Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můj ex z puberty(bylo mi 14)tak zkolaboval při fotbale.Byl nějaký den v komatu a když se probral, tvrdil, že viděl mě, jak mu říkám ať se probudí…jen musím říct, že v té době, co se mu to stalo jsme se znali jen od vidění, takže spíš ne a poté mě právě oslovil a psali jsme si atd.Do teď a je to 13let i když na sebe nemáme kontakt, když se něco jednomu z nás stane, dokážeme se jakoby potkat a poklábosit o tom a to žijeme od sebe cca 30km on má rodinu, já přítele.
@Mari-KusKus píše:
Asi to bude spíš prostě obyčejný sen, ale když mi umře někdo známý, vždy se mi do týdne objeví ve snu, říká mi, že se má fajn a ukáže mi budoucnost.Ve 13ti mi umřel kamarád Tomáš, srazil ho vlak, ve snu pak ležel vedle mě v posteli, usmíval se a říkal, že se dočkám těch svých 5 minut slávy za pár let. (V 17 pak o mně psali v ČR i na Slovensku jako o hubnoucím „zázraku“)
V 16 myslím umřela hodná sousedka, ve snu mi ukázala modrookého blonďáka, že je můj budoucí, dneska s nim žiju a mám dítě.
Před měsícem zemřel kamarád Jarek na srdeční vadu. Ve snu jsme chodili po obchodě, moje dcera seděla ve vozíku a měla cca rok, přišla banda muslimů a zkopali mě u jogurtů za to, že nejsem zahalená a odnesli mi někam dceru.
od té doby je mi zle a bojím se, co se bude dit. Snad tentokrát jen sen a blbej.![]()
No a jinak já si vzpomínám na své dětství- mamka říká, že od narození jsem nespala pokud někdo nebyl v místnosti, že jsem úzkostnė sledovala někoho neviditelneho u postele a brecela az asi do 5 let.
pak co si pamatuji už ja sama jsem nikdy neusla sama a dodnes pokzd jsem sama v pokoji, tak mam pocit, jakoze mi nekdo „sedi na ramenou“![]()
Do toho jsem zazila nocni des kdy jsem se nemohla hybat a citila jakoby na mne nekdo lezel. Fuj to byl hnus.
Každopádně mamka vzdycky rikala, že jsem citlivější. Doufam, ze moje dcerka tyto problémy mit nebude
to je fakt mazec, tak snad se do snu prodral jen strach z muslimů a že nevíme co bude, jinak kolik je ted tvé dceři? ![]()
@cica píše:
to je fakt mazec, tak snad se do snu prodral jen strach z muslimů a že nevíme co bude, jinak kolik je ted tvé dceři?
Dceruska je miminko, ma 18 dni a zatim je moc hodna a spinka dobre ![]()
no ja myslim, ze to byl jen sen, hodne ctu ty zpravy a nejak se mi muj strach dostal do podvedomi, jak rikas.
@Mari-KusKus nemohla jsem z toho spat. Silena predstava, ze piplame deti pro valku. Kam se hrabou historky o strasidlech
A stává se třeba někomu, že máte pocit, jakoby za vámi někdo stál, ale přitom nestojí? ![]()
@Kate888 píše:
A stává se třeba někomu, že máte pocit, jakoby za vámi někdo stál, ale přitom nestojí?
Tenhle pocit zažívá občas podle mě každý. Já taky, ale je to jen psychika, pravidelně si to v nějaké situaci vsugeruji já sama. ![]()
@Menora jj tak taky si myslím, že v tomhle hraje velkou roli psychika, ale je to mrška podšitá někdy se nedá nějak zmanipulovat, aby člověk ten pocit neměl
Já nedávno v jednom podchodu vyfotila ducha těhotné ženy vycházejícího ze zdi. ![]()
@Fíková A normálně jsi toho ducha viděla nebo až pak na fotce? Bych se asi pokakala strachy a už tamtudy nikdy nešla ![]()
@TerezkaW Ducha jsem neviděla, ale vůbec nevím, jak mě napadlo ten podchod fotit.
@Fíková píše:
Já nedávno v jednom podchodu vyfotila ducha těhotné ženy vycházejícího ze zdi.
Mazec ![]()
Jinak já a postel to samé. Skákala jsem do ní z dálky, protože co kdyby mě „něco“ chytlo za nohu. Pod peřinou jsem byla tak, že mi nečuměl ani palec u nohy
A ještě před spaním jsem obešla všechny skříně v místnosti a zamkla je ![]()
Já strašně ráda koukám na videa duchů z celýho světa. U některých necítím nic a u některých mě mrazí ještě za hodinu
Taky mě baví pořady o nadpřirozenu a pamatuju si, že jako mladší nebo menší jsem milovala věřte/nevěřte z některých dílů to bylo na poka**ní. ![]()