Silvestrovské "ach jo"

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Karcool
31.12.14 08:50

Silvestrovské "ach jo"

Napřed přeji všem krásného Silvestra a šťastný nový rok.

Zakládám tuto diskuzi a doufám, že se ke mě přidají další, které něco štve :mrgreen:

Musím říct ach jo když čtu po stopadesáté dotaz na to, do kolika je dnes otevřený obchod, zítra to bude to samé.
Dále mě vytáčí to, že stále někdo nechápe, že přání krásný Nový rok není nic extra :mrgreen:
Nad čím jste si dnes povzdechli vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5696
31.12.14 08:52

Kdyby mě štvaly takový blbosti, tak jsem dávno v Bohnicích. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.14 08:52

@Karcool nad tím, proč mají lidi potřebu jeden den v roce chlastat a dělat bordel.. přijde mi to zcela zbytečné.. ty dotazy ala otevřené obchody to samé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
31.12.14 08:54

@Karcool Jéžíš, takový starosti bych chtěla mít. :mrgreen: Takže moje dnešní „ach jo“ patří tobě za tuhle diskusi a k tomu dodatek (parafráze z Pelíšků) „a ty nemáš nějaké jiné zaměstnání?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
31.12.14 08:55

Mě tedy taky vadí ty obchody, kdyby měli zavřeno tak asi v ČR nastane konec světa ne?:nevim:…jsme prostě jak ovce..Nejvíc mě tedy dosatalo když jedeme 24 (ccca v 16:00) kolem kaufu a tam krouží tři auta jestli náhodou neni otevřeno..nějaký lidi jsou s prominutím BLBÝ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
31.12.14 08:55

No pokud te nic vaznejsiho netrapi, tak si stastny clovek. Nepovzdechla jsem si dnes nad nicim, na to je zivot hodne kratky, ja se snazim radovat a byt pozitivne naladena. Jsem stastna, ze je konec roku a v pulnoci si tukneme, dame pusu a tesim se na ten dalsi rok strasne moc

• Citovat
  • Upravit
Karcool
31.12.14 08:59

Některé byste potřebovaly trochu nadhledu :roll: to tady musí být samé diskuze o šíleně vážných věcech?

• Citovat
  • Upravit
Karcool
31.12.14 09:00
  • Citovat
  • Upravit
Karcool
31.12.14 09:01

@merde to víš, že mě občas trápí i závažnější věci, ale myslela jsem to trochu jinak :-) proto je to v sekci Pro pobavení

• Citovat
  • Upravit
Karcool
31.12.14 09:01
@veeeraf píše:
Mě tedy taky vadí ty obchody, kdyby měli zavřeno tak asi v ČR nastane konec světa ne?:nevim:…jsme prostě jak ovce..Nejvíc mě tedy dosatalo když jedeme 24 (ccca v 16:00) kolem kaufu a tam krouží tři auta jestli náhodou neni otevřeno..nějaký lidi jsou s prominutím BLBÝ

asi umřou hlady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26270
31.12.14 09:08

@Karcool nepovzdechla jsem si nad ničím. Včera cestou autem jsem si pro sebe ten uplynulý rok tak nějak bilancovala a dopadlo to fajn.
Myslím, že mám dobře nakročeno i do toho nového :), takže se těším!
Momentálně není nic nad čím bych vzdychala „ach jo“.

Všem přeju, ať se vám ten nový rok vydaří! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.12.14 09:09
@martina.se píše:
@Karcool nad tím, proč mají lidi potřebu jeden den v roce chlastat a dělat bordel.. přijde mi to zcela zbytečné.. ty dotazy ala otevřené obchody to samé :zed:

tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
31.12.14 09:09
@Karcool píše:
@merde to víš, že mě občas trápí i závažnější věci, ale myslela jsem to trochu jinak :-) proto je to v sekci Pro pobavení

Mně to kupříkladu nějak zvlášť vtipný nepřijde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.12.14 09:10

@Karcool jinak jsem si jeste nepovzdechla, ale to jiste prijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
31.12.14 09:11
@Zabatko píše:
Mně to kupříkladu nějak zvlášť vtipný nepřijde. :think:

proč to máš potřebu teda komentovat? Nebo si myslíš, že musíš komentovat vše? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak