Retro ples - poraďte :)

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6639
14.3.15 12:18

Retro ples - poraďte :)

Ahoj, můžete mi prosím poradit? Jdeme na retro ples a měla jsem hoodně retro šaty, ale jsem těhotná a zvětšilo se mi bříško, rozšířil pas a už v nich bohužel nevydržím, jak mě stračují.
Tak jsem doma pohledala, co se dalo, myslíte, že to na fotce by se při vhodně zvolených doplňcích dalo pasovat do nějaké doby? A do jaké? :think:

Moc děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40270
14.3.15 12:23

@Lasislava1
Tak to ti neporadím, protože ty šaty se mi moc líbí na teď, ať koukám, jak koukám, z těch bych retro nevytvořila. Máte tam danou nějakou dobu, nebo je to retro, jak kdo chce?
A prosím tě, můžu se jen opat, kde máš to překážející bříško? Takhle já nevypadám ani netěhotná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
14.3.15 12:26

@Camael Sakryš, já si říkala, že jako ty geometrické tvary by mohly být 70.léta? :think: Ale nevím, noo :lol:
Ty šaty jsem zkoušela tak 3 týdny zpět, to jsem ještě nic moc neměla, ale teď ve 23.týdnu už to bříško trošku mám a ty šaty byly dost uplné a nemohla jsem pomali ani dýchat..
Problém je, že ples je dnes a já tele ty šaty zkoušela včera, takže jaksi nemám už čas nic shánět :cert:
Můžeme jít jak chceme, doba daná není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 12:26

Ty saty jsou podle me jasne sedmdesatky ;) ale ty boty mi k tomu moc nejdou. hod k tomu nejaky stylovy uces ze 70-tych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
14.3.15 12:28

Mi ty saty pripadaji takove hippisacke- takze 60. leta, dala bych si nejake kytky do vlasu, velky prsten ;) Odkud mas ty saty, to je normalni konfekce nebo nejaky spesl obchod?? jsou uzasne!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639

@Ali-Ali Jůů, tak mě ta 70.léta napadla dobře..A boty bys volila jaké? Třeba doma něco vyhrabu, moc nevyhazuji :palec:
Do vlasů mě napadla nějaká široká čelenka a pak za tou čelenkou ty vlasy vytupírovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639

@KlaraBoch Šaty jsem kupovala v Primarku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 12:39
@Lasislava1 píše:
@Ali-Ali Jůů, tak mě ta 70.léta napadla dobře..A boty bys volila jaké? Třeba doma něco vyhrabu, moc nevyhazuji :palec:
Do vlasů mě napadla nějaká široká čelenka a pak za tou čelenkou ty vlasy vytupírovat? :think:

boty by si mi k tomu libily tak vysoke semisova kozacky, ale to zas asi nejde vzit na ples.
a vlasy nejak tak, treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
14.3.15 12:40

@Lasislava1
Fakt jsou krásný, brala bych je hned! :palec: Spíš bych to ladila do 80. let, to se ti bude tvořit snáz. Nějaká čelenka do vlasů, nahoru trochu bokem mašli, nemáš nějaký větší plastový náušnice? Na krk a ruce hodně náramků, to má doma každá, natupírovat háro, šikmo přes rameno kabelku.. A nenašly by se barevný punčocháče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
14.3.15 12:44

@Ali-Ali No kozačky moc neskladuji, takže mám jen modernu :cert:
Ale účes se mi líbí..

@Camael Fakt? Kamoška mi napsala, že ty si dávat nemám, že ty jsou fakt hrozné, tak aspoň někomu se líbí :lol:
Plastový naušnice nemám, ale mám v plánu obejít Gate, Takko, tam se dá dost sehnat..Náramky mám, ale nosím jen zlato, tak zlaté.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.3.15 13:00

@Lasislava1 tak ty šaty jsou naprosto skvostný :palec:
sem to nemohla nenapsat když vidím že se kamarádce nelíbí :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
14.3.15 13:32

@medunka23 Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 13:45
@Camael píše:
@Lasislava1
Fakt jsou krásný, brala bych je hned! :palec: Spíš bych to ladila do 80. let, to se ti bude tvořit snáz. Nějaká čelenka do vlasů, nahoru trochu bokem mašli, nemáš nějaký větší plastový náušnice? Na krk a ruce hodně náramků, to má doma každá, natupírovat háro, šikmo přes rameno kabelku.. A nenašly by se barevný punčocháče?

ale zas ty saty uz k osmdesatkam fakt nejdou :nevim: nemluve o tom, ze osmdesatky jsou desne. jakekoliv jine retro mam rada, ale z osmdesatek mam osypky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
14.3.15 16:15

Tak jsem koupila šátek na hlavu, naušnice a boty budu mít na platformě, čtu na netu, že se to nosilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.3.15 09:25

@Ali-Ali
Proč by nešly, když je řádně „vyšperkuješ“, všechno jde. :D Mě osmdesátky baví. Je to sice kýč jak prase, ale znáš to, záleží, s čím to máš spojený v životě. U mě to byla puberta, tudíž si hojně vybavuju, co všechno jsem dokázala vyrobit, abych byla in. Taková tátova tajně přešitá zimní bunda, to bylo facek! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí