Kolaudace podkroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.11.15 23:33

Kolaudace podkroví

Zdravím,

mela bych dotaz ohledně kolaudace.
Dělali jsme podkroví a jelikož se dělal i arkyr tak jsme meli i stavební povolení. Stavělijsme ho ale asi tři roky a bydlime tu dva roky. Z důvodu životních událostí jsme na povolení a kolaudaci zapomněli.
Co náscceka nynípokud pozadame o kolaudaci az nnyní? A je vlastně kolaudace povinna? Nehrozínnějaká pokuta? Děkuji za informace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
16.11.15 06:54

My jsme taky kolaudovali později, než jsme původně předpokládali. Správně bys měla úřad informovat o to, že se datum kolaudace odkládá, ale mám zato, že ti hlavu neutrhnou. Stavební povolení máte, tak to zkolaudujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
16.11.15 07:16

Ověřte si, zda nedošlo k propadnutí stavebního povolení, lhůta bývá 2 roky. Nicméně je běžné jeho prodlužování. Nejlepší je určitě zaskočit na místní stavební úřad a probrat to, protože každý stavební úřad může mít jinou praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 10:14

K propadnutí myslím že došlo. Mam obavy aby nám nehrozila nějaká pokuta.

• Citovat
  • Upravit
66800
16.11.15 10:15
@Anonymní píše:
K propadnutí myslím že došlo. Mam obavy aby nám nehrozila nějaká pokuta.

prosím tě, tam se řeší jiné věci než opožděná kolaudace. Když tam dojdete s tím, že vás to mrzí, určitě se domluvíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.15 10:27

Taky si říkam ze se na vsem dá domluvit. Že to bude v poho. Ale jsem doma na materske ( takže je čas i na přemýšlení) a k tomu jsem ve 3 měsíci a emoce si se mnou dělají co chtějí. :-) I manžel mi rika ze dělám z komára velblouda. Tak sem tu chtěla zjistit nějake zkušenosti. Nejlépe pozitivní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max