý? Nemůžou chtít novou kolaudaci? To je přece blbost, když to už jednou všechno prošlo, ne? Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5301
8.4.19 12:04

Vubec se v tom nevyznam, snad odpovi nekdo fundovany, ale co me napada za uskali - my kdyz kolaudovali, tak se nam po kolaudaci zmenila zasadne stuktura (i obytna plocha a tak) domu a museli jsme znova platit dan z nemovitosti. Ale treba se vas to netyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.4.19 12:26
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, stala se taková nemilá věc. Před 5 lety se kolaudovala jedna stavba (ne novostavba), úspěšně. Ale už jsem zapomněla rozhodnutí zanést na katastr. Nevíte, jestli je to problém, když teď přijdu na KN s papírem, který je pět let starý? Nemůžou chtít novou kolaudaci? To je přece blbost, když to už jednou všechno prošlo, ne? Díky!

Není to problém, normálně dojdi na katastr, předlož kolaudační rozhodnutí s vyznačenou právní mocí od stavebního úřadu a všechno se dá do pořádku a neboj když už je jednou zkolaudováno a máš na to papír, tak novou chtít nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.4.19 12:36
@Meridene píše:
Není to problém, normálně dojdi na katastr, předlož kolaudační rozhodnutí s vyznačenou právní mocí od stavebního úřadu a všechno se dá do pořádku a neboj když už je jednou zkolaudováno a máš na to papír, tak novou chtít nebudou.

Mockrát děkuji, normálně se tu o mě pokoušel infarkt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.4.19 12:37

@Ally12345 Rádo se stalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
8.4.19 12:43

Infarkt vrátím. Problém nebude s katastrem, ale s finančákem. Zpětné kontroly daní se provádějí. Bylo by vhodné s nějakým odborníkem řešit toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
8.4.19 12:45

@AlphaOmega Tak pokud se jednalo o rekonstrukci, tak to z pohledu financaku zustane stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
8.4.19 12:50
@j.a.n.i1 píše:
@AlphaOmega Tak pokud se jednalo o rekonstrukci, tak to z pohledu financaku zustane stejny.

Co já vim :nevim: :mrgreen:

Ale pokud šlo o rekonstrukci, tak proč je nutné podání na katastr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.4.19 13:33

Šlo o přestavbu garáže na dílnu (má to přiděleno číslo provozovny).. Objekt se nezvetsoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí