Kolegyně krade.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
18.6.23 07:20

Kolegyně krade.

Prosím o názor protože tohle jsem nezažila.

Kolegyně krade. Je na kameře jak si ve skladu dává věci pod mikinu a odnáší to na WC. Zabere ji to asi 30 minut a pak se vrátí jako nic za mnou na krám.
Volaly jsme ji s druhou kolegyní a ona v slzách řekla že to v týdnu vrátí.
8o 8o
Vedoucí že to jako nemáme říkat 8o
Takže já teď mám prostě doufat že inventura bude ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
18.6.23 07:22
@Julie777 píše:
Prosím o názor protože tohle jsem nezažila.Kolegyně krade. Je na kameře jak si ve skladu dává věci pod mikinu a odnáší to na WC. Zabere ji to asi 30 minut a pak se vrátí jako nic za mnou na krám.
Volaly jsme ji s druhou kolegyní a ona v slzách řekla že to v týdnu vrátí.
8o 8o
Vedoucí že to jako nemáme říkat 8o
Takže já teď mám prostě doufat že inventura bude ok?

Takže zlodějka, lhářka a citová vyděračka. To je kolegyně snů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
18.6.23 07:22

Naopak, požadovala bych hned mimořádnou inventuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.6.23 07:33

@Kelsey heled těch věcí je tolik že tohle je prostě už ten pomyslny hřebíček.

Ale to mám být krysa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.6.23 07:34

@vendulaaa požadovat inveturu=dozví se to vedení=okamžitá výpověď :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
18.6.23 07:39
@Julie777 píše:
@vendulaaa požadovat inveturu=dozví se to vedení=okamžitá výpověď :nevim: :nevim:

A co? Tak dostane výpověď. Nemá být zlodějka. Si představ, že se přesune na osobní věci.
Vím o jednom, který chodil krást do kabin, když byl trénink velkých fotbalistů i dorostu a dokonce i minipřípravky. Zjistilo se to. Ten dostal tehdy tak na kokos, že si to víc nedovolil. Hlavně se nesměl ke kabinám přiblížit sám.
Krade jednou a projde to. Udělá to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.23 07:40
@Julie777 píše:
@Kelsey heled těch věcí je tolik že tohle je prostě už ten pomyslny hřebíček.Ale to mám být krysa?

Nenech si nakukat, že její osud je ve tvých rukách. Za vedoucí bych šla. Ještě to praskne jinak a budeš za tu, co ji kryje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
18.6.23 07:40

Tak zaplať, co bude chybět při řádné inventuře, nechej vedení, ať si myslí, že kradete všechny. A buď až do inventury nervózní a ve střehu, jestli zase něco nemizí pod cizí mikinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
18.6.23 07:48
@Julie777 píše:
@Kelsey heled těch věcí je tolik že tohle je prostě už ten pomyslny hřebíček.Ale to mám být krysa?

Tak co chceš slyšet? Hlásit to nechceš, tak proč to teda sem píšeš. Jdi za vedoucí a ukaž kamerový záznam. A nebo až se při inventuře ukáže co všechno chybí padne podezření na všechny. Tak se rozhodni. Chceš platit za chyby jiných, taky potom náhrada škody půjde za všemi kdo tam pracují a to nemluvím o vyhazovu z důvodu krádeže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.6.23 07:49
@Julie777 píše:

Budeš chudá krysa. Zaplatíte manko, možná vás vyhodí, ale budeš tak spokojená? Chraň sebe. Jestli to nechceš říct, tak ze zaměstnání odejdi. To manko bude jen na tebe a zlodějku zachráníš.

Příspěvek upraven 18.06.23 v 07:50

• Citovat
  • Upravit
20858
18.6.23 07:49
@Julie777 píše:

No ty budeš hlavně ta, která bude doplácet manko z inventury a ještě to na tebe beztak hodí, že jste kradly spolu a kryjes ji. Vůbec bych se s ní nemazal. Ty teďka kryjes její absolutně nepřijatelné a protiprávní jednání a děláš z něj legální věc a ona bude jen veselé pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.6.23 07:59
@Julie777 píše:

Krysa? V tomto případě ano. Po inventuře s kolegyněmi buďete ztrátu muset uhradit. Pokud řekneš, že krade, všechno zaplatí ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
18.6.23 08:00
@Julie777 píše:
@Kelsey heled těch věcí je tolik že tohle je prostě už ten pomyslny hřebíček.
Ale to mám být krysa?

Nebuď.
A počítej s tím, že manko zaplatíte všechny rovným dílem. Nebuď blbá prosím Tě… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.6.23 08:01

Bůhví kolik toho nakradla. Po inventuře se budeš divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.6.23 08:02
@Julie777 píše:

No, krysa je spíš ona, ne?
Krade s vědomím, že manko platíte a průšvih máte i všichni ostatní.

Vůbec bych neváhala s nahlášením a řekla bych jí na férovku, že s tím jdu za vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat