Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@fragola A si přestav, jak by je valila, kdyby jí bylo o 10 let víc
Jednou jsem se dudlík snažila nacpat omylem i manželovi, ten se ale ubránil dřív
.
Aneb, když na mě mluví moc lidí a já jim ještě odpovídám, tak občas opravdu nevím, co mi dělají ruce
.
Dobre,dobre.Ja takovehle veci neresim. Delam si z toho proste srandu.Do skoly bez aktovky, jeate ze to mame 5 km a ne dal.Piti,zaplat panbuh, ze jde koupit ve skole, stejne jako alespon susenka ke svacine. No a takove nakupovani na vickrat, jejda, ani nepocitam. A mam neco v hlave abych nezapomela to udelat nebo tam dojit, a nez to udelam nebo dojdu, tak zapomenu, tak se vracim zpet a jdu znova i s myslenkovim pochodem a ono to naskoci - vetsinou. A jednou sem pospichala na rehabilitaci s malym - bez malyho.Je to stejna cesta, jen se ve. meste projede rovne a neodbocuje.No a tak si tak jedu,ze.Pac sem vyjela docela pozde. A projedu v klidu krizovatku a asi 3 km od mesta kde je skola si rikam, ze je to dnes nejake divne.To ticho. A ze sem naka rychla. A v tom mi to docvaklo. Nemam syna.Tak otocka a zpet, byla to zabava. Tohle se mi stalo opravdu jen jednou.
Ale zato takova slova jako JEZ, SPI, PIJ, PIS to je zajimave, to nevim co rikam
Dite nezapominam, ale mame kone a ty se mi za posledni tri mesice povedlo nechat celou noc venku bez krmeni a vody. A fakt bych se vsadila, ue sem je zavirala.To bylo rano prekvapko-kdyz sem odtahla zaves. Neslo mi to do hlavy.Fakt sem dost nechapala.Tak jeste ze to nebylo dite
@Ludovika píše:
Tak tohle všechno taky dobře znám![]()
A nestalo se ti někdy u dvojčat, že jsi nakrmila jedno dvakrát. Mně teda v noci jistota, že se vzbudilo právě to správné a ne to, co pilo před 5 minutami často chyběla
.
Mne sa to raz stalo
Pred tým, ako sme mali stoličky, ktoré teraz máme, sme dvojičky kŕmili po jednom. Tak jedného drobca som nakŕmila, dala do ohrádky, vytiahla druhého a išla kŕmiť. A ja fakt neviem, ako sa to stalo
, bola som zamyslená a vytiahla toho istého a kŕmila.. a on veselo jedol
, no za chvíľku sa mi čosi nezdalo a mi zaplo
Inak, raz som čítala, ako sa to jednej mamine stalo a som nechápala, som si myslela, že to sa mne stať nemôže ![]()
@zuzouš mně se to stává a to ještě ani školkový dítě nemám. Věčně zapomínáme pití, kapesníky, takže dítě mi lítá s nudlí nebo použiju něco… jinýho
(třeba rukavici). Vlhčený ubrousky, takže ho po přebalení meju pod vodovodem…
Školku si vůbec neumim představit.
Zeptám se, kde berete ty kostýmy na karneval?? To mě popravdě děsí už teď. Vyfouknout vajíčko neumím, kamarádka musela dokonce na Halloween vydlabávali dýni… WTF, to nedám a moje dítě bude ve školce outsider.
@zuzouš píše:
Ahoj všem, taky se vám stává (vy, co máte vícero dětí školkou/školou povinných), že permanentně zapomínáte dětem něco přibalit, jedete vyzvednout špatné dítě, před návštěvou dr jí voláte, které že to dítě vlastně máte vzít s sebou, atd.? Velmi by mě potěšilo, kdyby na tom byl ještě někdo hůř![]()
První den dcery ve školce jsme jí zapomněli vyzvednout.
Min. týden jsem se jako jediný rodič vracela ráno honem domů pro kostým na karneval.
U mladší jsem se dnes omlouvala, že jsem nedonesla vyfouklá vajíčka…ovšem ta se měla donést přesně za měsíc..jsem si říkala, jestli není na ty velikonoce trochu brzo
První měsíc jsme poslali školkovný a stravný ve špatný čas a špatnou částku
Několikrát zapomenutý bačkory, rukavice,..Tak povídejte
Hehe, tak mám 4 děti, ale toto se mi zatím naštěstí nestalo, že bych někde zapomněla dítě, ale nějaké drobnosti určitě jo, to se nedá 100% ošéfovat, já jsem totiž kolosální zmatkař.
Tak s ditetem historku nemam, nastesti.
Ale ted jsem byla v sobotu s kamoskou na nakupech, deti jsme nechali doma.
Uz jsem byla uchozena, rikam: neudelame nekde hačí?
