Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, můžete mi prosím poradit? Jdeme na retro ples a měla jsem hoodně retro šaty, ale jsem těhotná a zvětšilo se mi bříško, rozšířil pas a už v nich bohužel nevydržím, jak mě stračují.
Tak jsem doma pohledala, co se dalo, myslíte, že to na fotce by se při vhodně zvolených doplňcích dalo pasovat do nějaké doby? A do jaké? ![]()
Moc děkuji za názory ![]()
@Lasislava1
Tak to ti neporadím, protože ty šaty se mi moc líbí na teď, ať koukám, jak koukám, z těch bych retro nevytvořila. Máte tam danou nějakou dobu, nebo je to retro, jak kdo chce?
A prosím tě, můžu se jen opat, kde máš to překážející bříško? Takhle já nevypadám ani netěhotná. ![]()
@Camael Sakryš, já si říkala, že jako ty geometrické tvary by mohly být 70.léta?
Ale nevím, noo ![]()
Ty šaty jsem zkoušela tak 3 týdny zpět, to jsem ještě nic moc neměla, ale teď ve 23.týdnu už to bříško trošku mám a ty šaty byly dost uplné a nemohla jsem pomali ani dýchat..
Problém je, že ples je dnes a já tele ty šaty zkoušela včera, takže jaksi nemám už čas nic shánět ![]()
Můžeme jít jak chceme, doba daná není..
Ty saty jsou podle me jasne sedmdesatky
ale ty boty mi k tomu moc nejdou. hod k tomu nejaky stylovy uces ze 70-tych.
Mi ty saty pripadaji takove hippisacke- takze 60. leta, dala bych si nejake kytky do vlasu, velky prsten
Odkud mas ty saty, to je normalni konfekce nebo nejaky spesl obchod?? jsou uzasne!!! ![]()
@Ali-Ali Jůů, tak mě ta 70.léta napadla dobře..A boty bys volila jaké? Třeba doma něco vyhrabu, moc nevyhazuji ![]()
Do vlasů mě napadla nějaká široká čelenka a pak za tou čelenkou ty vlasy vytupírovat? ![]()
@Lasislava1 píše:
@Ali-Ali Jůů, tak mě ta 70.léta napadla dobře..A boty bys volila jaké? Třeba doma něco vyhrabu, moc nevyhazuji
Do vlasů mě napadla nějaká široká čelenka a pak za tou čelenkou ty vlasy vytupírovat?
boty by si mi k tomu libily tak vysoke semisova kozacky, ale to zas asi nejde vzit na ples.
a vlasy nejak tak, treba?

@Lasislava1
Fakt jsou krásný, brala bych je hned!
Spíš bych to ladila do 80. let, to se ti bude tvořit snáz. Nějaká čelenka do vlasů, nahoru trochu bokem mašli, nemáš nějaký větší plastový náušnice? Na krk a ruce hodně náramků, to má doma každá, natupírovat háro, šikmo přes rameno kabelku.. A nenašly by se barevný punčocháče?
@Ali-Ali No kozačky moc neskladuji, takže mám jen modernu ![]()
Ale účes se mi líbí..
@Camael Fakt? Kamoška mi napsala, že ty si dávat nemám, že ty jsou fakt hrozné, tak aspoň někomu se líbí ![]()
Plastový naušnice nemám, ale mám v plánu obejít Gate, Takko, tam se dá dost sehnat..Náramky mám, ale nosím jen zlato, tak zlaté.. ![]()
@Lasislava1 tak ty šaty jsou naprosto skvostný ![]()
sem to nemohla nenapsat když vidím že se kamarádce nelíbí
![]()
@Camael píše:
@Lasislava1
Fakt jsou krásný, brala bych je hned!Spíš bych to ladila do 80. let, to se ti bude tvořit snáz. Nějaká čelenka do vlasů, nahoru trochu bokem mašli, nemáš nějaký větší plastový náušnice? Na krk a ruce hodně náramků, to má doma každá, natupírovat háro, šikmo přes rameno kabelku.. A nenašly by se barevný punčocháče?
ale zas ty saty uz k osmdesatkam fakt nejdou
nemluve o tom, ze osmdesatky jsou desne. jakekoliv jine retro mam rada, ale z osmdesatek mam osypky. ![]()
Tak jsem koupila šátek na hlavu, naušnice a boty budu mít na platformě, čtu na netu, že se to nosilo ![]()
@Ali-Ali
Proč by nešly, když je řádně „vyšperkuješ“, všechno jde.
Mě osmdesátky baví. Je to sice kýč jak prase, ale znáš to, záleží, s čím to máš spojený v životě. U mě to byla puberta, tudíž si hojně vybavuju, co všechno jsem dokázala vyrobit, abych byla in. Taková tátova tajně přešitá zimní bunda, to bylo facek! ![]()