Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoooj
, kolikrát se mi zdají sny, že to jsou úplný nesmysly nebo naopak z nich míváte i divný pocit..
Pochlubte se, co se vám (nejen) dneska zdálo? ![]()
Dnes se mi zdálo, ze moje spoluzacka ze základky otěhotněla
momentálně studuje VŠ jak ji znám, nebyla by moc nadšená ![]()
@AndreaS92 To mě se zdálo, to už je asi 14 dnů zpátky.. Jelikož čekáme taky miminko, tak že z bříška volalo: "mamiiii, tatiii, je tam někdoooo?? Halooooo… ![]()
Asi před dvěma dny se mi zdálo že skáču do jedoucího nákladního vlaku a jsou tam moje známý a rodina a jinak všude jsou zombíci
ten večer totiž dávali v tv The walking dead tak proto se mi o tom zdálo
![]()
A taky se mi pořád poslední dobou zdá že dělám prostitutku a tancuju kolem tyče
![]()
Dnes nic. Ale ve středu se mi zdálo, že jsem byla těhotná, pak o porodu - který byl mimochodem hrozně snadný, rychlý a prakticky bezbolestný - říkala jsem si, kéž by to tak krásně fungovalo i ve skutečnosti
, načež se mi narodila holčička a do porodnice za mnou přišli dva chlapi, a já netušila který je otec
Jeden z nich byl bývalý a toho druhého z reálného života neznám, tak nevím co to má znamenat ![]()
@AndreaS92 píše:
Dnes se mi zdálo, ze moje spoluzacka ze základky otěhotnělamomentálně studuje VŠ jak ji znám, nebyla by moc nadšená
Dneska se mi zdálo, že moje švagrová otěhotněla - momentálně studuje VŠ, takže by moc nadšená nebyla
Není nějaká konstelace, která způsobuje sny o těhotných vysokoškolačkách? ![]()
@Vorvaň obrovský píše:Že seš šťastnej člověk
Já už si mnoho let žádné sny nepamatuju. Znamená to něco?
Mně se nedávno zdálo, že nám po vsi chodili dinosauři. Hned na to, že od nás odešel manžel, načež jsem zjistila, že jsem těhotná a zůstala jsem na to sama. A teď poslední dobou se mi zdají samý kraviny. Jsme se přestěhovali a asi jsme postavili postel do nějaký snový zóny ![]()
Mě se zdálo, že mě bývalá tchyně honí s obrovským černým pavoukem, který skáče… ![]()
@Misssha2 To je zajímavý.. Třeba s tím tancováním se ti to jednou splní
.. a horory mám taky ráda, jen s těma zombíkama mě docela nudí.. Já radši duchařiny ![]()
@Vorvaň obrovský píše:
Já už si mnoho let žádné sny nepamatuju. Znamená to něco?
@RadkaCh píše: Že seš šťastnej člověk
Taky bych řekla..
Někdy je lepší si je radši nepamatovat
![]()
@Misssha2 píše:
Asi před dvěma dny se mi zdálo že skáču do jedoucího nákladního vlaku a jsou tam moje známý a rodina a jinak všude jsou zombíciten večer totiž dávali v tv The walking dead tak proto se mi o tom zdálo
![]()
@Misssha2 píše:
A taky se mi pořád poslední dobou zdá že dělám prostitutku a tancuju kolem tyče![]()
To jsi se ještě někdy koukala na Sucker Punch, ne? ![]()