Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Malem kocku.. Nastesti jsem tam dopridavala jeste bodynko malyho, tak jsem na ni prisla. Ale malem me slehlo, kdyz vyletela.
@verulicek mobil, kreditku, nedávno klukovi čip na oběd atd.. zapalovače
, jednou dokonce nůž - prala jsem chlapovi věci na ryby, těch milion kapes - kdo to má kontrolovat. TAkže i háčky atd..
![]()
Bohužel docela často papírové kapesníky. A to ty kapsy kontroluji ![]()
Hrebiky, sroubky, lihovky, pebize, ipod… penize. Letadylko. Zapalovace. Lzicky…
Takova klasika - vsecko prohledam. Chlap tam naposledni chvili neco strci a tak to dopada.
Pujcila sem si od babicky valchu, tyden mu neprala a vyhrozovala jak bude chodit k rece - dava si pozor ![]()
papírový kapesník, to znám. dokud jsem neměla sušičku, tak jsem z toho byla vždycky na mrtvici
sušička je v tomto případě zázračná. jinak vyperu většinou peníze.
Příspěvek upraven 02.03.15 v 07:59
@andystar píše:
Bohužel docela často papírové kapesníky. A to ty kapsy kontroluji
taky tak. nedávno se mi tím zacpal dokonce odpad ![]()
@tria.002 píše:
Malem kocku.. Nastesti jsem tam dopridavala jeste bodynko malyho, tak jsem na ni prisla. Ale malem me slehlo, kdyz vyletela.
Penize
Naštěstí hlavně mince, ale už proběhla pračkou i nějaka ta stovka
Kapsy se snažím kontrolovat, ale někdy prostě zapomenu a oba Máme s chlapem ten blby zvyk nosit nějaké peníze mimo penezenku ![]()
Většinou zapalovač (ty chlapské kalhoty mají vždycky o kapsu víc, než si myslím
) Ale když už jsme u praní, přihodím příhodu - nešla nám sušička, protože se přestal točit buben (asi měsíc a půl - nemohla jsem najít záručák). Pak tedy přijel servisák, celou sušičku rozmontoval… a v útrobách objevil moji ponožku
Když jsem totiž naposled čistila filtr, tak prcek mezitím tahal prádlo z pračky do sušičky, a ta ponožka mu spadla do toho otvoru po filtru nebo ji tam strčil, nevím… a ta ponožka se nasála až dovnitř a zasekla buben
A my ještě nadávali na Whirlpoolku, co je to za šunt, že se pokazí po roce ![]()
Tak děti nic, ale manžel si dal aktivně prát montérky a v kapse nechal šroubovák, který zničil manžetu u pračky, takže se mu ta jeho aktivita lehce prodražila.
No tak klasika, papírové kapesníčky, peníze, mobil, zapalovače…
A to kontroluju pečlivě všechny kapsy. ![]()
Jednou si dal chlap prát letní gumové nazouváky, které se v té pračce nějak zasekly mezi bubnem a sklem
a od té doby má jednu úplně ohoblovanou. ![]()
Pro odlehčení začátku týdne…právě jsem dala prát plínky a pozoruju, jak se mi za sklem točí gumová kachnička do vany
Většinou pračku kontroluju naž zapínám..ale občas se stane. Co kuriózního potřebovalo oprat vaše dítě?