Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravim holky
otazka jednoducha.. Mivate taky proste obcas unavu nebo proste vseho dost, takze akorat uvarite jednoduchy obed a jen tak se s detmi valite? Nebo jste porad akcni? Ja jsem dneska totalne mrtva, takze na vsecko kaslu, ani venku jsme nebyli.. Mam z toho ale tak trochu pocit viny, ze se cely den jen poflakuju. Tak treba alespon zjistim ze nejsem sama ![]()
Do tří do rána jsem pracovala, tudíž jsem dneska lehce nepoužitelná. Do oběda jsem se flákala v pyžamu. Venku bylo hnusně, tak jsme si s dětma četli, pak chtěla dcera psát, tak jsme psali dopis babičce a potom jsme si na koberci hráli se zvířátky od Schleich - u toho jsem ležela a a jen jak do mě dítko dloublo jsem vydala zvuk zvířete
Špatný pocit z toho nemám vůbec ![]()
Samozrejme. Nekdy zkratka nedelame nic, objednam pizzu, cely den koukame na pohadky a je nam dobre. Nejak me nenapadlo, ze bych se kvuli tomu mela citit provinile. ![]()
Presne dnes ho mam.Byli jsme tedy venku, musela jsem neco poresit, ale jinak jsem cely den na sedacce a dite kolem me cosi kuti nonstop, pustila jsem mu pohadky…ale dneska nemam silu, za cca mesic a pul rodim, a dneska me vsechno boli, bricho taha dolu a ja tu pospavam ![]()
@Aerith jak jsi trefila ze ho mam dnes? nechce se mi nic…venku je hnusne…tma, snezi za chvili bude pul metru snehu…a jeste na to ma vliv to, ze jsme pred ms.
Tak já mám pocit, ze těchto dnu je u mě víc než těch akčních. Když přijdu z práce, tak jsem mrtvá, v pátek jsem cely den ve škole a v sobotu chci spát a nic nedělat. Takže akční nebývá, leda o prázdninách v létě.
Taky jsem lenoch. Jsem jakási utlumená. Asi jsou dnes divné energie ![]()
A nejlepší je lehnout si na břicho na sedačku a pustit déčko. Děti mě sedí na zádech a jelikož v klidu neposedí tak mám parádní masáž ![]()
Diky holky
uz nemam ze sebe tak zly pocit. No, dneska je obzvlast spatna konstelace, ze. Ale ja to mela i vcera
taky jsem byla ve skole.. I tak doufam ze zitra uz budu ok ![]()
A damy kor pred uplnkem, telo se cisti a proste vykonne nebude.
Takový líný den mám několikrát do měsíce
většinou, když mám před sebou nejvíce práce ![]()