Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Od rána nedělám nic jiného, než uklízím po svých užasných dětech. Než jsem zvládla nachystat jednoduchý oběd z brambor a candáta, doma vybuchla bomba
po uklizení kuchyně (nechápu jak přišel na dětské pojistky), můžu ZNOVU věšet prádlo, ZNOVU vysát a vytírat rozházené křupky, milionkrat vytahovat věci se záchodu, sbírat rozházené oblečení, uklidňovat hádku o hračky, okřikovat staršího, at na mladším nezkouší karate apod…
Já skoro abstinent, jsem si nalila rum s kolou, že snad budu do večera vysmátá
už mám vláčnější nohy.
Téma je jen pro pobavení a o zkušenostech dalších stejně postižených maminek ![]()
@admenL píše:
Od rána nedělám nic jiného, než uklízím po svých užasných dětech. Než jsem zvládla nachystat jednoduchý oběd z brambor a candáta, doma vybuchla bombapo uklizení kuchyně (nechápu jak přišel na dětské pojistky), můžu ZNOVU věšet prádlo, ZNOVU vysát a vytírat rozházené křupky, milionkrat vytahovat věci se záchodu, sbírat rozházené oblečení, uklidňovat hádku o hračky, okřikovat staršího, at na mladším nezkouší karate apod…
Já skoro abstinent, jsem si nalila rum s kolou, že snad budu do večera vysmátáuž mám vláčnější nohy.Téma je jen pro pobavení a o zkušenostech dalších stejně postižených maminek
Aspoň předejdeš střevní chřipce:-)
Tím rumem:-)
No pít se má pro radost, ne pro uvolnění stresu… nic ve zlém ale je to špatnej krok
jinak k tomu co popisuješ…přečti si Deníček moderního fotra je to blog o něm a Čeňkovi s kterým je na MD a je to velmi vtipné, další autor na FB který popisuje rodinné historky s tříletou slečnou je Martin Cabicar - taky vydal knihu,
aspoň uvidíš, že to co se ti děje je zcela normální ![]()
@Renatt píše:
Aspoň předejdeš střevní chřipce:-)
Tím rumem:-)
to ne to by chtělo slivovici ![]()
@admenL to znam
, tohle mě kdysi čekalo když jsme si došla jen na wc
. Na všem musim mít zámky, jinak by to bylo šílený
![]()
@admenL
to znam
dala bych si s Tebou
ale bohuzel medituji nad antibiotiky… tak priste, prilezitosti jeste bude ![]()
@Markéta80 píše:
@admenL to znam![]()
![]()
a jakou z toho má čistou radost
![]()
@jdukolem to měl a dotěd má velikou radost jak sebere něco co nesmí
, vše na zámky ale nejmladší stejně všude vyleze takže sice spodní skřínky zamčené ale jen se otočim a stojí na lince ![]()
@admenL Tiše závidím, že můžeš pít. Já měla krizi před pár dny, že to chtělo buď panáka nebo alespoň celou čokošku. Vzhledem k těhotenství a těhotenské cukrovce jsem měla smolíka. ![]()
Tak tak, tichá závist, mě čeká za 6 týdnů porod…bože, jak bych si někdy dala skleničku vína!!! Nebo dvě…
Ještě že můžu alespoň to sladké! ![]()
@admenL píše:
Od rána nedělám nic jiného, než uklízím po svých užasných dětech. Než jsem zvládla nachystat jednoduchý oběd z brambor a candáta, doma vybuchla bombapo uklizení kuchyně (nechápu jak přišel na dětské pojistky), můžu ZNOVU věšet prádlo, ZNOVU vysát a vytírat rozházené křupky, milionkrat vytahovat věci se záchodu, sbírat rozházené oblečení, uklidňovat hádku o hračky, okřikovat staršího, at na mladším nezkouší karate apod…
Já skoro abstinent, jsem si nalila rum s kolou, že snad budu do večera vysmátáuž mám vláčnější nohy.Téma je jen pro pobavení a o zkušenostech dalších stejně postižených maminek
Báječně se bavím, není to u nás doma? Ale rum s colou bych nedala, to by byla moje smrt
(jsem total. abstinent)
@Markéta80 píše:
@admenL to znam![]()
![]()
Můj miláček…
Ten kukuč…
@jdukolem píše:
to ne to by chtělo slivovici
Prý stačí i rum:-)
Já si dnes dám tu slivku, manžel dovezl střevní chřipku, takže si „pro radost“ dám:-)
@Renatt píše:
Prý stačí i rum:-)
Já si dnes dám tu slivku, manžel dovezl střevní chřipku, takže si „pro radost“ dám:-)
hm.. a já se tu se začínající chřipkou povaluju a doma ani slza alkoholu natož slivovice - život je nespravedlivej ![]()