Kolečkové brusle pro přítele

2.5.17 11:22

Koleckove brusle pro pritele

Ahojte holky :srdce:, Pritel bude mit za par dni narozeniny, a uz dlouho mluvi o tom, ze by chtel dostat koleckove brusle, Tak se chci zeptat zda muzete nejake panske doporucit prosim? Jasne, ze mam procetle recenze na netu, ale chci jich sesbirat co nejvice, Nechci kupovat „naslepo“ - v obchode vetsinou doporuci ty nejdrazsi a zase do toho nechci vrazet 5000-6000 kc na rekreacni jezdeni, Dekuju holky a hezky den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tattiana
2.5.17 11:35

@Veronika_Filgasova určitě bych je nekupovala bez řádného vyzkoušení v prodejně… Velikosti různých značek se liší…

S manželem máme od zn. Fila :palec:

• Citovat
  • Upravit
2.5.17 11:39

@ivik21 jo, Na to jsem se prave take chtela zeptat, Zda je lepsi je koupit s pritelem nebo bez :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.5.17 11:40

Musí si je vyzkoušet, bez něj je nekupuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.5.17 11:42

Já mám Fila brusle a jsou skvělé, manžel na nich moc nejezdí, tak nevim. Nicméně bych je nekupovala bez něj, musí mu sedět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.5.17 11:47

Taky mám Fila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
2.5.17 11:58

Já bych je koupila bez něj, aby bylo překvpápko. Případnou výměnu klasické sportovní obchody tolerují celkem v klidu :-)..Omrkni jakou má velikost nohy a vždycky se kupuje o něco větší. Do bruslí se dávají tlustší větší ponožky, tak aby byl prostor…Prodavači určitě poradí, když jim řekneš, v jaké cenové relaci se chceš pohybovat :-)))) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.5.17 11:58

Brusle musí rozhodně vyzkoušet, může sice sedět velikost, ale třeba ne tvar boty a pak je peklo jezdit na nesedících bruslích.

Pokud jde o značku, tak k nejlepším patří K2 a Rollerblade. K té střední třídě asi ta značka Fila. Nekupovala bych rozhodně v hyper super marketech, ale ve specializovaném obchodě - nebo aspoň v obchodě se sportovními potřebami.

Čím vyšší číslo u ložisek (ABEC, SG), tím by měly být kvalitnější - pozor u bruslí ze supermarketů, nemusí to být úplně pravda, protože nejsou úplně dvakrát kvalitní.

Jak moc pokročilý jezdec tvůj přítel je? Podle toho se volí velikost koleček - brusle s většími kolečky jezdí rychleji, takže to není vhodné pro začátečníky.

Bohužel konkrétní model nedoporučím, ale značka K2 a Rollerblade rozhodně nezklame. Fila pravděpodobně též ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.5.17 12:00

@terve Nesouhlasím, já osobně nemám ráda, když funkční věci se vybírají metodou pokus omyl. Alespoň já osobně jsem typ, co si rád vybere vlastnosti dané věci sám - takže obdarování bruslemi bez mého vědomí by mi rozhodně radost neudělalo :). Proč to neudělat pořádně, než aby se pak zdlouhavě musela řešit výměna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný