Vaše sny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.3.15 09:08

Vaše sny

Ahoooj :mavam:, kolikrát se mi zdají sny, že to jsou úplný nesmysly nebo naopak z nich míváte i divný pocit.. :) Pochlubte se, co se vám (nejen) dneska zdálo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
16.3.15 09:12

Dnes se mi zdálo, ze moje spoluzacka ze základky otěhotněla :lol: momentálně studuje VŠ jak ji znám, nebyla by moc nadšená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 09:14

@AndreaS92 To mě se zdálo, to už je asi 14 dnů zpátky.. Jelikož čekáme taky miminko, tak že z bříška volalo: "mamiiii, tatiii, je tam někdoooo?? Halooooo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.3.15 09:17

Asi před dvěma dny se mi zdálo že skáču do jedoucího nákladního vlaku a jsou tam moje známý a rodina a jinak všude jsou zombíci :lol: ten večer totiž dávali v tv The walking dead tak proto se mi o tom zdálo :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.3.15 09:23

A taky se mi pořád poslední dobou zdá že dělám prostitutku a tancuju kolem tyče :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.3.15 09:34

Dnes nic. Ale ve středu se mi zdálo, že jsem byla těhotná, pak o porodu - který byl mimochodem hrozně snadný, rychlý a prakticky bezbolestný - říkala jsem si, kéž by to tak krásně fungovalo i ve skutečnosti :lol:, načež se mi narodila holčička a do porodnice za mnou přišli dva chlapi, a já netušila který je otec :lol: Jeden z nich byl bývalý a toho druhého z reálného života neznám, tak nevím co to má znamenat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 09:35

Já už si mnoho let žádné sny nepamatuju. Znamená to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
16.3.15 09:40
@AndreaS92 píše:
Dnes se mi zdálo, ze moje spoluzacka ze základky otěhotněla :lol: momentálně studuje VŠ jak ji znám, nebyla by moc nadšená :lol:

Dneska se mi zdálo, že moje švagrová otěhotněla - momentálně studuje VŠ, takže by moc nadšená nebyla :mrgreen: Není nějaká konstelace, která způsobuje sny o těhotných vysokoškolačkách? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 09:40
@Vorvaň obrovský píše:
Já už si mnoho let žádné sny nepamatuju. Znamená to něco?
Že seš šťastnej člověk :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.3.15 09:42

Mně se nedávno zdálo, že nám po vsi chodili dinosauři. Hned na to, že od nás odešel manžel, načež jsem zjistila, že jsem těhotná a zůstala jsem na to sama. A teď poslední dobou se mi zdají samý kraviny. Jsme se přestěhovali a asi jsme postavili postel do nějaký snový zóny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1603
16.3.15 09:44

Mě se zdálo, že mě bývalá tchyně honí s obrovským černým pavoukem, který skáče… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 09:45
@Ebixa píše:
Mě se zdálo, že mě bývalá tchyně honí s obrovským černým pavoukem, který skáče… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16.3.15 09:47

@Misssha2 To je zajímavý.. Třeba s tím tancováním se ti to jednou splní :mrgreen: :mrgreen:.. a horory mám taky ráda, jen s těma zombíkama mě docela nudí.. Já radši duchařiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 09:49
@Vorvaň obrovský píše:
Já už si mnoho let žádné sny nepamatuju. Znamená to něco?
@RadkaCh píše: Že seš šťastnej člověk :mrgreen:

Taky bych řekla.. :mrgreen: Někdy je lepší si je radši nepamatovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 09:49
@Misssha2 píše:
Asi před dvěma dny se mi zdálo že skáču do jedoucího nákladního vlaku a jsou tam moje známý a rodina a jinak všude jsou zombíci :lol: ten večer totiž dávali v tv The walking dead tak proto se mi o tom zdálo :D 8)
@Misssha2 píše:
A taky se mi pořád poslední dobou zdá že dělám prostitutku a tancuju kolem tyče :nevim: :D

To jsi se ještě někdy koukala na Sucker Punch, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí