Nuda, co děláte když se nudíte?

isp
1387
9.2.15 10:58

Nuda, co děláte když se nudíte?

Ahoj holky, mám nemocné obě děti, mám od včera navařeno, upečeno, uklizeno. Dnes jsem si už hodinu zacvičila, obstarávám děti, ale krom toho se hrozně nudím a nevím co dělat? :nevim: Poraďte mi něco, nebo nějaký film? Žehlila jsem v sobotu, dokonce jsem uklidila všechny skříně, ven nemůžeme, děti skoro celý den s horečkou prospí a já nevím co bych :think: ach jo, to je NUDA! Mám už tu tak naklizeno, že by se dalo ze země jíst, pálím svíčky a aromalampu, dokola jen čtu knížku a už mě to taky nudí :roll:
Moje koníčky jsou jen pohybové, takže ruční práce prostě neovládám, ani by mě nezabavili :nevim: jak se zabavíte při nudě vy? Nepište mi ale, to se někdo má, že se stihne nudit :roll: :zed: kdybychom mohli ven a netrčeli doma, zábavu bych si našla, navíc jsem celý víkend doma udělala všechny domácí práce a navařila několik chodů jídel… díky za nápady ;) hezký den všem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
9.2.15 10:59

Ahoj, já řeším nudu vysedáváním u emimina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
9.2.15 11:00

@majki.r :mrgreen: to já právě teď taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
9.2.15 11:01

Jsem doma bez ditete, to je u tchyne. Mam dva dny volna a momentalne znudena lezim v posteli, jelikoz me nic nebavi a brouzdam po netu. A snazim se dokopat, ze bych toho mohla spoustu udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.2.15 11:02

Tak ja treba koukam na filmy z ulozto, na serialy na sledujuserialy.cz, nebo teda vyrabim neco pro deti, na tabletu hraju hry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
9.2.15 11:04
@Bibi239 píše:
sledujuserialy.cz
:palec: :palec: :palec: to zkusím, neznám děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
9.2.15 11:05

Spim 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.2.15 11:08

Spím, čtu si, koukám na netu po nových nákladech na výlet, vyšívám, a nejvíc času zabije emimino. Na nudu nějak není čas.

• Citovat
  • Upravit
9659
9.2.15 11:11

@isp s dětmi se mi ještě nudit nepodařilo :mrgreen: K žehlení si pouštím filmy ze sledujufilmy.cz třeba tam nějaký hezký najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.2.15 11:11

Spím, čtu a jsem zde, ale je to bohužel vyjímečný stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
9.2.15 11:19

Brouzdám po internetu, to zabere času :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
9.2.15 11:21

Pročítám diskuze na eMiminu a koukám na seriály online… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
9.2.15 11:24

Jak sledujete ty seriály? Mě to nejde spustit :,( http://www.sledujuserialy.cz/…-v-medvedovi#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
9.2.15 11:27

Já se občas nudím (a to i když by na baráku bylo co dělat :oops: :mrgreen: ) a řeším to spaním, čtením nebo vysedávám na emiminu. To se člověk chytne tématu a najednou jsou dvě hodiny pryč ani člověk nemrkne.
Jinak si stáhnu film nebo relaxuju u oblíbené muziky, nebo koukám po letákách a vymýšlím, co budu vařit v příštích dnech. No a nebo zavolám kámošce nebo ségře, se kterýma mám volání zadarmo, vezmu kafe a krabičku a jdu před barák na hodinový pokec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
9.2.15 11:30

Vím, že jsi psala, že ti nemáme psát „to se máš“, ale… :mrgreen:

Jinak já buď jsem na emiminu či FB, pak pracuji z domova, ale kdybych mě už ani jedno nebavilo, tak dodělat dětem album s fotkami, začala jsem zkoušet dělat něco z korálků, mám tu haldu věci na opravení, případně udělám nějakou hezkou výzdobu doma, či se budu piplat s kvítkami, ale u mě vše toto čeká, protože já prokrastinuji u emimina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí