Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jednou se mi podařilo vyprat s prádlem i použitou jednorázovou plenu
Jinak klasika: papírové kapesníky, občas peníze, lego ap.
Joo papirove kapesnicky, to se nam taky stava
to je pak radost obirat z pradla ty malinkate cucky
vyprala jsem balicek Orbitek, par minci, jinak uz nevim. Ale syn mi bezne hazel do pracky svoje hracky na vyprani, ale to jsem vzdy vcas vytahla ![]()
@verulicek Já obvykle peru kameny a šišky. Většinou kapsy kontroluju a nic v nich není, jakmile jednou zapomenu, je to jasné ![]()
Já jednou vyprala chlapovy kalhoty s detíti tisícovkama v kapse, naštěstí peníze bez úhony přežily a ještě byly krásně čisté ![]()
@Klementyna píše:
Já jednou vyprala chlapovy kalhoty s detíti tisícovkama v kapse, naštěstí peníze bez úhony přežily a ještě byly krásně čisté
to by mě asi omejvali
hlavně, že přežily:-)))
@verulicek papirove kapesnicky
z toho jsem regulerne na mrtvici ![]()
@Lejaa Chlap si na ty peníze vzpomněl deset minut před koncem praní, tak to fakt bylo deset minut hrůzy! Naštěstí s dobrým koncem ![]()
já jsem jednou vyprala šneka!!! Malá je s velkou radostí neustále sbírala a rvala do kapes, takže jsem je před praním vždy vyndala a vyhodila. No a jednou mi šupla do pračky bundu a já si toho nevšimla. Po vyprání jsem dala prádlo do koše, že ho pověsím a začaly vypadávat kousky ulity…a pak vypadl samozřejmě i šnek. Tak jsem prádlo vytřepala, no a prala znovu!! A ještě se u nás taky často pra kamení
.
Jinak u nás klasika, papírové kapesníčky.. hodně kontroluji kapse, ale jak na nějakou zapomenu, je tam vždycky jak na potvoru kapesník ![]()
Potom různé hračky - kostky, gumové hračky… můj kartáč na vlasy… občas nějaká ta mince ![]()
@Klementyna píše:
@Lejaa Chlap si na ty peníze vzpomněl deset minut před koncem praní, tak to fakt bylo deset minut hrůzy! Naštěstí s dobrým koncem
Jo, to si dovedu představit:-D a ta radost potom, že?:-D
Někdy peníze. Kapesníky papírové, ale to je pak masakr.
A čekám, kdy vyperu kocoura, pač nacpu pračku, otočím se a ten už je vlezený mezi prádlem.