Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem… ![]()
dnes jsem našla tento super typ na šetření. Už jsem si plán vytiskla, jdu polepit sklenici a hurá na první vklad.
Kdo se přidá? Pojďte se vzájemně podpořit… ![]()
sklenici mám, vytisknu večer, ale klíďo se přidám.. Který typ spoření sis vybrala?
Jdu do toho
vybiram si tu po peti korunach
protoze z obcadnych brigad a kapesneho vic nejde ![]()
Já jdu do toho po desetikorunách, v úterý vytisknu a hurá na to ![]()
Máte něco konkrétního na co budete šetřit, nebo jen tak pro strýčka náhodu?
No ale nakonec nula od nuly pojde. Šetření je mi k ničemu, lepší je zvyšování příjmů ![]()
@ShadowHunter píše:![]()
sklenici mám, vytisknu večer, ale klíďo se přidám.. Který typ spoření sis vybrala?
Já si vybrala 10ti korunovou variantu, páč upřímně přiznávám, že v pozdějších měsících bych ty vyšší částky nedala ![]()
Cil mám do září - na oslavu mých kulatin ![]()
@Cmochy píše:
Já si vybrala 10ti korunovou variantu, páč upřímně přiznávám, že v pozdějších měsících bych ty vyšší částky nedalaCil mám do září - na oslavu mých kulatin
tak to máme stejně
Cíl zatím stanoven nemáme ![]()
Vypadá to dobře.. já už sklenici na šetření mám, hážu tam 50 ti koruny, ale ne pravidelně, jak si vzpomenu.. za loňskej rok se mi podařilo našetřit něco málo přes 4 tisíce
@jahuhudka píše:
Já se lekla, že zakládala kornelije
Vystav si sklenici na poličku do koupelny k zubnímu kartáčku a ona se na tebe bude každý den usmívat a volat : „hoď do mě korunkyyy!“ ![]()
Nápad se mi líbí, ale jdu max. po 10.- vyšší částku už bych nebyla schopna bokem dát.
Sklenici a budu končit v listopadu, to mi na Vánoce stačí ![]()
Sakryš, řešit na začátku ledna Vánoce 2015, už mi fakt hrabe
![]()
@mexxx píše:
Vypadá to dobře.. já už sklenici na šetření mám, hážu tam 50 ti koruny, ale ne pravidelně, jak si vzpomenu.. za loňskej rok se mi podařilo našetřit něco málo přes 4 tisíce
To jsem taky dělala, ale jak to nemělo řád tak jsem i vybírala… ![]()
To je super
Vyberám pětikorunovou a občas kdyžtak přihodím víc ![]()