Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, mám nemocné obě děti, mám od včera navařeno, upečeno, uklizeno. Dnes jsem si už hodinu zacvičila, obstarávám děti, ale krom toho se hrozně nudím a nevím co dělat?
Poraďte mi něco, nebo nějaký film? Žehlila jsem v sobotu, dokonce jsem uklidila všechny skříně, ven nemůžeme, děti skoro celý den s horečkou prospí a já nevím co bych
ach jo, to je NUDA! Mám už tu tak naklizeno, že by se dalo ze země jíst, pálím svíčky a aromalampu, dokola jen čtu knížku a už mě to taky nudí ![]()
Moje koníčky jsou jen pohybové, takže ruční práce prostě neovládám, ani by mě nezabavili
jak se zabavíte při nudě vy? Nepište mi ale, to se někdo má, že se stihne nudit
kdybychom mohli ven a netrčeli doma, zábavu bych si našla, navíc jsem celý víkend doma udělala všechny domácí práce a navařila několik chodů jídel… díky za nápady
hezký den všem. ![]()
Jsem doma bez ditete, to je u tchyne. Mam dva dny volna a momentalne znudena lezim v posteli, jelikoz me nic nebavi a brouzdam po netu. A snazim se dokopat, ze bych toho mohla spoustu udelat.
Tak ja treba koukam na filmy z ulozto, na serialy na sledujuserialy.cz, nebo teda vyrabim neco pro deti, na tabletu hraju hry…
Spím, čtu si, koukám na netu po nových nákladech na výlet, vyšívám, a nejvíc času zabije emimino. Na nudu nějak není čas.
@isp s dětmi se mi ještě nudit nepodařilo
K žehlení si pouštím filmy ze sledujufilmy.cz třeba tam nějaký hezký najdeš ![]()
Jak sledujete ty seriály? Mě to nejde spustit
http://www.sledujuserialy.cz/…-v-medvedovi#…
Já se občas nudím (a to i když by na baráku bylo co dělat
) a řeším to spaním, čtením nebo vysedávám na emiminu. To se člověk chytne tématu a najednou jsou dvě hodiny pryč ani člověk nemrkne.
Jinak si stáhnu film nebo relaxuju u oblíbené muziky, nebo koukám po letákách a vymýšlím, co budu vařit v příštích dnech. No a nebo zavolám kámošce nebo ségře, se kterýma mám volání zadarmo, vezmu kafe a krabičku a jdu před barák na hodinový pokec ![]()
Vím, že jsi psala, že ti nemáme psát „to se máš“, ale… ![]()
Jinak já buď jsem na emiminu či FB, pak pracuji z domova, ale kdybych mě už ani jedno nebavilo, tak dodělat dětem album s fotkami, začala jsem zkoušet dělat něco z korálků, mám tu haldu věci na opravení, případně udělám nějakou hezkou výzdobu doma, či se budu piplat s kvítkami, ale u mě vše toto čeká, protože já prokrastinuji u emimina ![]()