Táta roku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
31.1.15 12:30

@eetkikinka ze jooooo! Dneska se me byl uz trikrat ptat, jestli uz budu vstavat nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.15 13:42
@RoseK píše:
@eetkikinka ze jooooo! Dneska se me byl uz trikrat ptat, jestli uz budu vstavat nebo co :D

manžel mi uvařil zázvorový čaj a odešel s dítětem bobovat. Och, to je blaho, já se kurýruju.
Ale budil mě dneska ve třičtvrtě na sedm, abych upletla dceři cop, vezl jí na trénink na hory a cop prostě nedává. Ta ho zase potřebuje, jinak jí lezou vlasy z pod helmy a to jí vadí a sama taky neumí cop zaplést. Tak kvůli 60vteřinám jsem musela vstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
31.1.15 14:52

@terinka4444 ja zas musela vstavat kvuli trem hovinkam :D vsechno jo, ale hovinka neprebaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.1.15 14:56
@kessi22 píše:
Tak tak :pankac: :pankac:

@RoseK naše Cácorka má za pár dní rok a je to hodné Zlatíčko…ale i tak když je s tatínkem sama, tak krásně vše sní (je vrabčák - dostat do ní jídlo je fuška), spát rozhodně nepotřebuje a celkově je ještě hodnejsi než normálně :*

A proč to tak je? Nevím, možná proto, že ji je vzácnější :think:

Taky mi to přijde, že ti tatínci, jak jsou vzácnější, tak se k nim děti chovají jinak. A ještě asi přirozeně je chlap větší autorita a děti si tolik nedovolí. Jinak samozřejmě poklona chlapovi - taky nemusel dělat nic a říct, že to nezvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí