Silvestrovské "ach jo"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5696
31.12.14 10:46
@Karcool píše:
proč to máš potřebu teda komentovat? Nebo si myslíš, že musíš komentovat vše? :roll:

A to je zakázané napsat, že mi něco nepřijde vtipné? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
31.12.14 10:48

Ach jo, dneska už bude celý den naprd, otevřu novinky a dozvím se, že dvouletý chlapec zastřelil svou matku!. Je mi z toho nějak těžko, je mi líto těch dětí, co se narodily tak hloupé huse, která s sebou tahá zbraň do obchoďáku. :nevim: Nechápu, jak to někdo může mít doma, jak to společnost může vůbec tolerovat, to je to tam tak nebezpečný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
31.12.14 10:57
@Karcool píše:
Napřed přeji všem krásného Silvestra a šťastný nový rok.

Zakládám tuto diskuzi a doufám, že se ke mě přidají další, které něco štve :mrgreen:

Musím říct ach jo když čtu po stopadesáté dotaz na to, do kolika je dnes otevřený obchod, zítra to bude to samé.
Dále mě vytáčí to, že stále někdo nechápe, že přání krásný Nový rok není nic extra :mrgreen:
Nad čím jste si dnes povzdechli vy?

nic z toho a ani další věci mě neštvou a ani mě nenapadlo je řešit;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
31.12.14 11:22
@patricie2014 píše:
Povzdechla jsem si nad tím. Že vánoce jsem prožila v porodnici, a dnes jsem ták moc doufala že nás dneska pustí z neonatologie. A zase prd. Tak novej rok budu trávit tady. Ale o narozeniny dcerky mě 7ledna nepřipraví to mě štve vše ostatní mě je u zádele. :kytka:

Moc držim palce, at vás brzy pustí domů :kytka:. Já tam ležela loni od 30.listopadu do 6.ledna, tak vím jaké to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
31.12.14 11:31

Já nikdy nepochopím novoroční předsevzetí. :roll: Když budu chtít zhubnout, přestat kouřit, nebo si přestat kousat nehty, tak to prostě udělám kdykoli :pankac:
Další věc, hlášky typu: Letos to byl hroznej rok, už ať je po něm a příští rok bude snad lepší. Jako CO? To snad začíná úplně jiná kapitola v životě člověka úderem dnešní půlnoci? Já budu furt ta stejná osoba se stejnýma problémama i radostma dneska ve 23:59 i zítra v 00:00. Tak co se během té jedné vteřiny změní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
31.12.14 11:37
@Takyjedna píše:
Ach jo, dneska už bude celý den naprd, otevřu novinky a dozvím se, že dvouletý chlapec zastřelil svou matku!. Je mi z toho nějak těžko, je mi líto těch dětí, co se narodily tak hloupé huse, která s sebou tahá zbraň do obchoďáku. :nevim: Nechápu, jak to někdo může mít doma, jak to společnost může vůbec tolerovat, to je to tam tak nebezpečný? :nevim:

Je to smutný acnechci být hnusná, ale aspoň že neublížil sobě, nebo sourozencům. Ta matka si za to mohla sama. Mít s sebou zbraň a děti a nevšimnout si, že se mi dvouleťák hrabe v kabelce, to je masakr 8o No ale v USA… Koho to překvapí :! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.12.14 11:43

Mé silvestrovské ach jo je nad tím neřízeným chlastáním a házením petard. Chudáci ti, co chtějí mít aspoň poslední den v roce klid.:-) To jen malé ach jo, připojuji velké přání všeho nejlepšího, za mě hlavně hodně klidu v tom novém roce.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.12.14 11:44
@Karcool píše:
ani nad televizním programem? :mrgreen: zas jedno velké prd

nad tim vzdycham celorocne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
31.12.14 11:53
@Myrha píše:
Mimochodem netušila jsem, že se někdo někde ptá na to jak je otevřený obchod, já se většinou podívám na dveře toho obchodu, když chci vědět, zda je otevřený :nevim:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.12.14 11:54

Já to nechápu :nevim: ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.12.14 11:54

Já jsem si řekla ach jó..jak jsem teď tuto diskuzi dočetla, že vždycky v každé jsou nějaké povyky mezi pisatelkama :mrgreen:

Tak holky, přeji vám krásný den a v těch dalších jen samá pozitiva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
31.12.14 11:56

Mamina s pěti dětmi nemá dětem co dát jíst a skoro nikoho to nezajímá. To je moje dnešní ach jo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.12.14 12:01

@dada453 :hug: to tak bývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
31.12.14 12:07

Ach jo.. děti pryč a já vstanu v jedenáct.. půl dne v pr.. :lol: :zed: Musím skrátit plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.12.14 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat