Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kouřící králík píše:
@Cmochy
já nemám VELKOU zavařovací sklenici
Tak se na to vyprdni… když nemáš materiál ![]()
@Bomer @rainucha
Taky jsem se přidala na FB, ale na muj vkus tam bylo moc podmínek… alba, pravidelné komenty o příspěvku… tak jsem zase vystoupila a založila jsem tohle tady ![]()
@Cmochy Tady je to taky fajn
Jen doufám, že to vydržím protože z prasátka beru, když potřebuju drobné
Ale kousnu se a nedám se!
@rainucha píše:
@Cmochy Tady je to taky fajnJen doufám, že to vydržím protože z prasátka beru, když potřebuju drobné
Ale kousnu se a nedám se!
Já fakt musim koupit tu plechovku, jinak taky hrábnu - jak se znám
![]()
@Cmochy Já si musím říkat, že je to na mooooc důležitou věc. Když bych to někam uklidila, tak si nevzpomenu tam hodit, a když to bude na očích, tak to zase bude pokušení
Ale aspoň se ukáže moje vůle.
@Cmochy píše:
Tak se na to vyprdni… když nemáš materiál
tak zas to vzdát kvůli VELKÉ sklince ![]()
@kouřící králík píše:
tak zas to vzdát kvůli VELKÉ sklince
No já ti nevim… bez sklinky to nebude ono ![]()
Tak to asi taky zkusím…je to fajn nápad…já jdu do 5,– Kč a budu dávat podle toho, co na konci týdne zůstane v peněžence, pač mám peníze rozděleny na týdny…takže to bude jednou míň, podruhé víc
…teda doufám ![]()
@Cmochy píše:
No já ti nevim… bez sklinky to nebude ono
ty chceš slyšet to krásný cinkání o sklo, že ![]()
@kouřící králík píše:
ty chceš slyšet to krásný cinkání o sklo, že
Mno… zatím to mám v krabici a chystám se na plechovku… ![]()
@Cmochy Lepší by bylo jet po minimálně padesátikorunách, ideálně stovkách. Až budete mít x tisíc v pětikorunách, pochopíte proč. Nebo výměna v bance nic nestojí?
Já radši sepisuji výdaje podle kategorií (jídlo, kosmetika, hotovost,…) a když se někde rozšoupnu, jinde uberu nebo kompenzuji následující měsíc. Hezky mi to pak zůstává na účtu.
Každopádně já si zavedla loni kasičku na drobné na chodbě, ale pravidelně i vybírám, hodí se pak do hospody na fotbálek. ![]()
@Litta
No ony jsou tam pak právě částky jako 180,–, 200,–, 400,– a tak… takže nebude vše jen v drobácích ![]()
To mě právě odrazuje od varianty, každý den 5,–
To by bylo fakt strašný ![]()