Kalhoty a velikosti 27, 28, 29
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolhoty a velikosti 27,28,29..
Ahojky holky,:D řeším problém a vubec si s ním nevím rady, proto prosímvás určitě víte, vlezu do obchodu a vybírám kalhoty a tam velikosti typu 27,28,29 atd atd mám velikost cca 36-38 mužete mi prosím řícu co to je za velikosti ty dvacítky? a jak se vtom vyznat jaká ta dvacítka odpovídá mé velikosti 36-38? děkuji moc předem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Řekla bych ty 28.
To jako místo toho, aby sis je zkusila, tak zakládáš diskuzi
??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy píše: Řekla bych ty 28.
To jako místo toho, aby sis je zkusila, tak zakládáš diskuzi??
většinou si beru do kabinky více kusů, vzhledem k tomu že tady těm velikostem nerozumím si nevyberu žádné
a taky na netu jsem jich už taky viděla v těchto velikostech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond píše:
většinou si beru do kabinky více kusů, vzhledem k tomu že tady těm velikostem nerozumím si nevyberu žádnéa taky na netu jsem jich už taky viděla v těchto velikostech
no tak zhruba to odhadneš, plus minus velikost, tak vyzkoušíš troje a už budeš vědět…žádná věda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond Nejlépe vyzkoušet.
Já mám velikost 38, a kalhoty velikosti 27, 28 i 29 - záleží na značce
. Některé mi sedí lépe, některé hůře. Kde mi sedí velikost 28, tam mi nesedí střih. Uzákonila bych u všech značek stejné velikosti, takhle v tom má člověk jenom zmatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond také nechápu proč jsi zakládala diskuzi.
Když vidíš kalhoty ve velikosti 27,28 a číslování neznáš, tak si vezmi dvoje do kabinky. To snad odhadneš ne? Přilož si kalhoty k pasu a cca snad vybereš. Snad nekupuješ kalhoty poprvé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka píše:
@onajeblond Nejlépe vyzkoušet.
Já mám velikost 38, a kalhoty velikosti 27, 28 i 29 - záleží na značce. Některé mi sedí lépe, některé hůře. Kde mi sedí velikost 28, tam mi nesedí střih. Uzákonila bych u všech značek stejné velikosti, takhle v tom má člověk jenom zmatky
dobře díky moc, zkusím je teda vyzkoušet, viděla jsem i jako 31,32 a tak jo tak říkám, tak ted už vubec nevím a co to je vubec za číslování, to je nějaký cizinrcký nebo něco? jinak s těma velikostma taky bych to všude všechno stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond píše:
dobře díky moc, zkusím je teda vyzkoušet, viděla jsem i jako 31,32 a tak jo tak říkám, tak ted už vubec nevím a co to je vubec za číslování, to je nějaký cizinrcký nebo něco? jinak s těma velikostma taky bych to všude všechno stejně
U kalhot je tohle číslování úplně normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jako stojíš v obchodě a místo zkoušení datlíš přes mobil na emimino? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No když se podíváš na nick, tak to mnohé vysvětluje ![]()
@zumari píše:
@onajeblond také nechápu proč jsi zakládala diskuzi.Když vidíš kalhoty ve velikosti 27,28 a číslování neznáš, tak si vezmi dvoje do kabinky. To snad odhadneš ne? Přilož si kalhoty k pasu a cca snad vybereš. Snad nekupuješ kalhoty poprvé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduka píše:
No když se podíváš na nick, tak to mnohé vysvětluje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vel. 27 je tak 36,mám syna který má 27,28.Bohužel málokdy jdou sehnat, má výšku 184,už je má krátké, pak nevím, co budu kupovat.Ve vel.30 plave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit