Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravim damy,
zakladam tohle tema trochu pro odlehceni
dneska jsem nepouzitelna, cely den lezim, silena ryma, teploty, proste chripecka jak vysita. No a dite a domacnost dostal na starost partner na cely den. Tak jsem si rikala trosku skodolibe, ze uvidi, zac je toho loket na materske,
no a pred chvili jsem sesla dolu, cele spodni patro vytrene, na lince nic nelezelo, nadobi umyte, dite naprosto spokojene, zadne rozhazene hracky, nic. Normalne touhle dobou mame obyvak jak po vybuchu, dite uz dobre dve hodiny protivne mrci, chodi za mnou a neco vyzaduje. Cely den jsem neslysela ani jedno zamrceni. A to nemluvim o tom, ze uvaril obed a proste udelal uplne vse, co bych delala i ja, s tim rozdilem, ze on tam nemel mrciciho mrnouse, ale zpusobnyho andilka. Nemluve o tom, ze jen, co jsem vesla do dveri, malej odhodil leporelo a zacal mrcet.
No tak a ted nevim. Delam snad neco blbe?
a jak vasi partneri pomahaji pri vasich nemocech? Jinak samozrejme partner dostal veeelkou pochvalu a jsem moc rada, ze to dali v pohode, jen pro upresneni ![]()
Ty neděláš nic špatně, jen ty malé pijavice poznají slabšíčlánek
moje dítě na mě tak mrčí, chce krmit a vyžaduje pozornost, oblíkám, protože jí to nejdeee. S tatínkem si to jídlo způsobně uvaří, pak se sama způsobně nají, ještě si to vyfouká, hraje si sama, a odpovídá mu zásadně ano tatínku. Ve chvíli, kdy dorazím domů, je z ní mimino vyžadující plnou péči.
@terinka4444 píše:
Ty neděláš nic špatně, jen ty malé pijavice poznají slabšíčlánekmoje dítě na mě tak mrčí, chce krmit a vyžaduje pozornost, oblíkám, protože jí to nejdeee. S tatínkem si to jídlo způsobně uvaří, pak se sama způsobně nají, ještě si to vyfouká, hraje si sama, a odpovídá mu zásadně ano tatínku. Ve chvíli, kdy dorazím domů, je z ní mimino vyžadující plnou péči.
Tak tak
![]()
@RoseK naše Cácorka má za pár dní rok a je to hodné Zlatíčko…ale i tak když je s tatínkem sama, tak krásně vše sní (je vrabčák - dostat do ní jídlo je fuška), spát rozhodně nepotřebuje a celkově je ještě hodnejsi než normálně ![]()
A proč to tak je? Nevím, možná proto, že ji je vzácnější ![]()
@RoseK nemas doma tatu roku nybrz zcela standardni vyrobni model ditete
Ti hadi jsou proste s tatinkem hodni
Neknuci, jsou hodni, jedi, co dostanou a jeste pokroci ve vyvoji…podle ne to delaj schvalne ![]()
Náš malej taky kňourá jen se mnou
S tatínkem si hezky hraje a vejdu já a už slyším „Máá“. A pak už to jede ![]()
Tak to mas doma zlateho partnera
nas tata ję nastesti take dost pouzitelny, takze vim o cem mluvis ![]()
@RoseK tak tatínkovi tedy tleskám
ten můj se taky stará když jsem v práci, malá u něj spousty věcí nedělá, taky nemrčí a můj názor je ten jako @terinka4444 jsou jim prostě vzácnější a proto jsou hodní
Muj milacek je tata roku a nejlepsi muz na svete!
Stara se o mne a nasi dceru vzorne a mne pomaha kde muze. Neopustil mne v nejtezsich chvilich meho zivota! O dceru se stara kdyz mela 5.dni a prisli jsme z porodnice!!
Tak to on tatka dneska zazaril, o tom zadna, nicmene ma i sve stinne stranky, naoriklad to zrcadlo v predsini nepridela a nepridela, a to tam uz lezi dva mesice
to ja jen tak na okraj, ze zas tak skvelej neni, aby vas zensky nenapadlo mi ho prijet ukrast ![]()
@RoseK máme svých skvělých doma dost? Já mám kapacitu jen na toho svého jednoho
tak neboj
@RoseK
hele já už mám rok připravené obrázky v rámech a pořád ještě nevisí, sousedé od nás dostali jako svatební dar hodiny a hádej co, nejsou na tý stěně, ale soused došel dál než můj muž, ten už ty hmoždinky má koupený
řekla bych že v tomhle jsou fakt stejný
@medunka23 on ma taky hmozdinky
@terinka4444 jj jsou tak skveli, ze jeden exemplar dom staci bohate, aby nas svou skvelosti nezahltili
Hlavně jim holky nedavejte číst tuhle diskuzi, narostl by jim hřebínek ![]()
Já se taky řadím k těm, které mají doma poklad, co je plnohodnotně zastane ![]()
@RoseK píše:
Zdravim damy,
zakladam tohle tema trochu pro odlehcenidneska jsem nepouzitelna, cely den lezim, silena ryma, teploty, proste chripecka jak vysita. No a dite a domacnost dostal na starost partner na cely den. Tak jsem si rikala trosku skodolibe, ze uvidi, zac je toho loket na materske,
no a pred chvili jsem sesla dolu, cele spodni patro vytrene, na lince nic nelezelo, nadobi umyte, dite naprosto spokojene, zadne rozhazene hracky, nic. Normalne touhle dobou mame obyvak jak po vybuchu, dite uz dobre dve hodiny protivne mrci, chodi za mnou a neco vyzaduje. Cely den jsem neslysela ani jedno zamrceni. A to nemluvim o tom, ze uvaril obed a proste udelal uplne vse, co bych delala i ja, s tim rozdilem, ze on tam nemel mrciciho mrnouse, ale zpusobnyho andilka. Nemluve o tom, ze jen, co jsem vesla do dveri, malej odhodil leporelo a zacal mrcet.
No tak a ted nevim. Delam snad neco blbe?a jak vasi partneri pomahaji pri vasich nemocech? Jinak samozrejme partner dostal veeelkou pochvalu a jsem moc rada, ze to dali v pohode, jen pro upresneni
Jeden den je prdlajs. Bude takhle kmitat týden, měsíc, rok…? Nic neděláš špatně, se chtěl vytáhnout ![]()