Jsem matka mimoň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
24.2.15 19:27
@Bellatrix Lestrange píše:
A už jste někdo zapomněli vyzvednout dítě ve školce nebo družině?

nee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
24.2.15 19:27

Pletu dohromady jmena tri deti, kocky a psa. Detem zatim nevadi, kdyz je oslovim jmenem jejich bratra, ale kdyz jim rikam zvirecimi jmeny, tak se jich to uz dotyka…

Vcera jsem resila velmi neprijemny telefonat s pediatrou, deti nemaji preockovanou vakcinu, kterou jsem mysela, ze uz maji preockovanou, navic mam novy telefon a dr se mi nemohla dovolat, tak mi musela napsat dopis. Nepripadala jsem si jako mimon, ale rovnou jako idiot. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 19:29

@terinka4444 @Bibi239 Pořiď si diář, ale nesmíš zapomenout hned!!! vše zapsat, a každý den ráno zkontrolovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.2.15 19:30

Ale co už jse jednou zapomněli doma, to je aktovka. V 8:02 telefon, na displeji třídní, jsem se vyděsila, tak prý Terezka nemá aktovku a hrozně hrozně pláče, jsem jí říkala, že to nevadí, že jí všechno půjčím, ale chce svou. Já jak je to možné, ráno odešla s taškou, vezl jí děda a tašku nechal v autě, takže se 15km vracel do školy :mrgreen: a před 14-ti dny stojím na zastávce, čekám na dceru u autobusu a volá družinářka, že ji zapomněla poslat, že přijede tím dalším za hodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.2.15 19:32
@terinka4444 @Bibi239 Pořiď si diář, ale nesmíš zapomenout hned!!! vše zapsat, a každý den ráno zkontrolovat. :)

to my máme skvělou učitelku, máme třídní web a tam máme každý den informace, co se učí, co dělají, fotku z vyučování, jaký je domácí úkol a samozřejmě tučně, kdy se jde do knihovny. Se vždycky zapomenu nějak podívat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
24.2.15 19:32
A už jste někdo zapomněli vyzvednout dítě ve školce nebo družině?

já ne, ale mě tam zapomněl děda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 19:36

@neumisa Aspoň máš na co vzpomínat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.2.15 19:38
@zuzouš píše:
Ahoj všem, taky se vám stává (vy, co máte vícero dětí školkou/školou povinných), že permanentně zapomínáte dětem něco přibalit, jedete vyzvednout špatné dítě, před návštěvou dr jí voláte, které že to dítě vlastně máte vzít s sebou, atd.? Velmi by mě potěšilo, kdyby na tom byl ještě někdo hůř :mrgreen: :mrgreen:
První den dcery ve školce jsme jí zapomněli vyzvednout.
Min. týden jsem se jako jediný rodič vracela ráno honem domů pro kostým na karneval.
U mladší jsem se dnes omlouvala, že jsem nedonesla vyfouklá vajíčka…ovšem ta se měla donést přesně za měsíc..jsem si říkala, jestli není na ty velikonoce trochu brzo :zed:
První měsíc jsme poslali školkovný a stravný ve špatný čas a špatnou částku
Několikrát zapomenutý bačkory, rukavice,..Tak povídejte :)

bačkory, rukavice jo- já už dala do školky sponzorský dar erár 10 párů rukavic, ale asi tam jsou jen pro naše děti. špatné dítě jsem ještě nevyzvedávala, k doktorce chodím s tim správným. Karnevalové kostýmy, vajíčka, dýně, perníky na zdobení zapomínám téměř pravidelně. školku jsme taky měli první měsíc na sekyru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
24.2.15 19:38
@neumisa Aspoň máš na co vzpomínat. :mrgreen:

já si nestěžovala, konečně jsem měla všechny hračky jen pro sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
24.2.15 19:39

@neumisa u nás to bohužel nefunguje, pořád jí říkám jak už musí být samostatnější a stejně je schopná na polovinu věcí zapomenout, jenže já bohužel taky. Jsme mimoni doma všichni, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.2.15 19:40

Já zapomínám furt něco. Naposled jsem zaškrtla špatný datum na přihlášce na příměstský tábor a hrozně jsem se divila, proč mi píšou, jestli se něco nestalo, že Lucka nedorazila :zed:. No místo úterý jsem zaškrtla pondělí. A Ele pravidelně zapomínám složku na logopedii do školky. A starší je evidentně mimoň po mamince, ale lepší se to. Minulej rok jsem jí donutila balit aktovku sama, tak několikrát něco zapomněla, penál, svačinu apod. Letos už je to mnohem lepší. Taky jsem napsala do žákajdy omluvenku a zapomněla jí podepsat. ještě že paní učitelka zná můj rukopis, tak si nemyslela, že si to tam Lucka napsala sama. No u mně by u toho bylo na román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
24.2.15 19:41

@Uzo Moje maminka zamenovala moje a brachovo jmeno docela casto. Trapila se tim, my jsme z toho meli srandu. Ted uz muzem jenom vzpominat, patrilo to k ni a bylo to roztomile a vzdy s laskou. Nic si z toho nedelej. Deti vi, co chces rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
24.2.15 19:42

@zuzouš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nechodíš k nám do školky…??? Dneska si jedna maminka měla vyzvednout své + kamarádčino dítě…no, zakecali jsme se, ona se loučí a odešla s kamarádčiným…své mi tam nechala… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.2.15 19:46

@SIMONA1234 Já jednou kecala s učitelkou a syn odešel sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.2.15 19:49

Mně se jednou podařilo nechat dítě v obchodě :mrgreen: Byli jsme v Tescu, malej hrozně rád jezdí v tom jejich autíčkovozíku, kde se nahoře dává nákup a dole je dítě řidič. Nakoupila jsem, zaplatila, sbalila nákup, zaparkovala autíčko a odešla 8) Až skoro u auta mi cvaklo, že mi někdo schází :zed: Letěla jsem zpět, dítě stále posazené v autíčku si ani nevšimlo, že matka skleróza odkráčela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí