Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdyby mě štvaly takový blbosti, tak jsem dávno v Bohnicích. ![]()
@Karcool nad tím, proč mají lidi potřebu jeden den v roce chlastat a dělat bordel.. přijde mi to zcela zbytečné.. ty dotazy ala otevřené obchody to samé ![]()
@Karcool Jéžíš, takový starosti bych chtěla mít.
Takže moje dnešní „ach jo“ patří tobě za tuhle diskusi a k tomu dodatek (parafráze z Pelíšků) „a ty nemáš nějaké jiné zaměstnání?“ ![]()
Mě tedy taky vadí ty obchody, kdyby měli zavřeno tak asi v ČR nastane konec světa ne?:nevim:…jsme prostě jak ovce..Nejvíc mě tedy dosatalo když jedeme 24 (ccca v 16:00) kolem kaufu a tam krouží tři auta jestli náhodou neni otevřeno..nějaký lidi jsou s prominutím BLBÝ
No pokud te nic vaznejsiho netrapi, tak si stastny clovek. Nepovzdechla jsem si dnes nad nicim, na to je zivot hodne kratky, ja se snazim radovat a byt pozitivne naladena. Jsem stastna, ze je konec roku a v pulnoci si tukneme, dame pusu a tesim se na ten dalsi rok strasne moc
Některé byste potřebovaly trochu nadhledu
to tady musí být samé diskuze o šíleně vážných věcech?
@merde to víš, že mě občas trápí i závažnější věci, ale myslela jsem to trochu jinak
proto je to v sekci Pro pobavení
@veeeraf píše:
Mě tedy taky vadí ty obchody, kdyby měli zavřeno tak asi v ČR nastane konec světa ne?:nevim:…jsme prostě jak ovce..Nejvíc mě tedy dosatalo když jedeme 24 (ccca v 16:00) kolem kaufu a tam krouží tři auta jestli náhodou neni otevřeno..nějaký lidi jsou s prominutím BLBÝ
asi umřou hlady ![]()
@Karcool nepovzdechla jsem si nad ničím. Včera cestou autem jsem si pro sebe ten uplynulý rok tak nějak bilancovala a dopadlo to fajn.
Myslím, že mám dobře nakročeno i do toho nového
, takže se těším!
Momentálně není nic nad čím bych vzdychala „ach jo“.
Všem přeju, ať se vám ten nový rok vydaří! ![]()
@martina.se píše:
@Karcool nad tím, proč mají lidi potřebu jeden den v roce chlastat a dělat bordel.. přijde mi to zcela zbytečné.. ty dotazy ala otevřené obchody to samé
tak tak…
@Karcool píše:
@merde to víš, že mě občas trápí i závažnější věci, ale myslela jsem to trochu jinakproto je to v sekci Pro pobavení
Mně to kupříkladu nějak zvlášť vtipný nepřijde. ![]()
@Karcool jinak jsem si jeste nepovzdechla, ale to jiste prijde ![]()
@Zabatko píše:
Mně to kupříkladu nějak zvlášť vtipný nepřijde.
proč to máš potřebu teda komentovat? Nebo si myslíš, že musíš komentovat vše? ![]()
Napřed přeji všem krásného Silvestra a šťastný nový rok.
Zakládám tuto diskuzi a doufám, že se ke mě přidají další, které něco štve
Musím říct ach jo když čtu po stopadesáté dotaz na to, do kolika je dnes otevřený obchod, zítra to bude to samé.
Dále mě vytáčí to, že stále někdo nechápe, že přání krásný Nový rok není nic extra
Nad čím jste si dnes povzdechli vy?