Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V těch diskuzích kde se zkoumaj duchové na těhotenskejch testech, tam budou samý pilotky
Tak jsem nepřekonala 25 a mám úplně uvařené oči. Začínám přemýšlet, jestli nemám problém s rozlišováním barev, ![]()
@Pupca píše:
V těch diskuzích kde se zkoumaj duchové na těhotenskejch testech, tam budou samý pilotky
@Pupca píše:
Tam ti najdou // i na nepouzitych testech
Omitestak na mobilu dam v pohode pres 30, nejvic teda 35, na pocitaci tak 14 : jednak to mam zpomalene a take tam nic nevidim, vsechny kosticky stejne
@Antonie Bolavá Ježíš, 41 a jak jsem byla nadšená, tak jsem klikla na další hru dřív, než jsem si to uložila… tak nevím, jestli se mám radovat nebo brečet…
Super test, zjistil jsem, že poznám více barev než jsem myslel, protože klasicky muži fungují se 16 základními barvami a ženy rozpoznají 16 mil. barev (citronová, antracitová, lila, nachová apod.) ![]()
@Davidalex asi jsem chlap.. byla jsem vybirat barvu do obyvaku a ve vzorniku bylo milion nazvu pro stejny odstin oranzove ![]()