Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mne jednou moje byvala tchyne dala kartacek na zuby a pastu; co tim chtela rict netusim, dnes se tomu uz jen smeju, ale tenkrat mi fest spadla celist.
Moje soucasna tchyne mi 2 roky po sobe dala nejakou silene smradlavou vonavku od tamanu, prvni rok sem teda podekovala a doma ji mrskla do kose, kdyz mi ji dala druhej rok tak sem se s ni druhej den navonela a sla k ni. Doporucila mi, abych zmenila parfem, ze tohle hrozne smrdi a je ji z toho blivno, kdyz sem ji oznamila, ze je to parfem, ktery mi dala ona predeslej den tak jen zirala a nemela slova. Od te doby semnou nemluvi takze si nic nekupujeme a mame vsichni klid
Dostávám od muže k Vánocům docela velké dárky, ale jeden rok… jsem dostala svíčku, přišlo mi, že ji koupil na letišti cestou domů.. a to bylo de facto všechno…
ale nic proti mámě, která jednou dostala třeba montérky, aby se jí na chatě líp makalo ![]()
Já jsem jednou dala matce ty Živé květy-konvalinku…trochu pomsta…a moje dítě to dostalo oplaceno asi za mně když loni dostal zřejmě putovní již na půl vyplácané dámské 2 vůně a dokonce si dala práci a zabalila mu je!!!
@laducha píše:
Kdysi jsme od tchýně dostali dvacet párů ponožek do gumáků, zelenošedých, velikosti 46Bydlíme v paneláku.
bože lidi, takže marťani existujou?!?
@Jarda41 píše:
bože lidi, takže marťani existujou?!?
Myslela jsem, že byla poslední svého druhu, už nežije.
Ale když to tady tak čtu, jsou pořád mezi námi.
Ke svatku jsem dostala privesek do kompletu k nausnicim. Prtava bila krabicka z lasky a jako prekvapeni umistena pod bily polstar, na bile prosteradlo, byla pro me neviditelna. Rano naklepavam postar jeste se zavrenyma ocima, takze jsem ji objevila nahodne asi az treti den. Muz na to druhy den od uschovy samozrejme zapomnel, takze jsme meli oba strasny zachvat smichu. Rikal, ze mi tam priste schova kolo, jestli si vsimnu. Jo, to s nim byla jeste legrace.
Myslim, ze vas hrave trumfnu, protoze nejdesi ejsim obdarovavacem je muj otec (radeji anonymne, pribuzni ho mozna i tak poznaji
):
Pěkné příběhy, já letos taky udělala trapas-srandu na vánoce! Moje sestra ráda peče, dostala různé formičky a serepetičky a mimo jiné zástěru s čepicí. Rozbalila to, jé to je krásný a jala se zkoušet. Nasadiĺa čepec, a říká že je to nějaký malý na to jak má malou hlavu, že si i čepice kupuje v dětským, ale že to nevadí, že stejně je důležitá zástěra. No vytáhla ji, a co myslíte? Byl to nějaký dětský set!
Ale je to hubeňourka takže jí to bylo. Tak jsme se zasmály
Jednou v zime jsem stopla majitele site kvetinarstvi a svezla se (autostop byl moje laska, dnes bych to neudelala). V odpovedi na otazku, jsem obecne nastinila, kde pracuji. Nicmene vypatral me a poslal mi svymi dvema kuryry do prace neuveritelne obrovsky kos u nas neprodavanych kvetin, jak z americkeho setialu Dynastie. No strasne halo a ostuda. Byla jsem na jednani, takze kos prebrala reditelka, ktera byla z silenosti takovych rozmeru tak na vetvi, ze mi naridila pul den volna a ze si to mam odnest z prace, protoze tohle jeste nikdy nikdo ve firme nevidel a sbihaly se procesi koukalu (bylo to pred 15 lety). Kos vazil asi tricet kilo, unest nesel, naskaly mi mozoly, u popelnice jsem ho nechat nemohla, hned by bylo jasne, ci to je. Kolegyne se schazely u me doma, tak jsem ho rozebrala, kolegove na me dalsi rok s neprestanim mrkali. Vypadala jsem, jako kdyz chodim nejmin s Belmondem. Vsichni samozrejme doufali, ze prectu prilozeny dopis. Ten jsem vzteky zahodila a s predvadecem se nesesla.
Kámoška mi kdysi dala nějakou vůni, bohužel fakt strašnou, byla jsem skromná, nosila jsem tehdy kdejaký Impuls, ale to se fakt nedalo. Měla jsem tu lahvičku pár let vystavenou v obýváku a pak jsem ji po nějakém úklidu přestěhovala na okno na WC, že se třeba spotřebuje. Ale i manžel ji nemohl ani cítit, tak tam byla dlouho.. Kámoška se hrozně urazila, když k nám došla. Mi to pak bylo líto, jsem ten typ, co vystavuje nechtěné dárky, když má přijít dotyčná osoba na návštěvu, ale po letech mě nenapadlo, že si bude obyčejnou kulatou lahvičku pamatovat.. No pamatuje si to pořád, už je to asi 20 let, ale občas to vytáhne.. I když v humoru, tak to pořád zní vyčítavě ![]()
Typicky nevhodným dárkem, který jsem čas od času dostávala, byly náušnice. Nikdy v životě jsem neměla propíchnuté uši, takže ani kdybych chtěla, tak jsem nemohla předstírat, že z nich mám radost. ![]()
Jinak u mě vede s nevhodnými dárky babička. Ta mi během let nadělila takových věcí, co šly mimo mě… Podezřívám ji, že kupuje to, co by se líbilo jí v mém věku. Potíž je, že jsme každá úplně jiná. Letos jsem od ní dostala DVD s Láďou Hruškou (pořady o vaření nesleduji, o Hruškovi si nic pěkného nemyslím a nemám DVD přehrávač). Dříve to byly takovéty romány pro ženy (to se asi odhadnout nedá, to chápu) nebo šperky (nenosím šperky). Netrefila se ani loni o Vánocích s tou knihou o etiketě (podle ní se nechovám ve společnosti vhodně, např. při stolování nenakláním talíř s polévkou od sebe, ale jsem schopná ho naklánět směrem k sobě). Ale to se všechno ještě dá pochopit, prostě si nerozumíme a zajímají nás jiné věci. Užasla jsem opravdu jen jednou a to v mých cca 20 letech, kdy mi dala k narozeninám čokoládu a konstatovala u toho s pohoršeným pohledem, že to ale nesmím sníst naráz, protože jsem ztloustla.
@Anonymní píše:
Myslim, ze vas hrave trumfnu, protoze nejdesi ejsim obdarovavacem
No možná byl v šoku, že i existují polohy, které ani nezkusí. Jen aby ty tvoje krepsilonky nebyly na manžela až příliš ordinérní…
Moje kamarádka dostala v asi 10 letech od svých prarodičů k Vánocům stahovací kalhotky ![]()
Ja bezne od rodiny dostavam sady hrnečků a vázy - je mi sedmnact a vazne nevim, co s tim (dostavam je od malinka).Jednou jsme spolecne s mamcou dostaly takove ty babickovske zastery - ani sem ji nevybalila.
@Anonymní píše:
Ja bezne od rodiny dostavam sady hrnečků a vázy - je mi sedmnact a vazne nevim, co s tim (dostavam je od malinka).Jednou jsme spolecne s mamcou dostaly takove ty babickovske zastery - ani sem ji nevybalila.
Omlouvam se za anonym ![]()