Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já nežehlím vůbec, žehličku vytahuji jednou za uherák, když se je na nějakou slávu ![]()
@KackaDoup píše:
A kdo ma susicku nezehli vubec tam je uz dalsi vysoka teplota..
s tím tak zcela nesouhlasím, sušičku mám a některé věci stejně přežehluji.
Příspěvek upraven 25.03.15 v 12:13
Povlečení dávám čisté, ale nežehlím.
Kalhotky nežehlím, trenky ano.
Tak jasně, pokud má někdo sušičku, nebo pere aspoň na těch 60, tak chápu, že nemá potřebu žehlit
Samozřejmě, že se spodní prádlo žehlí, vypráním se fekální bakterie nezničí, hlavně pro ženu by mělo být samozřejmostí je vyžehlit. A i krajkové prádlo má většinou dole bavlněnou „vsadku“, která se přežehlit. Ale chápu, že se ozvaly ty z vás, které nežehlí, neberte to osobně, každý má na tyto věci jiný názor.
@Vrtul píše:
Zdravím, neberte tuto diskuzi moc vážně, je zařazena v kategorii pro pobavení!Povlíkáte návštěvám vždy čistě i když předtím v tom přespal někdo třeba jen jednu noc? Já ano.
Nedávno se mi známá ptala, jestli nám to musí převlíkat, že v tom spal někdo jen jednou. Jako řekla jsem že mi to nevadí, ale v životě by mě nenapadlo se na to ptát. Já bych převlékla. A jednou jsem dokonce dostala peřinu nepovlečenou, a čistě teda nevypadala a to už mi vadilo. Nebylo to z důvodu že by hostitelka nebyla schopná povlíct. Důvod neznám.
Ahoj, jojo převlíkám, nikdy by mě nenapadlo nepřevlíct
A u někoho na návštěvě bych si asi převléknutí vydupala, kdyby se mě ptali jako tebe
Jsem na to cíťa a představa, že do toho někdo slintal a já si na to pak mám lehnout
fuj ![]()
@Froseth já třeba spodní prádlo taky nežehlím a to žehlím kde co. Žehlím si kalhotky pouze pokud mám nějaký gyn. problém
Já převlékám pokaždé a strašně se mi ekluje z představy spát v povlečení, ve kterým spal před tím někdo jiný (kromě manžela, toho nepočítám). Párkrát se mi stalo, že jsem tak přespat musela a nejradši bych se před tím zavřela do skafandru.
@Froseth píše:
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém
Já spodní prádlo taky nežehlím, jen trenágle, protože se pak líp skládají
a když se mi ručníky na šňůře hezky vyvěsí, tak je taky nežehlím, jen úhledně složím.. Povlečení žehlím vždycky, protože mám ráda ulehání do vyžehlené postele ![]()
@Froseth Tak to bys u nás měla asi smůlu, nežehlím žádné povlečení, maximálně, když se mi chce tak prckovi do postýlky:-) Návštěvám vždy převleču nově, akorát když u nás spí kamarádi dětí, kolikrát to dopadne tak, že návštěva po několika výměnách spí v posteli našich dětí a naše děti na zemi na matraci, takže vlastně návštěva nespí v čistém (aspoň na prostěradle ne), ale to je jejich věc, neřeším to.
Taky nezehlim povleceni ani spodni pradlo, radsi delam neco jineho. Kazde navsteve dam ciste Lozni pradlo, preci jen se clovek v no I poti.
Teda to žehlení. Já nežehlím nic. když to dobře pověsím, nemusím nic žehlit. a abych žehlila naše povlečení 200×220 cm, no to by mě kleplo. Včera jsem akorát žehlila chlapovi košili na meeting a přemýšlela jsem, kde mám vůbec žehličku
![]()
@Froseth píše:
Tak jasně, pokud má někdo sušičku, nebo pere aspoň na těch 60, tak chápu, že nemá potřebu žehlitSamozřejmě, že se spodní prádlo žehlí, vypráním se fekální bakterie nezničí, hlavně pro ženu by mělo být samozřejmostí je vyžehlit. A i krajkové prádlo má většinou dole bavlněnou „vsadku“, která se přežehlit. Ale chápu, že se ozvaly ty z vás, které nežehlí, neberte to osobně, každý má na tyto věci jiný názor.
desinfikuji
Ja teda povlikam vzdycky nove. Ale rozhodne nezehlim
Zehlim jen chlapovi tricka, sobe tricka a obcas dziny. Abych mu zehlila trenky nebo sobe kalhotky, to teda nee.. peru povleceni, spodni pradlo a ponozky, rucniky a uterky na 70°C, normalni bezny pradlo na 40°C. A myslim, ze je to dostatecny, nedokazu si predstavit nosit na frnde dezinfikovany spodary, to bych se snad uskrabala.