Pojďte se bát

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
14.2.15 09:22

Můj ex z puberty(bylo mi 14)tak zkolaboval při fotbale.Byl nějaký den v komatu a když se probral, tvrdil, že viděl mě, jak mu říkám ať se probudí…jen musím říct, že v té době, co se mu to stalo jsme se znali jen od vidění, takže spíš ne a poté mě právě oslovil a psali jsme si atd.Do teď a je to 13let i když na sebe nemáme kontakt, když se něco jednomu z nás stane, dokážeme se jakoby potkat a poklábosit o tom a to žijeme od sebe cca 30km on má rodinu, já přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.2.15 10:41
@Mari-KusKus píše:
Asi to bude spíš prostě obyčejný sen, ale když mi umře někdo známý, vždy se mi do týdne objeví ve snu, říká mi, že se má fajn a ukáže mi budoucnost.

Ve 13ti mi umřel kamarád Tomáš, srazil ho vlak, ve snu pak ležel vedle mě v posteli, usmíval se a říkal, že se dočkám těch svých 5 minut slávy za pár let. (V 17 pak o mně psali v ČR i na Slovensku jako o hubnoucím „zázraku“)

V 16 myslím umřela hodná sousedka, ve snu mi ukázala modrookého blonďáka, že je můj budoucí, dneska s nim žiju a mám dítě.

Před měsícem zemřel kamarád Jarek na srdeční vadu. Ve snu jsme chodili po obchodě, moje dcera seděla ve vozíku a měla cca rok, přišla banda muslimů a zkopali mě u jogurtů za to, že nejsem zahalená a odnesli mi někam dceru.
od té doby je mi zle a bojím se, co se bude dit. Snad tentokrát jen sen a blbej. :poblion: :zed:

No a jinak já si vzpomínám na své dětství- mamka říká, že od narození jsem nespala pokud někdo nebyl v místnosti, že jsem úzkostnė sledovala někoho neviditelneho u postele a brecela az asi do 5 let.
pak co si pamatuji už ja sama jsem nikdy neusla sama a dodnes pokzd jsem sama v pokoji, tak mam pocit, jakoze mi nekdo „sedi na ramenou“ :nevim: :nevim:

Do toho jsem zazila nocni des kdy jsem se nemohla hybat a citila jakoby na mne nekdo lezel. Fuj to byl hnus.

Každopádně mamka vzdycky rikala, že jsem citlivější. Doufam, ze moje dcerka tyto problémy mit nebude :nevim:

to je fakt mazec, tak snad se do snu prodral jen strach z muslimů a že nevíme co bude, jinak kolik je ted tvé dceři? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
14.2.15 17:24
@cica píše:
to je fakt mazec, tak snad se do snu prodral jen strach z muslimů a že nevíme co bude, jinak kolik je ted tvé dceři? :think:

Dceruska je miminko, ma 18 dni a zatim je moc hodna a spinka dobre :)
no ja myslim, ze to byl jen sen, hodne ctu ty zpravy a nejak se mi muj strach dostal do podvedomi, jak rikas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.2.15 22:10

@Mari-KusKus nemohla jsem z toho spat. Silena predstava, ze piplame deti pro valku. Kam se hrabou historky o strasidlech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
27.2.15 19:24

A stává se třeba někomu, že máte pocit, jakoby za vámi někdo stál, ale přitom nestojí? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.2.15 22:03

@Kate888 běžně. Občas je to příjemný, občas k pos**ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
28.2.15 07:26
@Kate888 píše:
A stává se třeba někomu, že máte pocit, jakoby za vámi někdo stál, ale přitom nestojí? :?:

Tenhle pocit zažívá občas podle mě každý. Já taky, ale je to jen psychika, pravidelně si to v nějaké situaci vsugeruji já sama. :lol:

• Citovat
  • Upravit
872
28.2.15 11:26

@Menora jj tak taky si myslím, že v tomhle hraje velkou roli psychika, ale je to mrška podšitá někdy se nedá nějak zmanipulovat, aby člověk ten pocit neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
28.2.15 11:32

Já nedávno v jednom podchodu vyfotila ducha těhotné ženy vycházejícího ze zdi. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
28.2.15 11:33

8o 8o hustýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.2.15 13:03

@Fíková A normálně jsi toho ducha viděla nebo až pak na fotce? Bych se asi pokakala strachy a už tamtudy nikdy nešla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
28.2.15 13:52

@TerezkaW Ducha jsem neviděla, ale vůbec nevím, jak mě napadlo ten podchod fotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
1.3.15 13:30
@Fíková píše:
Já nedávno v jednom podchodu vyfotila ducha těhotné ženy vycházejícího ze zdi. 8o

Mazec :O

Jinak já a postel to samé. Skákala jsem do ní z dálky, protože co kdyby mě „něco“ chytlo za nohu. Pod peřinou jsem byla tak, že mi nečuměl ani palec u nohy :D A ještě před spaním jsem obešla všechny skříně v místnosti a zamkla je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.3.15 09:04

Já strašně ráda koukám na videa duchů z celýho světa. U některých necítím nic a u některých mě mrazí ještě za hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
7.3.15 09:43

Taky mě baví pořady o nadpřirozenu a pamatuju si, že jako mladší nebo menší jsem milovala věřte/nevěřte z některých dílů to bylo na poka**ní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí