Povlékání návštěvám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3347
25.3.15 11:37

povlékání návštěvám

Zdravím, neberte tuto diskuzi moc vážně, je zařazena v kategorii pro pobavení!

Povlíkáte návštěvám vždy čistě i když předtím v tom přespal někdo třeba jen jednu noc? Já ano.
Nedávno se mi známá ptala, jestli nám to musí převlíkat, že v tom spal někdo jen jednou. Jako řekla jsem že mi to nevadí, ale v životě by mě nenapadlo se na to ptát. Já bych převlékla. A jednou jsem dokonce dostala peřinu nepovlečenou, a čistě teda nevypadala a to už mi vadilo. Nebylo to z důvodu že by hostitelka nebyla schopná povlíct. Důvod neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.3.15 11:38

@Vrtul převlékám. Sama bych taky nespala v cizím. nemám to ráda, tudíž to nedělám nikomu jinému. U nás je to ještě úchylnější - každý má svoje povlečení - dětské i dospělé návštěvy :mrgreen: :lol: ještě, že k nám nejezdí tolik lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.15 11:41

@Vrtul samozrejme ;)
mam takove pribuzne, vzdy kdyz u nich spime vim ze to rok nikdo neprala je jedno jestli jsme v tom spali jen my…me kdyz prijede navsteva zakladam si na povleceni, ciste pekne vonave..zaklad.

Příspěvek upraven 25.03.15 v 11:43

• Citovat
  • Upravit
3347
25.3.15 11:42

@martina.se jaj, tak tolik povlečení bych neměla, aby měl každý svý! To už je ale fakt extrém. :mrgreen: ale nic proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
25.3.15 11:43

Ano :). Ale třeba kamarádka, co u nás spala častěji, a nikdo jiný její peřiny nepoužíval, měla povlečeno stabilně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.15 11:44
@Vrtul píše:
@martina.se jaj, tak tolik povlečení bych neměla, aby měl každý svý! To už je ale fakt extrém. :mrgreen: ale nic proti

k nám naštěstí jezdí jen kámoška s dítětem, moje mamka a ještě jedno dítko navíc. Takže to se dá :mrgreen: :lol: každý má svoje oblíbené povlečení, to nepoužíváme my, domácí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
25.3.15 11:45

@Vrtul Taky převlékám každé návštěvě, přijde mi to automatické. Už jenom z té představy, že bych měla spát v povlečení po někom, se mi dělá zle :poblion: Vadí mi i vyprané, ale nevyžehlené povlečení, ani v tom bych asi nespala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
25.3.15 11:48
@Froseth píše:
@Vrtul Taky převlékám každé návštěvě, přijde mi to automatické. Už jenom z té představy, že bych měla spát v povlečení po někom, se mi dělá zle :poblion: Vadí mi i vyprané, ale nevyžehlené povlečení, ani v tom bych asi nespala..

Mám to stejně, taky bych nespala v nevyžehleném, natož po někom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198

@Vrtul Samozřejmě, že ano! :pankac: Jakmile návštěva odjede okamžitě vysvlíkám a hážu na vyprání.
Ale jsem jako ty, taky bych řekla, že mi to nevadí, ikdyž by mi to vadilo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

@Tinuvien tak to se dá pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.3.15 11:49

Převlíkám, bylo by my blbé dát někomu zaprděnou povlečenou peřinu už po někom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.3.15 11:50

@Vrtul záleželo jak kdy a jak pro koho. Většinou když u nás spali rodiče třeba 2 noci a potom sestra, tak jsem to neřešila a to samé je i u našich. Cizím jsem vždy dávala čisté. A hlavně v zimě byl problém s praním a následným sušením. Co mám sušičku, tak je mi to jedno a převlíkám i peru po každé návštěvě i rodině.
@martina.se taky mám speciálně pro návštěvy povlečení, které my nepoužíváme. Dětské teda dávám to co běžně používají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
25.3.15 11:52
@Froseth píše:

Tak to bys u nás spát nemohla… nebo bych ti připravila žehličku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jinak tedy taky návštěvám převlékám, i když se mi párkrát stalo, že někdo zůstal neočekávaně a „uzmul“ co bylo po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
25.3.15 11:54

@tezi Tak já vlastně taky mám speciální, protože od doby co mám sušičku ráno naše slíknu, vyperu a rovnou povleču, takže je jen jedno a zbytek používám pro návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
25.3.15 11:56

@Vrtul rozhodně převlíkám, fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie