Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, podělte se s námi o svých nepovedených dárcích k Vánocům, ale třeba i k narozeninám:) Na co jste zůstaly zírat a nevěřily svým vlastním očím:) Nebo naopak vás tak strašně potěšilo:) Tak šup:) ![]()
@leellaah Ve 14 letech jsem dostala pod stromkem knihu: „Sexuální štěstí pro ženy“…brácha (tehdy skoro 17 let) dostal :„Sexuální štěstí pro muže“…Víc trapně jsem se v životě necítila.
![]()
No já vždycky nestačím zírat na takový ty sprcháče a šampony za 30Kč
no a letos to nebyl sprcháč, ale propiska a mýdlo
já darovala pravý mandlový olej a ručně vyráběné plstěné náušnice, takže asi tak
ale budiž darovatelce přiznáno, že mě opravdu nesnáší a daruje mi dárek jen proto, že jsou u toho vždy i její rodiče, takže něco prostě dát musí ![]()
Já se řídím heslem: Darovanému koni.. a jsem ráda, že si dotyčný vzpomněl…
Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:12
Já nemůžu snést žádnou voňavku, děsně mě z nich bolí hlava… no hádejte co dostávám každý rok od macechy
už je tu pěkná sbírka.
@leellaah píše:
@SIMONA1234 Na 14 je to celkem pecka:D Od mamky?:)
Jo…seděli jsme kolem stromku všichni…máma, táta, brácha a já…já rozbalila první, pak brácha…jako krve by se mě nedořezal…
Bylo to hrozný…
@leellaah píše:
Ahoj holky, podělte se s námi o svých nepovedených dárcích k Vánocům, ale třeba i k narozeninám:) Na co jste zůstaly zírat a nevěřily svým vlastním očím:) Nebo naopak vás tak strašně potěšilo:) Tak šup:)
od ex nic, prostě žádný dárek.. kdyby mi dal aspoň pitomé mýdlo nebo tak něco, ale nedostala jsem fakt vůbec nic.. 27. 12. jsem podával žádost o rozvod ![]()
@leellaah si pamatuju, ze jsem od manzela dostala sadu kafe..nemletou..to byly druhe narozeniny, co jsme spolu byli. Ja jako kafe mam rada, ale nejsem narocna, timto me polozil, jsem si pripadala jak babicka. Muj bratr to velmi ocenil
no anejvic me dostal, kdyz mi k lonskym narozeninam koupil novy telefon sony xperia Z1, novinka na trhu, vyhodil za nej 17tisic. To jsem fakt cucela ![]()
@SIMONA1234 píše:
@leellaah Ve 14 letech jsem dostala pod stromkem knihu: „Sexuální štěstí pro ženy“…brácha (tehdy skoro 17 let) dostal :„Sexuální štěstí pro muže“…Víc trapně jsem se v životě necítila.![]()
![]()
![]()
![]()
@martina.se No právě…
Ale studovala jsem jí pak velmi poctivě (tu knihu!!!)…pod peřinou a s baterkou… ![]()
No já jsem zvědavá, co mi dotáhne ten můj, slavíme až v neděli:D
@SIMONA1234 píše:
@martina.se No právě…Ale studovala jsem jí pak velmi poctivě (tu knihu!!!)…pod peřinou a s baterkou…
no vidíš, pak, že se to nehodilo ![]()