Co všechno perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
2.3.15 09:26
@Klementyna píše:
Já jednou vyprala chlapovy kalhoty s detíti tisícovkama v kapse, naštěstí peníze bez úhony přežily a ještě byly krásně čisté :palec:

Tomu řikám pořádně proprané peníze :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
2.3.15 09:32
@evale píše:
Ne že bych prala něco kuriózního, ale umím v pračce pěstovat melouny. :oops: Asi po týdnu od posledního praní jsem otevřela dvířka od pračky a vyjukla na mě krásná zelená rostlinka.No přiznám se nedotáhla jsem to dokonce a melounové zrníčko jsem z gumového těsnění pračky odstraniła a od té doby častěji to těsnění kontroluji. :mavam:

Tak jako snek je dobrej, ale u me teda vede tvuj meloun :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24181

Tak krom mnou zapomenuté papírové kapesníky, tak pravidelně peru pěnové zvířátka, které se vodou nalepují na dlaždice, jinak kamínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358

Lahvičku pleťové vody.
Asi ji dcera schovala do bubnu pračky, já pak jen přidala prádlo.
Tak jsem večer čekala, až dopere ;)
Ale bez újmy, uzavřená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
2.3.15 09:33

Takyjsem jednou vyprala jednorazovku pampers no ten gel byl uplne vsude a neselsundat ani v susicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
2.3.15 09:33

Náušnice, který jsem hledala asi dva týdny, byly celou dobu v tý gumě a při jednom praní vylezly :palec: pak kapesníky, peníze, zapalovače, klíče a pár gumových medvídků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
2.3.15 09:35

Ja teda trapne peru jenom penize nebo papirovy kapesnicky s tmavym pradlem. Ale tak asi mesic zpatky jsem malem vyprala krabicku Sudocremu - takovej ten malej vzorek, co se dostava v porodnici, mame to vicko uz hezky ochozeny, takze by se to urcite pri prani otevrelo a bylo by v pracce veselo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
2.3.15 09:36

Dudlik, psí kost, klíče od auta…a nejlepší je papírový kapesník, který je pak na všem!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.15 09:45
@Judynka píše:
Náušnice, který jsem hledala asi dva týdny, byly celou dobu v tý gumě a při jednom praní vylezly :palec: pak kapesníky, peníze, zapalovače, klíče a pár gumových medvídků.

To jsi ale z pračky vytáhla godiaky, ne? :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
2.3.15 09:52

@verulicek Já zatím jen kapesníčky - jsem děsná na kontrolování kapes :zed:… a když se vypere ten, co se rozcupuje po celé pračce :zed:
Nedávno teda chlapovi málem mobit. Měla jsem nachystanou hromadu na praní, on ho nemohl najít, tak ho prozváním a zvonil z té hromady nachystané do pračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
2.3.15 19:51

Ovladač na telku, projel na 60 8) a minulý týden baterku, takovou malou co se nasazuje na 9V baterii. Projelo to suškou a svítí 8o :mrgreen:
Jinak klasika. Kameny, papírový kapesníky, peníze, lihovky :zed: a dřív i hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.3.15 09:30

Ja jsem jednou zvedla ze zeme hromadu pradla na vyprani a ozvala se rana a po zemi se kutalela zelva nozickama nahoru, to by byl prusvih 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
3.3.15 10:19
@Kirielka píše:
Ja jsem jednou zvedla ze zeme hromadu pradla na vyprani a ozvala se rana a po zemi se kutalela zelva nozickama nahoru, to by byl prusvih 8o

8o Jejda, ještě že to tak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
3.3.15 10:20
@kve-tinka píše:
Dudlik, psí kost, klíče od auta…a nejlepší je papírový kapesník, který je pak na všem!!! :roll:

Ony se ty kapešníčky dají vychytat :D Mě to třeba z DM nedělají a teď jsem koupila v Rossmannu a ten jsem měla na všem… a samozřejmě černé prádlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.3.15 11:52
@Aries6 píše:
Ony se ty kapešníčky dají vychytat :D Mě to třeba z DM nedělají a teď jsem koupila v Rossmannu a ten jsem měla na všem… a samozřejmě černé prádlo :zed:

Souhlas. Déemkový kapesník se zmuchlá do tvrdé koule a vyndáš ho vcelku. To mám též vyzkoušené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí