Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@RadkaCh Já měla zajímavý sny, když jsem viděla Nenávist a Šestý smysl. ![]()
Mne se zdaji hodne casto sny, dnes takovy celkem fantasy, ani ty postavy nedokazu presne popsat. Proste jsem byla v nejake risi a zvolili noveho krale, ktery se sel predstavit lidem, nejak jsem ten ceremonial nestihala, tak me doprovazel jakysi pruvodce, drzel me za ruku, vnaseli jsme se nad zemi. Byl strasne mily a porad o me pecoval, to se mi libilo ![]()
Proti tomu, asi tak pul roku zpatky se mi zdala hrozna silenost. Byla jsem v jakesi skupine a snazili se nas dostat nacisti, utikali jsme pred nimi, po polni ceste podel pole, kde stala nejaka babicka s dedeckem a ti nam ukazali doprostred pole, kde bylo nekolik hrobu s nahrobnima deskama, chteli jsme se do nich schovat, odsunula jsem nahrobni desku, byla tam kostra a chtela jsem si lehnout vedle ni. Fakt jsem byla rada, ze jsem se vzbudila.
Mně se od porodu zdávají hororové sny o tom, že jsem zase těhotná a jdu rodit. Vzbudím se vždycky úplně zpocená, rychle si sahám na břicho a… pak taková úleva, že to byl jen sen
Mám z toho fakt trauma ![]()
@MartinaV89 taky to mívam podobně hlavně ted když se mi blíží porod. ![]()
Bedavno se mi zdalo asi to bylo uz podruhy ze jsme nekde s pritelem na hristi a jeste par kluku tam bylo a znasilnila jsem ho vubec mi nevadilo že tam jsou i dalsi lidi
a dneska se mi zdalo ze jsme na horach bylo to cely zamotany kazdou chvilku neco jinyho tam bylo ![]()
@Kriss Tina Jé, tak to ti přeji ať ho máš pohodový, aby se ti o tom pak nezdávaly hrůzy ![]()
Já si jedním časem dokonce myslela, že ani nemám REM fázi spánku, kdy se ty sny mají zdát. Ale nikdy jsem to dál nezkoumala. Tak snad si je jen nepamatuju.
Příspěvek upraven 16.12.16 v 09:48
@Vorvaň obrovský píše:
Já si jedním časem dokonce myslela, že ani nemám REM fázi spánku, kdy se ty sny mají zdát. Ale nikdy jsem to dál nezkoumala. Tak snad si je jen nepamatuju. I když unavená jsem už X let.
Ale tak já myslím, že sny se nemusejí zdát vůbec, ne? Možná bych i řekla, že jsi tím pádem 100% vyrovnaná osobnost a tak tvoje podvědomí nevysílá signály ke snům ![]()
@RadkaCh
Ve fázi REM se vždycky něco zdá. Aspoň, co si tak pamatuju, když jsem se o to zajímala. Ale už jsi nevzpomínám, jestli je nějaký důvod, proč si to nepamatuju.
Každopádně si pamatuju sny z „dětství“, které se opakovaly.
@Akivasha píše:
Dneska se mi zdálo, že moje švagrová otěhotněla - momentálně studuje VŠ, takže by moc nadšená nebylaNení nějaká konstelace, která způsobuje sny o těhotných vysokoškolačkách?
Já jsem taky studentka a bylo by to totálně v p*deli kdyby to byla pravda. Asi fakt blbý postavení hvězd ![]()
Někdy úplné blbosti - asi nějaké třídění informací, někdy celé příběhy.
A nejčastěji tam hrají hlavní roli miminka.
Rodím, přebaluju, učím chodit…
Asi mi hrabe ![]()
Holky tak já měla dneska hrozně zvláštní sen, nedávno jsme se rozešli s přítelem, protože jsem zjistila že dělal co neměl. Nepamatuji si celý sen a nevím jestli to poskládám správně. Ale začlo to tím, že jsem byla v jeho rodině někde mezi lidma, jestli to byla oslava nebo jen tak na zahradě, pořád jen poslouchala a nic neříkala, jenže po chvíli jsem zjistila že mě nikdo nevnímá, jako bych tam ani nebyla. Pak na to samé přišla i jeho maminka, a myslím že ještě někdo, ale to už si nepamatuji. Najednou jsem nějak zjistila že jsme v červenci letěli letadlem a že spadlo a my jsme umřeli, jen jsme tam byly pořád s nimi a oni o nás vůbec nevěděli. V tu chvíli tam nebyl ani můj bývalý přítel, a tak jsem si myslela že umřel taky, a pamatuji si jak jsem v tom snu hrozně brečela, Když jsem se šla podívat k nám domů, nikde jsem neviděla ani naše společné fotky, vše bylo schované. Nevím jak jsem přišla na to že to bylo až po několika letech a tak jsem hledala co se mezi tím stalo, jestli najdu ještě nějaké fotky atp. Našla ale už jsme tam nebyly my dva, žádná jiná, prostě jen fotky vyfocené mobilem a nic víc a také jsem z fotek zjistila že on žije dál. A to byl konec snu. Nevíte někdo co by to mohlo znamenat? My jsme se rozešli s přítelem s tím že do budoucna bychom mohli být zase spolu, ale teď máme pauzu. Protože jsem zajistili že je psychicky nemocný a musí se jít léčit. Mám z toho hrozně obavy ![]()