Pojďte se bát

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
7.3.15 10:00

@Kate888 jo, to byla pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
7.3.15 10:04

@zorkaV klidně bych brala něco podobného i teď takhle občas večer nebo v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
7.3.15 10:56

Já na to hodně koukala v těhotenství. Možná proto je malej takovej Nebojsa. Na youtubku jsou nějaký díly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
8.3.15 07:44
@zorkaV píše:
Já na to hodně koukala v těhotenství. Možná proto je malej takovej Nebojsa. Na youtubku jsou nějaký díly

Na youtube jsou snad všechny řady Věřte-Nevěřte, koukala jsem, když jsem byla nemocná a je toho tam opravdu hodně :lol:

• Citovat
  • Upravit
733
8.3.15 18:29

@Menora střídala jsem to s nějakými těmi dokumenty a lovci duchů, na „odlehčení“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.3.15 21:09

Teda holky já bych si věřte-nevěřte nikdy sama nepustila :-) Na nic takového nekoukám, podělala bych se strachy :mrgreen: Viděla jsem to naposledy někdy v pubertě a to mi koukat na horory a takové pořady nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
8.3.15 21:13

@pajisek90 videa se neboj. Realita je někdy horší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.3.15 21:17

@zorkaV No já se reality nebojim dokud nevidim video :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
8.3.15 21:18
@pajisek90 píše:
Teda holky já bych si věřte-nevěřte nikdy sama nepustila :-) Na nic takového nekoukám, podělala bych se strachy :mrgreen: Viděla jsem to naposledy někdy v pubertě a to mi koukat na horory a takové pořady nevadilo.

A víš, že já když jsem si to pouštěla jako dospělá, tak mi to už strašidelné nepřišlo vůbec :think:

• Citovat
  • Upravit
2611
8.3.15 21:26

@Menora Jo to mi říkají všichni, ale já na to prostě koukat nemůžu. :nevim: Já bych potom nešla v noci ani na záchod. Už se mi jednou stalo, že jsem šla v noci na zàchod, tam mě přepadl z ničeho nic strach a já z toho záchoda utekla tak rychle, že jsem nevybrala zatáčku a napálila přímo do skříně :oops: Nemůžu koukat na žádný horor ani film kde extrémně teče krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
8.3.15 21:27

@pajisek90 Tak někdo to nemusí… Ale teda vůbec nechápu, co děláš tady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie