Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kadina taky mi nebylo dobre, vubec nevim co si o tom mam myslet. i ted kdyz je zapinam s dcerou mam blby pocit
@dani24687 ty vogo tak to je drsný!!!Je fakt, že mé babičce, když umřel v nemocnici děda, tak viděla prsty na okně, jak ťukají, tak jak děda na ni ťukával, když jezdil ze služebních cest.
@Kate888 píše:
@dani24687 ty vogo tak to je drsný!!!Je fakt, že mé babičce, když umřel v nemocnici děda, tak viděla prsty na okně, jak ťukají, tak jak děda na ni ťukával, když jezdil ze služebních cest.
na toto já věřím. Moje babička, když byla dítě, měla maminku v nemocnici a ve 2 ráno se vzbudila, protože se jí zdálo, že někdo buší na kostelní dveře, prej jí to přišlo strašně smutný a škaredý, tak ráno přemluvila pradědu a jeli do nemocnice a tam jim doktoři řekli, že v noci málem umřela.
@januschka To mi moje půl roční holčička dělá taky. Ze začátku mi z toho mrazilo. Kouká za mě a usmívá se jako kdyby tam někdo stál. Tak se jí vždycky ptám, jestli je tady s náma děda a otáčím se jak blázen
. Srdce až v krku. Hodně často kouká do jednoho rohu v obejváku a usmívá se furt. Dnes jsem tu měla kamarádku ani ne s 2 měsíční holčičkou a ta taky koukala do toho rohu a usmívala se
.
Můj bratr když byl malej, tak chodil po bytě s „někým za ruku“.
Ještě teda se ptám své holčičky proto, že když jsem se před 2 rokama málem vysekala v autě na náledí, tak jsem na vteřinku jako zahlédla obličej mého pradědy a slyšela jak mi říká neboj to bude dobrý. Všem co jsem to řekla, tak si myslej že jsem m.agor, ale to by museli zažít. Tak si myslím, že tu semnou je a malá ho vidí.
Příspěvek upraven 11.02.15 v 21:37
Kamarádky malà se schovávala za opěradlo od gauče a vždycky vyskočila koukla se za gauč směrem k jídelnímu stolu a říkala „kuk“ a strašně se smála. Když se jí někdo zeptal na koho to dělá tak řekla, že na tetu a dodala tím směrem „pa pa teto, pa pa“. Když se jí jen tak přes den někdo zeptal jestli je doma zase teta, tak se běžela podívat ke stolu. Pro zajímavost dodávám, že v bytě před kamarádkou bydlela mladá rodina se dvěma syny a paní zemřela na rakovinu. Ví se o ní, že si přála ještě dceru.
Jinak já se vždycky jako dítě bála dát nohy z postele dolů, že mě za ně někdo chytí ![]()
@pajisek90 to s tou postelí jsem měla taky a právě u té mé babičky. I když mě se noc před maturitou stalo to, že se mi rozžhnula svíčka a půl roku předtím mi ve vaně utonula kamarádka, do teď si myslím, že mě šla popřát k maturitě…jsem prdlouš, asi, ale prostěě si to tak myslím.
@pajisek90 s tou posteli tojsem mela taky.jak ja byla rada, kdyz mi rodice koupili valendu bez nozicek ![]()
@pajisek90 @Kate888 @inthense Taky jsem to měla
. Skákala jsem do postele, aby mě to „nesežralo“ ![]()
Mne umrela sestrenice v aute. jednou jsem jela k rodicum a spadl mi telefon, ja se ohnula a chtela ho zvednout. citila jsem, jak mi neco cuklo s volantem. zvedla jsem hlavu a malem jsem byla v prikopu a narazila bych do stromu. vratila jsem se do praveho pruhu. tohle se mi stalo za vesnici kde sestrenka bydlela a sestrenka umrela po narazu do stromu. manzel mi to neveri
@Kate888 Nám umřel dědeček před dvěma roky. Byla jsem s bratrem pro jeho věci v nemocnici. Při podepisování úmrtního protokolu jsem si všimla, že čas úmrtí byl ve 14.25h. Když jsme věci odvezly babičce, tak řekla ať si vezmeme po dědovi na památku co chceme. Bratr si řekl o hodinky, které byly mezi věcmi z nemocnice. Kouká na ně a říká: „ty hodinky se zastavily, no nevadí já se je vystsvím“. No hádejte v jakèm čase se zastavily… 14.25h
@2468 píše:
@pajisek90 @Kate888 @inthense Taky jsem to měla. Skákala jsem do postele, aby mě to „nesežralo“
koukam, ze casty strach z postele
![]()
Mě bylo asi 13. Chystala jsem si v kuchyni housku. Mamka mi říká, že jde pověsit prádlo ven na zahradu. Tak já bez ohlédnutí, říkám : já tam pak přijdu. Mažu housku, zvednu hlavu a v odrazu na dveřích linky vidím siluetu, jak jde ke mě. Myslela jsem, že to ke mamka, tak jsem se otočila a tam nikdo. Najednou se ve mě všechno sevřelo a zaječela jsem jako před tím a potom už. nikdy. běžela jsem k oknu, jestli to nebyla mamka, ale ta byla na zahradě. Tak 70 kroků od kuchyně, takže to prostě ona být nemohla.
Mamka mi jednou vyprávěla, že v noci u postele měla slečnu s blond vlasy, která šla od postele, dveřmi ven. Vyběhla za ní na chodbu a ona nikde. Nebo: táta vyprávěl, že se jednou probudil a nad ním byla bílá postava, nad mamkou šedá. A tahali je ven z těla. V tom prý slyšel kdesi za hlavou „rozsvit, oni utečou“. Pak prý cítil jak se leje život do ruky a tou rukou sahnul po lampičce a rozsvítil. A nikde nic. To si pamatuju. Jako malá holka jsem se v noci budila a naši furt svítili, kdykoliv celý noci několik měsíců. Vyprávěl nám to až když jsme všichni vyrostli.
@pajisek90
To s tou postelí na nožičkách má asi docela dost lidí. Já to jako dítě také neměla ráda.