S tim pletenim jmen. Ja si vzdy myslela, ze nasi uprednostnujou segru a koukam, ze je to vsude stejny! ![]()
Výborná diskuse na zvednutí nálady, díky za ni!
Já teda podobných záseků moc nemívám, ale jeden luxusní se mi povedl, tak ho přidám k lepšímu. Zadařilo se mi v první třídě odeslat dceru na školní výlet s půllitrovou lahví kvalitní domácí medoviny.
Po ránu bývám úplně nemožná, jedu víceméně na autopilota, tak jsem jí chystala svačinu, pití - no a lahev s medovinou stála v lednici vedle lahve s jablečným moštem. I barvu to mělo stejnou, tak jsem holt sáhla vedle.
Naštěstí mi to došlo ještě celkem brzo po tom, co odjeli, tak jsem to hned volala učitelce. Ta se teda mohla potrhat smíchy, že už je skoro v důchodu, ale alkohol u prvňáka bude zabavovat fakt poprvé. ![]()
@Ronnie píše:
Výborná diskuse na zvednutí nálady, díky za ni!Já teda podobných záseků moc nemívám, ale jeden luxusní se mi povedl, tak ho přidám k lepšímu. Zadařilo se mi v první třídě odeslat dceru na školní výlet s půllitrovou lahví kvalitní domácí medoviny.
Po ránu bývám úplně nemožná, jedu víceméně na autopilota, tak jsem jí chystala svačinu, pití - no a lahev s medovinou stála v lednici vedle lahve s jablečným moštem. I barvu to mělo stejnou, tak jsem holt sáhla vedle.
Naštěstí mi to došlo ještě celkem brzo po tom, co odjeli, tak jsem to hned volala učitelce. Ta se teda mohla potrhat smíchy, že už je skoro v důchodu, ale alkohol u prvňáka bude zabavovat fakt poprvé.
No tak tohle jednoznacne vyhrava
![]()
@kacz dneska už jsou na to obchody, ne jak za našich mladých let, kdy se to všechno vyrábělo- starý oblečení, nůžky, krepák a jelo se
A u holčiček je to jednoduchý, každá chce jít za princeznu ![]()
Jména si taky pletu a když někdy spěcháme a holky se courají (ranní klasika), tak zas omylem přepínám do psího módu a volám Kačí ke mně! Sedni! (aby se obula). Nakonec dítě pobíhá vesele po bytě a přiběhnou zmatený psi, páč slyšeli Ke mně ![]()
Jsem precizní v přípravách na cesty a tak všeobecně, přitom to má vymakaný z donucení, jinak jsem lajdák
Ale s věkem mi ta preciznost občas ujede. Tento týden jsem našeho ročního, cpala do kočárku jen v punčocháčích, hlavně že měl na horní půlce těla bodynu, rolák, mikinu, bundu, čepici a rukavky a dole mu koukali párátka v punčochajdách.
Je to asi 14 dní co jsem dudlík nacpala do pusy násilím naší 4 leté, ta koukala jak péro ![]()
A teď jednu x let starou chuťovčičku.
Ještě jsme neměli děti, a žila moje babi, která bydlela s náma v baráku. Já si doma oblíkla sukni, podprdu a letní rozepínací halenku, takavou co se nezapínala, pod to se nosilo tílko. Nasedla jsem do auta a odfrčela, přijedu na nejbližší kruháč, čekám až přejedou auta a sama pro sebe si říkám, že ty chlapy jsou slintáci
jak na mě do toho auta čumí, najednou mi do auta vlítla mouka, jak jí honím, tak zavadím okem o zpětné zrcátko a z hrůzou vidím, je v autě sedím jen v bílé krajkové podrpě, prsa číslo 4
objela jsem kruháč jako blesk, před barákem se nenápadně vyplížím z auta, letím do verandy a tam stojí babička a povídá „ty někam jdeš?“ já na to „Ne právě jsem se vrátila“ a babi a nepřeháníš už to, tak krátkou sukni a ještě jezdíš venku jen v prádle? No to je dneska svět, to za náš nebejvalo
![]()
@Ludovika já dudlík manželovi ne, a le jeden den jsem všeho měla plné zuby a tak rychle jsem všechno, staršímu večeři, mlašímu Sunar, manželovi jsem vařila kávu a tak všechno dohromady.. a tak ro znáším a najednou slyším smích a já jsem manželovi flákla na stůl láhev se Sunarem a šla něco dělat
@Raduš.ka44 píše:
@alisekR Jsem si představila, jak po autě honíš mouKu![]()
![]()
No já se jich strašně štítim
, pavouci mi nevadí zdaleka tak jako moucha ![]()
Nebo na manžela: „Psi se už najedli, tak teď se nažereme my.“