Povlékání návštěvám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
25.3.15 12:08
@nakukovatelka píše:
Neumím si představit, že mi přijede domů někdo přespat :mrgreen:
8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12330
25.3.15 12:09

Já nežehlím vůbec, žehličku vytahuji jednou za uherák, když se je na nějakou slávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
25.3.15 12:11

@Tinuvien já třeba jo… ale neberu to jako normu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
25.3.15 12:12
@KackaDoup píše:
A kdo ma susicku nezehli vubec tam je uz dalsi vysoka teplota..

s tím tak zcela nesouhlasím, sušičku mám a některé věci stejně přežehluji.

Příspěvek upraven 25.03.15 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.3.15 12:13

Povlečení dávám čisté, ale nežehlím.
Kalhotky nežehlím, trenky ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
25.3.15 12:16

Tak jasně, pokud má někdo sušičku, nebo pere aspoň na těch 60, tak chápu, že nemá potřebu žehlit :) Samozřejmě, že se spodní prádlo žehlí, vypráním se fekální bakterie nezničí, hlavně pro ženu by mělo být samozřejmostí je vyžehlit. A i krajkové prádlo má většinou dole bavlněnou „vsadku“, která se přežehlit. Ale chápu, že se ozvaly ty z vás, které nežehlí, neberte to osobně, každý má na tyto věci jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.3.15 12:17
@Vrtul píše:
Zdravím, neberte tuto diskuzi moc vážně, je zařazena v kategorii pro pobavení!Povlíkáte návštěvám vždy čistě i když předtím v tom přespal někdo třeba jen jednu noc? Já ano.
Nedávno se mi známá ptala, jestli nám to musí převlíkat, že v tom spal někdo jen jednou. Jako řekla jsem že mi to nevadí, ale v životě by mě nenapadlo se na to ptát. Já bych převlékla. A jednou jsem dokonce dostala peřinu nepovlečenou, a čistě teda nevypadala a to už mi vadilo. Nebylo to z důvodu že by hostitelka nebyla schopná povlíct. Důvod neznám.

Ahoj, jojo převlíkám, nikdy by mě nenapadlo nepřevlíct :) A u někoho na návštěvě bych si asi převléknutí vydupala, kdyby se mě ptali jako tebe :mrgreen: Jsem na to cíťa a představa, že do toho někdo slintal a já si na to pak mám lehnout :lol: fuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.3.15 12:17

@Froseth já třeba spodní prádlo taky nežehlím a to žehlím kde co. Žehlím si kalhotky pouze pokud mám nějaký gyn. problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
25.3.15 12:18

Já převlékám pokaždé a strašně se mi ekluje z představy spát v povlečení, ve kterým spal před tím někdo jiný (kromě manžela, toho nepočítám). Párkrát se mi stalo, že jsem tak přespat musela a nejradši bych se před tím zavřela do skafandru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.3.15 12:21
@Froseth píše:
@j.a.n.i1 Tak každý to má jinak, pro mě jen vyprané povlečení nerovná se čisté..Bratrova bývalá přítelkyně třeba nechápala, proč by měla žehlit spodní prádlo nebo ručníky, to už je fakt extrém :poblion:

Já spodní prádlo taky nežehlím, jen trenágle, protože se pak líp skládají :mrgreen: a když se mi ručníky na šňůře hezky vyvěsí, tak je taky nežehlím, jen úhledně složím.. Povlečení žehlím vždycky, protože mám ráda ulehání do vyžehlené postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.3.15 12:23

@Froseth Tak to bys u nás měla asi smůlu, nežehlím žádné povlečení, maximálně, když se mi chce tak prckovi do postýlky:-) Návštěvám vždy převleču nově, akorát když u nás spí kamarádi dětí, kolikrát to dopadne tak, že návštěva po několika výměnách spí v posteli našich dětí a naše děti na zemi na matraci, takže vlastně návštěva nespí v čistém (aspoň na prostěradle ne), ale to je jejich věc, neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
25.3.15 12:27

Taky nezehlim povleceni ani spodni pradlo, radsi delam neco jineho. Kazde navsteve dam ciste Lozni pradlo, preci jen se clovek v no I poti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
25.3.15 12:28

Teda to žehlení. Já nežehlím nic. když to dobře pověsím, nemusím nic žehlit. a abych žehlila naše povlečení 200×220 cm, no to by mě kleplo. Včera jsem akorát žehlila chlapovi košili na meeting a přemýšlela jsem, kde mám vůbec žehličku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.15 12:30
@Froseth píše:
Tak jasně, pokud má někdo sušičku, nebo pere aspoň na těch 60, tak chápu, že nemá potřebu žehlit :) Samozřejmě, že se spodní prádlo žehlí, vypráním se fekální bakterie nezničí, hlavně pro ženu by mělo být samozřejmostí je vyžehlit. A i krajkové prádlo má většinou dole bavlněnou „vsadku“, která se přežehlit. Ale chápu, že se ozvaly ty z vás, které nežehlí, neberte to osobně, každý má na tyto věci jiný názor.

desinfikuji

• Citovat
  • Upravit
7188
25.3.15 12:31

Ja teda povlikam vzdycky nove. Ale rozhodne nezehlim :mrgreen: Zehlim jen chlapovi tricka, sobe tricka a obcas dziny. Abych mu zehlila trenky nebo sobe kalhotky, to teda nee.. peru povleceni, spodni pradlo a ponozky, rucniky a uterky na 70°C, normalni bezny pradlo na 40°C. A myslim, ze je to dostatecny, nedokazu si predstavit nosit na frnde dezinfikovany spodary, to bych se snad uskrabala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí