Co všechno perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
2.3.15 09:01

Někdy peníze. Kapesníky papírové, ale to je pak masakr.
A čekám, kdy vyperu kocoura, pač nacpu pračku, otočím se a ten už je vlezený mezi prádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.3.15 09:02

@Eiculinka jj,presne :jazyk: pripadne kdyz se objevi v pracce, kdyz peru manzelovi kosile, to jsem taky zrala na Bohnice :pocitac:
Ale naposledy jsem je vzala takovym tim lepivym valeckem z Ikei a memu dusevnimu zdravi se znacne ulevilo, protoze to s nim lezlo docela dobre dolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
2.3.15 09:02
@Eiculinka píše: :mrgreen: já jsem jednou vyprala šneka!!! Malá je s velkou radostí neustále sbírala a rvala do kapes, takže jsem je před praním vždy vyndala a vyhodila. No a jednou mi šupla do pračky bundu a já si toho nevšimla. Po vyprání jsem dala prádlo do koše, že ho pověsím a začaly vypadávat kousky ulity…a pak vypadl samozřejmě i šnek. Tak jsem prádlo vytřepala, no a prala znovu!! A ještě se u nás taky často pra kamení :mrgreen:.
:lol: :lol: :lol: zatím jednoznačně vedeš!
  • Citovat
  • Upravit
3305
2.3.15 09:05

@neila váleček mám taky :think:… Určitě použiju :mrgreen:.

@verulicek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.3.15 09:06
@Klementyna píše:
Já jednou vyprala chlapovy kalhoty s detíti tisícovkama v kapse, naštěstí peníze bez úhony přežily a ještě byly krásně čisté :palec:

Je mi zle jen pri te predstave.Uf. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
2.3.15 09:07

Já naposledy větrové bonbony, měli jsme svěží prádlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
2.3.15 09:10

Drobné, kapesníky, papírové kapesníky, gumičku do vlasů, jednou i dudlíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.3.15 09:11
@verulicek píše:
Pro odlehčení začátku týdne…právě jsem dala prát plínky a pozoruju, jak se mi za sklem točí gumová kachnička do vany :lol: Většinou pračku kontroluju naž zapínám..ale občas se stane. Co kuriózního potřebovalo oprat vaše dítě? :twisted:

Moje děti nic moc, semtam třeba kámen, co zůstal v kapse. Nebo písek..
Ovšem manžel si rád nechá vyprat propisku, fix, balíček papírových kapesníků, krabičku cigaret i se zapalovačem nebo hašlerky. Už teda pečlivě lustruji kapsy (účet z restaurace jsem zatím nenašla :mrgreen: ), protože mě štve, když pak sypu tabák ze všeho prádla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
2.3.15 09:12

Peníze, čip na oběd, papírové kapesníky. Babička občas vyprala cigaretu zapomenutou v náprsní kapsičce. To byla mnohem větší chuťovka než zapomenutý kapesníček. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
2.3.15 09:13

Tak kočku peru a suším poměrně „pravidelně“ :lol:
Jinak klasika kapesníčky, kamení, šroubky, zapalovače, čipy, flešku, kartu od auta.

Jednou si drahouš nechal v kapse od tepláků cigára :mrgreen: Byla to poslední krabička a zrovna jsem tu pračku zapla, tak jí vypnul, cíga vylovil, rozložil a sušil :mrgreen:

Máma nám jednou s bráchou vyprala penály do školy a pak měla pračku plnou rozmočeného papíru a cárů zipů a kusů obalu toho penálu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
2.3.15 09:14

Peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
2.3.15 09:14
@Daduka píše:
Jednou se mi podařilo vyprat s prádlem i použitou jednorázovou plenu :oops:

Jo tak slipovky, které se mi taky občas podaří, jsou proti tomu nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.3.15 09:17

Ne že bych prala něco kuriózního, ale umím v pračce pěstovat melouny. :oops: Asi po týdnu od posledního praní jsem otevřela dvířka od pračky a vyjukla na mě krásná zelená rostlinka.No přiznám se nedotáhla jsem to dokonce a melounové zrníčko jsem z gumového těsnění pračky odstraniła a od té doby častěji to těsnění kontroluji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.3.15 09:20

@Erian no na profilovce je jakasi pokrcena, oprana, ususena jeste ji vyzehlit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
2.3.15 09:22

Tak já peru běžně papírové kapesníky, klíče, drobné, zapalovače, šroubky, dokonce i zasouvací metr, pak dudlík, kostičky, málem psa :roll: lžičku, bačkůrku jednu…moje dítě prostě miluje pračku a pořád chce prát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí