Pět hodin a už piju :-)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
14.2.15 17:04

Pět hodin a už piju :-)

Od rána nedělám nic jiného, než uklízím po svých užasných dětech. Než jsem zvládla nachystat jednoduchý oběd z brambor a candáta, doma vybuchla bomba :-) po uklizení kuchyně (nechápu jak přišel na dětské pojistky), můžu ZNOVU věšet prádlo, ZNOVU vysát a vytírat rozházené křupky, milionkrat vytahovat věci se záchodu, sbírat rozházené oblečení, uklidňovat hádku o hračky, okřikovat staršího, at na mladším nezkouší karate apod…
Já skoro abstinent, jsem si nalila rum s kolou, že snad budu do večera vysmátá :-)už mám vláčnější nohy.

Téma je jen pro pobavení a o zkušenostech dalších stejně postižených maminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14662
14.2.15 17:07
@admenL píše:
Od rána nedělám nic jiného, než uklízím po svých užasných dětech. Než jsem zvládla nachystat jednoduchý oběd z brambor a candáta, doma vybuchla bomba :-) po uklizení kuchyně (nechápu jak přišel na dětské pojistky), můžu ZNOVU věšet prádlo, ZNOVU vysát a vytírat rozházené křupky, milionkrat vytahovat věci se záchodu, sbírat rozházené oblečení, uklidňovat hádku o hračky, okřikovat staršího, at na mladším nezkouší karate apod…
Já skoro abstinent, jsem si nalila rum s kolou, že snad budu do večera vysmátá :-)už mám vláčnější nohy.Téma je jen pro pobavení a o zkušenostech dalších stejně postižených maminek :-)

Aspoň předejdeš střevní chřipce:-)
Tím rumem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.2.15 17:08

No pít se má pro radost, ne pro uvolnění stresu… nic ve zlém ale je to špatnej krok
jinak k tomu co popisuješ…přečti si Deníček moderního fotra je to blog o něm a Čeňkovi s kterým je na MD a je to velmi vtipné, další autor na FB který popisuje rodinné historky s tříletou slečnou je Martin Cabicar - taky vydal knihu,
aspoň uvidíš, že to co se ti děje je zcela normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.2.15 17:09
@Renatt píše:
Aspoň předejdeš střevní chřipce:-)
Tím rumem:-)

to ne to by chtělo slivovici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
14.2.15 17:12

@admenL to znam :lol: :lol:, tohle mě kdysi čekalo když jsme si došla jen na wc :mrgreen:. Na všem musim mít zámky, jinak by to bylo šílený :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
14.2.15 17:17

@admenL
to znam :roll: dala bych si s Tebou :kytka: ale bohuzel medituji nad antibiotiky… tak priste, prilezitosti jeste bude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.2.15 17:19
@Markéta80 píše:
@admenL to znam :lol: :lol:, tohle mě kdysi čekalo když jsme si došla jen na wc :mrgreen:. Na všem musim mít zámky, jinak by to bylo šílený :mrgreen: :mrgreen:

a jakou z toho má čistou radost :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
14.2.15 17:23

@jdukolem to měl a dotěd má velikou radost jak sebere něco co nesmí :mrgreen: :mrgreen:, vše na zámky ale nejmladší stejně všude vyleze takže sice spodní skřínky zamčené ale jen se otočim a stojí na lince :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
14.2.15 17:28

@admenL o vikendu zacinam i ve dve :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.2.15 17:30

@admenL Tiše závidím, že můžeš pít. Já měla krizi před pár dny, že to chtělo buď panáka nebo alespoň celou čokošku. Vzhledem k těhotenství a těhotenské cukrovce jsem měla smolíka. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
14.2.15 17:39

Tak tak, tichá závist, mě čeká za 6 týdnů porod…bože, jak bych si někdy dala skleničku vína!!! Nebo dvě… :lol: :lol: :lol: Ještě že můžu alespoň to sladké! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
14.2.15 17:43
@admenL píše:
Já skoro abstinent, jsem si nalila rum s kolou, že snad budu do večera vysmátá :-)už mám vláčnější nohy.Téma je jen pro pobavení a o zkušenostech dalších stejně postižených maminek :-)

Báječně se bavím, není to u nás doma? Ale rum s colou bych nedala, to by byla moje smrt :mrgreen: (jsem total. abstinent)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.2.15 17:47
@Markéta80 píše:
@admenL to znam :lol: :lol:, tohle mě kdysi čekalo když jsme si došla jen na wc :mrgreen:. Na všem musim mít zámky, jinak by to bylo šílený :mrgreen: :mrgreen:

Můj miláček… :hug: :srdce: Ten kukuč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
14.2.15 17:49
@jdukolem píše:
to ne to by chtělo slivovici ;)

Prý stačí i rum:-)
Já si dnes dám tu slivku, manžel dovezl střevní chřipku, takže si „pro radost“ dám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.2.15 17:52
@Renatt píše:
Prý stačí i rum:-)
Já si dnes dám tu slivku, manžel dovezl střevní chřipku, takže si „pro radost“ dám:-)

hm.. a já se tu se začínající chřipkou povaluju a doma ani slza alkoholu natož slivovice - život je nespravedlivej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí