Kolektiv v práci po RD

74
21.2.13 08:31

Kolektiv v práci-po RD

Ahojky maminy, skoro po 7 letech RD ( mám 2 děti) jsem nastoupila do nové práce, jsem tam zhruba 3 týdny,. Vím, že to není dlouho, ale vůbec se ve zdejším kolektivu necítím dobře, připadám si jak exot. V kolektivu je většina lidí kolem 20,buď do toho ještě studují nebo jsou plní ideálů o životě, na rodinu a děti ani ve snu nepomýšlí. Připadám si tam ve svých 29 ( naštěstí vypadám na těch 20 jako ostatní) a navíc matka od dvou dětí, prostě nějak divně, navíc v mém oddělení jsou samé holky a nemám si s nima vůbec co říct, oni řeší facebook, party atd. a já: rychle na bus, vyzvednout děti ze školky, školy, úkoly, co udělat k večeři atd. Cítila jste se některá po nástupu do práce podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1619
21.2.13 09:40

Já šla do práce po šesti letech, ale měla jsem na kolektiv štěstí. Bylo v něm více věkově zastoupených lidí, prostě dobře namíchaný koktejl.
Nevím co bych v tvém případě dělala asi nechceš slyšet, že časem uvidíš třeba se to vyvrbí, nic jiného mě ale nenapadá. Tak se nezlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.2.13 10:16

Tak od toho je to práce a né zábava :mrgreen:
Ted vážně..i u mne v práci nejsem zrovna obklopena lidmi se stejnými zálibami a názory..Věkově je to pestré, mám tam vrstevníky, ale většinou nejdeme do hloubky, udržujeme formální konverzaci o práci nebo děláme legrácky..jen jedinou přítelkyni jsem tam měla takovou, že byla naprosto stejná jako já a mohli jsem v naprosté shodě mluvit i o soukromí. Nyní je bohužel pryč.
Musela jsem si zvyknout, že v práci už nejsem s nejlepší kamarádkou, ale jen s pracovním kolektivem.
Holt nepřispívám do diskuze o VIP prostřeno a nečtu při pauze blesk, ale i tak dokážu splynout s davem :lol:

Máš svoji rodinu, nemusíš nutně hledat společnost v práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 11:31

Vezmi si z toho to pozitivum. Z vlastní zkušenosti - pracovala jsem v takovém kolektivu a ono to vlastně omlazuje :) Alespoň v době pracovní jsem neřešila denní plán, dítě, jídlo, školku apod., nějak jsem vpravila do toho, co je to facebook, jaká muzika letí, móda mladých, ale taky ten pohled mlaďochů na cokoliv. Vlastně mi to vyhovovalo, později jsem poznala, že i oni si ode mne něco vzali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat