Kolaudace a pozemek

1118
20.1.14 17:25

Kolaudace a pozemek

Ahoj, chtěla bych vědět, jak moc je důležité mít hotový pozemek pro kolaudaci? Jedná se o to, že před garáží je stavební materiál, na pozemku je teď bláto- paní z úřadu to chce dát do závad a navrhuje zatím předčasné užívání… přijde mi to jako buzerace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
10219
20.1.14 17:29

Jde o to, aby se na přístupové cestě něco nestalo.Ona to dá do závad a v klidu si to doděláte. Jako buzerace to určitě není. Musíte mít hotovo vše co bylo v projektu, když ho stavební úřad schvaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.1.14 17:31

U nás tedy při kolaudaci na zahradu vůbec nekoukali…spíš to bude buzerace.
Je to úředník od úředníka, sousedce taky dělali problémy kvůli tomu, že v plánu bylo zakreslené stání pro auto, které oni vůbec nechtěli. Projektant to tam prostě nakreslil, že se mu to tam asi líbilo. Každopádně sousedka je dost svérázná, řekla bych, že si tím dost škodí. Já jsem opak, raději se omluvím a sypu si popel na hlavu a většinou mi všechno projde :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
20.1.14 17:53

@dinulka já vím, sypat popel na hlavu jde, ale na druhou stranu zase nechat sebou orat je druhá věc… s tím domem je problém už od samého začátku, úřad chtěl na všechno tisíce papírů, povolení lejster- projektant nakreslil i kytky do baráku, tak to tam asi budou muset být taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
23.1.14 21:15

Čeká nás kolaudace přišti týden, máme taky blato před domem, nemáme udělaný chodníčky až v létě.
Tak jsem taky zvědavá, jak dopadnem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1