Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
dobrá diskuze, všichni jsme občas mimo…já jsem jednou po náročné noční v nemocnici spala a asi jsem vypípla budík, vypla ten mobil a pokračovala do té doby, než mě přišla vzbudit sousedka, že na mě čekají chúďata děti ve školce a urguje jí učitelka…pravidelně odcházím ze školky v návlecích…jména si pletu taky a když už se mi fest daří, tak na ně volám jménem svého psa a ten chudák taky neví, co mi hrabe…ale spíš jsem mimoň doma…uklízím věci na netradiční místa - sůl do lednice, máslo do chlebníku a tak ![]()
Mam kámošku, každý ráno vozí malou do školky a pak jede do práce. Jeden den jela, říkala si, jak to krásně stíhá, že to neni možný, že bude tak brzo v práci, zastavila na přejezdu na červenou a zezadu se ozvalo: Šest vagonků měl ten vláček, maminko.
V tu chvíli jí došlo, že to tak krásně stíhá proto, že zapomněla malou vysadit ve školce. ![]()
Já jsem matka mimoň, ale žíly už mi to netrhá. Máme tři děti, čtvrté na cestě, a dva psy, plus ještě vždy nějaká psiska v dočasné péči, kocoura a morčata. Jak se kdo jmenuje nestíhám sledovat, takže celkem běžné, že odchytím dítě běžící kolem s dotazem: „Ty, jak se jmenuješ?“ Popř. často volám, jak mě zrovna napadne. Občas, když v noci brečí mimino, prudce se posadím a křiknu: „Ticho a lehni!“ v domění, že okřikuju štěkajícího psa! ![]()
Notýsek na logopedii je náš věčný problém!!! Nonstop ho nemáme s sebou! Když odvádí dítko do školky otec a mě nechá si pospat, tak je to většinou úplná katastrofa! Dcera už šla do školky bez kalhotek. Kostýmy a podobné pičičmudlovinky do školky jsou pro mě trestem seslaným z nebes! Většinou vše kupuji na poslední vteřinu! Nástěnku ve školce pro jistotu vždy fotím mobilem, ať mám jasno a na nic nezapomenu! Jo a když někdo chce vědět, kdy se kdo z dětí narodil, popř. kolik je jim let, tak musím hóóódně dlouho přemýšlet. Docela se děsím školy, protože si ani nedovedu představit, jak to naše bláznivá famílie a hlavně já s hlavou rodiny zvládneme. Asi budeme muset zavést pořádný diář, pojištěný kalendářem a poznámkami na lednici! Budiž nám k dobru, že jsme zatím žádné dítě nikde nezapomněli! ![]()
Ja kdyz neco chci fakt udelat a vim, ze zapomenu, tak si to pisu a papir nazyvam SEZNAM NUCENYCH PRACI.Vse co je hotovo odskrtavam.Ale jen v pripade, ze nezapomenu, kam sem papir dala.
@alisekR, kdyz ja se smala tomu preklepu - že honis mouku, ne mouchu
.
Já jsem nabalila synovi na lyžování zimní palčáky - obě rukavice levé, zjistili až na svahu a 14 dní na to jsem staršímu synovi na školní bruslení dala každou brusli z jiného páru - a dost jiné velikosti i tvaru. Naštěstí tam měli půjčovnu. Už ze mě mají srandu a začali mě kontrolovat. Ale nemůžu za to, mám to po otci… Tomu se dokonce podařilo natankovat benzín, zamknout auto, zaplatit a pěšky odejít domů. Bydlí na vesnici, je zvyklý chodit pěšky… Až u domu mu došlo, že na benzínce nechal auto ( skoro 2 km), tak se pro něj vracel. Ta hrůza, kdyby ho hledal další den v garáži a myslel, že ho ukradli ![]()
A jednou jsem takhle jela s detma z kroužku, nasedáme do auta a pripoutavam malou do sedačky a jak jsem zamyslena tak zavřu dveře, sednu si na sedadlo spolujezdce a pak me trkne, ze nemáme řidiče
No tak jsem si zas vystoupila a obehla auto a sla ridit. Nevim jak me to napadlo cestujeme casto sami bez manžela ![]()