Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mame pro malou kocarek cybex callisto, se kterym jsme moc spokojeni, je pohodlny, male se v nem libi a je dobre skladny…jediny problem je, ze ty kolecka jsou dost tvrde, asi normalne plastove, takze jak jedem po ulici, nebo vlastne kdekoli, je to hrozny rachot
nevite nahodou, jestli by sly koupit nejake gumove? nebo nejaky tip, jak to resit?? ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex CallistoAhoj, mám taky cybex callisto 2013 a jsem s ním hrozně spokojená. Ale plastová kolečka na něm nejsou, jsou z tvrdé pěny. Myslím, že jiná kolečka se sehnat nedají. Je o dost měkčí než ostatní golfky s plastovými kolečky. Řekla bych, že to je fakt ješte v pohodě.
jeeejda, doufala jsem, ze nekdo prisel na napad, jak to nahradit, treba i neorigos kolecka ![]()
@Troj tak to si myslím, že snad ani nejde, dívala jsem se na ten mechanismus a to by musel bejt fakt nejakej kutil
. Koukám ale, že malá už má devět měsíců, to nějaký to drncnutí zmákne. Jako, když vidím venku kodrcat jiné matky s golfkama s plastovýma kolečkama, tak tohle je proti tomu úplnej veget.
No neee, ji to nevadi vubec! Vadi to mi, ze treba jdeme ulici a mezi tema barakama se to tak silene rozleha
ja mam takove citlive usi…no tak marne, aspon jsem to zkusila, diky ![]()