Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem, taky se vám stává (vy, co máte vícero dětí školkou/školou povinných), že permanentně zapomínáte dětem něco přibalit, jedete vyzvednout špatné dítě, před návštěvou dr jí voláte, které že to dítě vlastně máte vzít s sebou, atd.? Velmi by mě potěšilo, kdyby na tom byl ještě někdo hůř
![]()
První den dcery ve školce jsme jí zapomněli vyzvednout.
Min. týden jsem se jako jediný rodič vracela ráno honem domů pro kostým na karneval.
U mladší jsem se dnes omlouvala, že jsem nedonesla vyfouklá vajíčka…ovšem ta se měla donést přesně za měsíc..jsem si říkala, jestli není na ty velikonoce trochu brzo ![]()
První měsíc jsme poslali školkovný a stravný ve špatný čas a špatnou částku
Několikrát zapomenutý bačkory, rukavice,..
Tak povídejte ![]()
Jé to jsem ráda, že v tom nejsem sama.My jeli se synem do školy v sobotu.Sem si ráno říkala, že je to divný žádný provoz nic
Pak dceru-šla jsem ji vyzvednout do školky a učitelka mi říká, ale váš manžel už ji vyzvedl. Zapomínání věcí-kapitola sama o sobě. Dcerka šla ve školce na výlet a já ji do batůžku přibalila pouzdro co měl mít syn ve škole. Jo a párkrát jsem zajela autem do synovi bývalé školky, zaparkovala sem a až už u dveří sem si vzpoměla, že už chodí do první třídy, takže tak ![]()
@zuzouš Já jsem úúúúplně to samé jako ty ale mám jen jedno dítě! Takže jsem na tom hůř
Ve školce už ze mě nemůžou - taky jsem poslala školkovné jindy a jinou částku, taky jsme tam nechali už kde co a taky kolikrát ráno tam zapomenu jeho botky jen tak ležet a vzpomenu si na to až když ho jdu vyzvednout. Naštěstí syn ( 2 roky) je ze své mimoňové matky už tak vycvičený, že své boty najde během dvou vteřin ať jsou kdekoliv. ![]()
Příspěvek upraven 24.02.15 v 19:07
Vlastní zatím nemám, ale z pohledu dítěte: matka se mnou šla na procházku aniž by mne obula, zapomněla mě před obchodem, říkala mi jiným jménem, neví svátek (ani sourozenců), sem tam nás nevyzvedla, spolužáky oslovovala jinými jmény a zajímalo by me, jestli by na první pokus dala název mnou vystudovaného oboru. Dopady to nemá, jsem psychicky celkem zdráva a matku považuju za skvělýho rodiče
její kvality spočívaly v důležitějších věcech… ![]()
Jsem matka mimoň a zejména se neustále pletu v oslovení dětí. Mám jen dvě a už fakt dlouho (oba druhý stupeň ZŠ). Oběma to moc vadí a já to ale nedělám schválně. Prosím řekněte mi někdo, že to máte taky tak ![]()
Jinak zapomínání atd… mám neustále. A taky zapomínám co mi kdo řekl (i v práci bohužel), měla jsem to už ve škole. Přísahala bych, že tyhle informace mi někdo předává poprvé v životě a přitom těch lidí je víc, co se dušujou, že byli u toho, když mi to bylo řečeno. Vždy si připadám jak blázen. ![]()
Knihovna, to je mor. Chodí jednou měsíčně se školou dopoledne do knihovny, už od září, ještě si mi nepodařilo vychytat, aby s sebou ten den měla průkazku a tu půjčenou knihu ![]()
Jediné východisko - naučit dítě (aspoň to školní), aby si balilo věci samo
vídám a slýchám to ve škole - „maminka mi zapomněla…“. poté, co jsem jim oznámila, že mě to nezajímá, protože aktovka je jejich a ne maminčina, začali si věci chystat sami a už je to bez problémů. I rodiče si to pochvalují. ![]()
Jednou jsem synovi zapomněla ve školce předat batůžek a odcházela jsem s nim do práce…ja jsem zmatena porad, takze tyhle přehmaty velmi dobře chápu ![]()
@neumisa píše:
Jediné východisko - naučit dítě (aspoň to školní), aby si balilo věci samovídám a slýchám to ve škole - „maminka mi zapomněla…“. poté, co jsem jim oznámila, že mě to nezajímá, protože aktovka je jejich a ne maminčina, začali si věci chystat sami a už je to bez problémů. I rodiče si to pochvalují.
tak takhle jsem na to ještě nikdy nekoukala
když dcera řekne, že jsem jí zase nedala průkazku, tak se hluboce stydím
asi někde dělám chybu
![]()
@zuzouš Jsem mimoň. Co jsem vypozorovala, někdo mimoň je a někdo není. Nelze se odmimoňovat. S věkem se to zhoršuje ![]()
@zuzouš Tvl ještě žes mi připomněla, syn jde zejtra na plavání
![]()
A už jste někdo zapomněli vyzvednout dítě ve školce nebo družině?