Nepovedený dárek k Vánocům:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3487
26.12.14 17:18
@martina.se píše:
od ex nic, prostě žádný dárek.. kdyby mi dal aspoň pitomé mýdlo nebo tak něco, ale nedostala jsem fakt vůbec nic.. 27. 12. jsem podával žádost o rozvod :mrgreen:

Tak jsi mu aspoň ty dala dárek :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.12.14 17:19

@Idril Ach ty tchýně..:D Ale známá to má podobně jako ty..:/ Musí mít všecko neparfémovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.12.14 17:21
@SIMONA1234 píše:
@leellaah Ve 14 letech jsem dostala pod stromkem knihu: „Sexuální štěstí pro ženy“…brácha (tehdy skoro 17 let) dostal :„Sexuální štěstí pro muže“…Víc trapně jsem se v životě necítila. 8o 8o :roll: :roll: :mrgreen:

Teda, tak to je pecka. :palec: To dokonce předčí mojí knihu v 11ti letech k Vánocům: Jak se bude Vaše dítě jmenovat. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.14 17:22
@Terina89 píše:
Tak jsi mu aspoň ty dala dárek :mrgreen: :palec:

jo, já de–l mu pod stromek koupila aspoň pár drobností.. a ten dárek zpětně? On to věděl už předem, ale tak mi naštval, že jsem tam s tim zašla fakt mezi svátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:24
@Idril píše:
Já nemůžu snést žádnou voňavku, děsně mě z nich bolí hlava… no hádejte co dostávám každý rok od macechy :? už je tu pěkná sbírka.

Pokud Ti nevoní Chanel 5, sem s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59390
26.12.14 17:25

@SIMONA1234 :mrgreen: :mrgreen: já dostala něco podobného a zeptala jsem se jako jestli už mam povoleno :mrgreen: :mrgreen:,docela si naběhli :mrgreen:, zato k narozeninam jsem dostala vložky 8o 8o, naštěstí manžel dává lepší dárky. No a když oni mě vložky tak já na velké rodinné oslavě roli toaletáku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:26
@Markéta80 píše:
@SIMONA1234 :mrgreen: :mrgreen: já dostala něco podobného a zeptala jsem se jako jestli už mam povoleno :mrgreen: :mrgreen:,docela si naběhli :mrgreen:, zato k narozeninam jsem dostala vložky 8o 8o, naštěstí manžel dává lepší dárky. No a když oni mě vložky tak já na velké rodinné oslavě roli toaletáku :mrgreen: :mrgreen:

vložky - próza všedního dne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.12.14 17:27

Kdysi jsme od tchýně dostali dvacet párů ponožek do gumáků, zelenošedých, velikosti 46 :mrgreen: Bydlíme v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
26.12.14 17:27

Stejný přïspěvek dvakrát

Příspěvek upraven 26.12.14 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.12.14 17:28

Je to pár let zpátky, manžel si tu vietnamců cosi kupoval (byla jsem s ním) a k nákupu dostal zdarma pár silonkových ponožek. Počítala jsem automaticky s tím, že mi je dá do skříně a nějak jsem to pustila z hlavy.
Jo, dostala jsem je…zabalené pod stromečkem.
Těch dárků tam bylo víc, ne že ne, ale na zabalené silonkové ponožky nelze zapomenout:-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59390
26.12.14 17:28

@Burj Chalifa :jazyk: ještě byli naštvaný prý proč toaleták tak jsme řekla že jsem myslela že mají rádi spotřební zboží :palec: a v 19 to zabili, prý na moje narozeniny úplně zapomněli 8o, no za pár měsíců jsem z baráku odešla a mam klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:29
@Markéta80 píše:
@Burj Chalifa :jazyk: ještě byli naštvaný prý proč toaleták tak jsme řekla že jsem myslela že mají rádi spotřební zboží :palec: a v 19 to zabili, prý na moje narozeniny úplně zapomněli 8o, no za pár měsíců jsem z baráku odešla a mam klid :lol:

Dárky jsou v podstatě dost výmluvný znak vztahu okolí k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.12.14 17:32

@Markéta80 Vložky…??? Nooo…hele, jestli to bylo za totáče, víš co jim dalo práce je sehnat…??? Nedostatkové zboží… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:33
@SIMONA1234 píše:
@Markéta80 Vložky…??? Nooo…hele, jestli to bylo za totáče, víš co jim dalo práce je sehnat…??? Nedostatkové zboží… :cert: :cert: :cert:

to je zase pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.12.14 17:34

Já letos dostala od manžela poukaz do kadeřnictví s poznámkou, ať se tam ale proboha nenechám ostříhat :D prý si mám dojít na masáž hlavy (ta tam stojí asi 50…). Jako kdyby nevěděl, že se stříhám sama a z kadeřnic mám osypky :roll:

Naštěstí byly pod stromkem i naušnice, tak jsem poukaz jen šoupla stranou.

@leellaah Mně táta dal v 15 do peněženky kondom se slovy: „jeden nikdy neví!“ :D Poznamenalo ně to tak, že jsem byla do 20 panna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí