Jsem matka mimoň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
24.2.15 19:50

@zuzouš můj starší naposledy naklusal k doktorce a měl každou ponožku jinou - červenou a žlutou, jednu dokonce naruby :oops: paráda.. nacvakaná čekárna, kde se zouvá, že.. jsem myslela, že mě z něj pinkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.2.15 19:52

@martina.se Já dovedla dítě k doktorce bez slipů :oops: Oblékal se sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
24.2.15 19:54

@martina.se :mrgreen: Kamarádka mi vyprávěla, syn 10 let, šli k lékaři…měl se svléknout do spodního prádla…svlékl se, na nohou RŮŽOVĚ NALAKOVANÉ NEHTY… 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: práce jeho mladší sestry, hráli si a on zapomněl nohy odlakovat. Pohled lékaře kamarádka hned tak nezapomene…teda i ona zalapala po dechu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Ainy píše:
@martina.se Já dovedla dítě k doktorce bez slipů :oops: Oblékal se sám…
:mrgreen: :lol: můj tam kdysi taky napochodoval ve spacích trenclích - ty jsou fakt takové šílené, ale jemu je to pohodlné na spaní.. pár dní zpět měli tělocvik a on se doma obléká, boxerky naruby, cedulku hezky viditelnou.. paráda prostě.. na to, kolik mu je :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@SIMONA1234 píše:
@martina.se :mrgreen: Kamarádka mi vyprávěla, syn 10 let, šli k lékaři…měl se svléknout do spodního prádla…svlékl se, na nohou RŮŽOVĚ NALAKOVANÉ NEHTY… 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: práce jeho mladší sestry, hráli si a on zapomněl nohy odlakovat. Pohled lékaře kamarádka hned tak nezapomene…teda i ona zalapala po dechu. :mrgreen:
:mrgreen: :lol: no tak to má grády :lol: jediné štěstí, že tu nemám růžový lak, bo toho mýho opičáka by to klidně mohlo napadnout :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
24.2.15 19:55

@Bellatrix Lestrange moje máma zapomněla vyzvednout mého bráchu, když přijel ze školy v přírodě. Volala jí učitelka. Naštěstí byl už větší, tak nechal kufr u šatnářky ( kamarádky mé babičky) a vyrazil domů.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
24.2.15 19:55
@Ainy píše:
@SIMONA1234 Já jednou kecala s učitelkou a syn odešel sám :mrgreen:
:mrgreen: 8o no…taky dobrý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
24.2.15 19:59

No já zatím dobrý, ale když jsem byla mimino měl mě hlídat táta, dal mě spát do kočáru za barák a zapomněl na mě. Máme přijela večer a že prý jak šlo hlídání :mrgreen:, no tak mě šli hledat společně po tmě. Kámoš dopadl ještě hůř, toho zapomněli na balkóně v kočáru přes noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.2.15 20:00

U nás jsou velký problém svačiny. Pořád jim měním lahve, boxy, zapomínám přidávat lžičky k jogurtu, občas nedám pití pro jistotu vůbec. :mrgreen: Dokud chodil do školy jeden, bylo to dobrý, teď jsou dva a mám v tom zmatek. Jména pletu pořád, dokonce jim říkám i dcery jménem a na holku volám, jako na kluky. Vždycky přijdou ze školy s větou: „Mami tys to zase pomotala.“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 20:11

@mimoza666 tak kamarád teda, to už je extrém 8o. Že si maminka nevšimne že nemá díťe, skoro tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.15 20:12

Stane i nejaka nehoda :-D.
Mi se stala v sobotu, jak jsme byli v obchode, uplne zatmeni :zed:. Bezne bereme jeden vozik ve kterem sedi nejmladsi. Ted jsme brali dva, jeden s nejmladsim jsem vezla ja a druhy muz s mladsi dcerou. Ja svuj vozik s ditetem zapomnela u regalu :oops: a sla za druhym vozikem, ktery vezl on. Kdyby se nezeptal, kde mas dite, tak ho tam snad necham.
A aby nebyl pozadu, tak muz pro zmenu v nedeli, kdyz ukladal syna mu zapomnel dat plenku, ja rano kluka donesu z postylky, chci ho posadit na nocnik, tak ho vyslekam a sakra kde mas plenku? Jo tatka zapomnel vecer.
Jsme nejaci roztekani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 20:20

Mě se teda ještě nic podobného nestalo. Akorát kapesníky. Já rýmu nikdy neměla a tak jsem nebyla zvyklá u sebe nosit kapesníky no a tak teď s dětma večně smrkáme do listí apod. :oops:
A k vánocům jsme dostali od dvou různých lidí dětské látkové kapesníky. Sice jich máme asi padesát ale radši sem nic neříkala jak jsem se styděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
24.2.15 20:20

@Vrtul
no a při tom to je taková milá, hodná paní. Vždycky to na ní vytáhne na oslavě jako historku z dětství. Ona taky tvrdí, že neví, jak se jí to mohlo stát. Prostě ho dala k odpolednímu spaní na balkón a pak si asi myslela, že už ho uložila. No ona měla 4 děti, tak třeba toho na ní bylo moc nebo zkrat :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.2.15 20:25

@mimoza666 tak ty čtyři děti to trošku omlouvají. Ty jo, to si chudák paní asi vyčítá dodnes. Ostatní se tomu možná už smějí, ale veřím že jí to vtipný nebude nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.2.15 20:50

Jéé, hned je mi líp :lol: Ještě jsem si vzpomněla, že poslední dobou si nedokážu vzpomenout na svoje tel číslo. A když jsem si přehlašovala praktickou dr a zeptala se mě na telefon, natolik mě to rozhodilo a zahanbilo, že jsem prostě z hlavy vysypala namátkou nějaký číslo, abych nebyla za úplnýho blba. Snad mi nebude někdy volat :zed:
Zítra mě čeká ranní rozvoz se všema dětma (jindy muž ráno hlídá mimino)a domů se potřebuju vrátit jenom s vajíčkem, jinak bude něco špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí