Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Klementyna píše:
Já jednou vyprala chlapovy kalhoty s detíti tisícovkama v kapse, naštěstí peníze bez úhony přežily a ještě byly krásně čisté
Tomu řikám pořádně proprané peníze
![]()
@evale píše:
Ne že bych prala něco kuriózního, ale umím v pračce pěstovat melouny.Asi po týdnu od posledního praní jsem otevřela dvířka od pračky a vyjukla na mě krásná zelená rostlinka.No přiznám se nedotáhla jsem to dokonce a melounové zrníčko jsem z gumového těsnění pračky odstraniła a od té doby častěji to těsnění kontroluji.
Tak jako snek je dobrej, ale u me teda vede tvuj meloun ![]()
Tak krom mnou zapomenuté papírové kapesníky, tak pravidelně peru pěnové zvířátka, které se vodou nalepují na dlaždice, jinak kamínky.
Lahvičku pleťové vody.
Asi ji dcera schovala do bubnu pračky, já pak jen přidala prádlo.
Tak jsem večer čekala, až dopere ![]()
Ale bez újmy, uzavřená ![]()
Takyjsem jednou vyprala jednorazovku pampers no ten gel byl uplne vsude a neselsundat ani v susicce
Náušnice, který jsem hledala asi dva týdny, byly celou dobu v tý gumě a při jednom praní vylezly
pak kapesníky, peníze, zapalovače, klíče a pár gumových medvídků.
Ja teda trapne peru jenom penize nebo papirovy kapesnicky s tmavym pradlem. Ale tak asi mesic zpatky jsem malem vyprala krabicku Sudocremu - takovej ten malej vzorek, co se dostava v porodnici, mame to vicko uz hezky ochozeny, takze by se to urcite pri prani otevrelo a bylo by v pracce veselo ![]()
Dudlik, psí kost, klíče od auta…a nejlepší je papírový kapesník, který je pak na všem!!! ![]()
@Judynka píše:
Náušnice, který jsem hledala asi dva týdny, byly celou dobu v tý gumě a při jednom praní vylezlypak kapesníky, peníze, zapalovače, klíče a pár gumových medvídků.
To jsi ale z pračky vytáhla godiaky, ne?
![]()
@verulicek Já zatím jen kapesníčky - jsem děsná na kontrolování kapes
… a když se vypere ten, co se rozcupuje po celé pračce ![]()
Nedávno teda chlapovi málem mobit. Měla jsem nachystanou hromadu na praní, on ho nemohl najít, tak ho prozváním a zvonil z té hromady nachystané do pračky ![]()
Ovladač na telku, projel na 60
a minulý týden baterku, takovou malou co se nasazuje na 9V baterii. Projelo to suškou a svítí
![]()
Jinak klasika. Kameny, papírový kapesníky, peníze, lihovky
a dřív i hračky.
Ja jsem jednou zvedla ze zeme hromadu pradla na vyprani a ozvala se rana a po zemi se kutalela zelva nozickama nahoru, to by byl prusvih ![]()
@Kirielka píše:
Ja jsem jednou zvedla ze zeme hromadu pradla na vyprani a ozvala se rana a po zemi se kutalela zelva nozickama nahoru, to by byl prusvih
Jejda, ještě že to tak dopadlo.
@kve-tinka píše:
Dudlik, psí kost, klíče od auta…a nejlepší je papírový kapesník, který je pak na všem!!!
Ony se ty kapešníčky dají vychytat
Mě to třeba z DM nedělají a teď jsem koupila v Rossmannu a ten jsem měla na všem… a samozřejmě černé prádlo ![]()
@Aries6 píše:
Ony se ty kapešníčky dají vychytatMě to třeba z DM nedělají a teď jsem koupila v Rossmannu a ten jsem měla na všem… a samozřejmě černé prádlo
Souhlas. Déemkový kapesník se zmuchlá do tvrdé koule a vyndáš ho vcelku. To mám též vyzkoušené ![]()