Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@zorkaV klidně bych brala něco podobného i teď takhle občas večer nebo v noci ![]()
Já na to hodně koukala v těhotenství. Možná proto je malej takovej Nebojsa. Na youtubku jsou nějaký díly
@zorkaV píše:
Já na to hodně koukala v těhotenství. Možná proto je malej takovej Nebojsa. Na youtubku jsou nějaký díly
Na youtube jsou snad všechny řady Věřte-Nevěřte, koukala jsem, když jsem byla nemocná a je toho tam opravdu hodně ![]()
@Menora střídala jsem to s nějakými těmi dokumenty a lovci duchů, na „odlehčení“ ![]()
Teda holky já bych si věřte-nevěřte nikdy sama nepustila
Na nic takového nekoukám, podělala bych se strachy
Viděla jsem to naposledy někdy v pubertě a to mi koukat na horory a takové pořady nevadilo.
@pajisek90 píše:
Teda holky já bych si věřte-nevěřte nikdy sama nepustilaNa nic takového nekoukám, podělala bych se strachy
Viděla jsem to naposledy někdy v pubertě a to mi koukat na horory a takové pořady nevadilo.
A víš, že já když jsem si to pouštěla jako dospělá, tak mi to už strašidelné nepřišlo vůbec ![]()
@Menora Jo to mi říkají všichni, ale já na to prostě koukat nemůžu.
Já bych potom nešla v noci ani na záchod. Už se mi jednou stalo, že jsem šla v noci na zàchod, tam mě přepadl z ničeho nic strach a já z toho záchoda utekla tak rychle, že jsem nevybrala zatáčku a napálila přímo do skříně
Nemůžu koukat na žádný horor ani film kde extrémně teče krev
@pajisek90 Tak někdo to nemusí… Ale teda vůbec nechápu, co děláš tady ![]()