Pojďte se bát

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
733
11.2.15 20:08

pojdte se bat

Ahoj. Vyžívám se v duchařských filmech podle skutečných událostí. Pojďte si zahrát na děcka u táboráku. Máte nějakou historku na dobrou noc? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
11.2.15 20:25

Posledni dobou mam pocit, ze muj pulrocni syn vidi duchy…porad se smeje na nekoho v rohu mistnosti a natahuje po nem rucicky…a to i kdyz ho nesu na rukou, tak se porad na to misto ohlizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
11.2.15 20:32

@januschka mě to holka dělá taky a je to pěkně nepříjemný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.2.15 20:33

Já nic strašidelného nemám, ale ráda si počtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
11.2.15 20:35

@januschka mě to dělal syn taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
11.2.15 20:38
@Korčulka86 píše:
@januschka mě to dělal syn taky :-)

Ale ten pocit je sileny…byla bych docela zvedava, kdo se chodi na maleho divat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
11.2.15 20:39

Tohle http://www.csfd.cz/…ory-mrtvych/ je podle skutečné události, ale film je asi pěkně zprasenej, podle hodnocení na csfd. Jinak je to podle skutečné události, která nebyla nikdy vysvětlena a staršidená je sama o sobě dost.
 http://xman.idnes.cz/…an-styl.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.2.15 20:40

@januschka jo, tak to znám. Furt čučel jen do jednoho rohu. Přitom na druhý straně měl na koukání celý obývák. Přestěhovali jsme se jinam a už kouká všude možně. Ale zas já mám furt pocit, že tu někdo je. Před chvíli jsem stirala chodbu a furt jsem se otáčela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
11.2.15 20:43

Proc ja do tehle temat lezu :zed: se v noci pocuram, na zachod nedojdu, to je jasny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
11.2.15 20:46
@brisco píše:
Tohle http://www.csfd.cz/…ory-mrtvych/ je podle skutečné události, ale film je asi pěkně zprasenej, podle hodnocení na csfd. Jinak je to podle skutečné události, která nebyla nikdy vysvětlena a staršidená je sama o sobě dost.
http://xman.idnes.cz/…an-styl.aspx?…

Cetla jsem o tom uz nekolikrat a me samotnou by fakt zajimalo, co se tam tenkrat odehralo. Fotky z mista kde je nasli jsou desivy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
11.2.15 20:51
@marcellia píše:
Cetla jsem o tom uz nekolikrat a me samotnou by fakt zajimalo, co se tam tenkrat odehralo. Fotky z mista kde je nasly jsou desivy..

Podle stránek na netu, co se tomu věnují by to zajímalo hodně lidí :mrgreen:. Myslím, že se to už nedovíme, tehdy neměli takovou techniku, takže něco si mohli vysvětli úplně špatně. Třeba ta radioaktivita není podle mě důležitá. Byli to studenti, někteří s tím pracovali a víme, jaký má/měl sovětský člověk přístup k bezpečnosti práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.2.15 20:57

Rozhodně tomuhle věřím, protože jsem taky toho celkem dost zažila, ale jako večerní téma, no nevím nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
11.2.15 21:00

Já ještě přihodim že se nám v poslední době už asi 3× na chvilku spustil natahovaci kolotoč nad postylkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
11.2.15 21:04

Tak me tohle strasi doted.mam chuvicky. rano jsem ji u syna vypla, u sebe v loznici taky. vecer sel spat a ja taky. zapnu chuvicku a ta chuvicka mi prehrala to co jsem rikala synovi. upadl a ja pribehla a rikala jsem mu:zlaticko, uz neplakej, maminka je u tebe.kdyz jsem to slysela i s tim placem meho syna, bezela jsem k nemu do pokoje a syn klidne spal. doted to nechapu a kdyz si na to vzpomenu, beha mi mraz po zadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.2.15 21:11

Mně se stalo, že jsem se stěhovala a sousedka se se mnou přišla rozloučit, byly jsme si blízké, i když to byla babička :hug: dokonce brečela a dala mi na sebe číslo, že jí musím zavolat a pozvat ji k sobě. Jak jsem se zabydlovala, tak nějak jsem řešila jiný věci a asi po 14 dnech jsem se v noci vzbudila a věděla jsem, že tam někdo je. Nebylo to nepříjemný, jen takový zvláštní… Ráno jsem si na ni vzpomněla a volala jí (nedávala jsem si to do souvislostí) a její manžel mi řekl, že v noci umřela :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí