Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Někdy peníze. Kapesníky papírové, ale to je pak masakr.
A čekám, kdy vyperu kocoura, pač nacpu pračku, otočím se a ten už je vlezený mezi prádlem.
@Eiculinka jj,presne
pripadne kdyz se objevi v pracce, kdyz peru manzelovi kosile, to jsem taky zrala na Bohnice ![]()
Ale naposledy jsem je vzala takovym tim lepivym valeckem z Ikei a memu dusevnimu zdravi se znacne ulevilo, protoze to s nim lezlo docela dobre dolu ![]()
@Eiculinka píše:já jsem jednou vyprala šneka!!! Malá je s velkou radostí neustále sbírala a rvala do kapes, takže jsem je před praním vždy vyndala a vyhodila. No a jednou mi šupla do pračky bundu a já si toho nevšimla. Po vyprání jsem dala prádlo do koše, že ho pověsím a začaly vypadávat kousky ulity…a pak vypadl samozřejmě i šnek. Tak jsem prádlo vytřepala, no a prala znovu!! A ještě se u nás taky často pra kamení
.
@Klementyna píše:
Já jednou vyprala chlapovy kalhoty s detíti tisícovkama v kapse, naštěstí peníze bez úhony přežily a ještě byly krásně čisté
Je mi zle jen pri te predstave.Uf. ![]()
Drobné, kapesníky, papírové kapesníky, gumičku do vlasů, jednou i dudlíka ![]()
@verulicek píše:
Pro odlehčení začátku týdne…právě jsem dala prát plínky a pozoruju, jak se mi za sklem točí gumová kachnička do vanyVětšinou pračku kontroluju naž zapínám..ale občas se stane. Co kuriózního potřebovalo oprat vaše dítě?
Moje děti nic moc, semtam třeba kámen, co zůstal v kapse. Nebo písek..
Ovšem manžel si rád nechá vyprat propisku, fix, balíček papírových kapesníků, krabičku cigaret i se zapalovačem nebo hašlerky. Už teda pečlivě lustruji kapsy (účet z restaurace jsem zatím nenašla
), protože mě štve, když pak sypu tabák ze všeho prádla ![]()
Peníze, čip na oběd, papírové kapesníky. Babička občas vyprala cigaretu zapomenutou v náprsní kapsičce. To byla mnohem větší chuťovka než zapomenutý kapesníček. ![]()
Tak kočku peru a suším poměrně „pravidelně“ ![]()
Jinak klasika kapesníčky, kamení, šroubky, zapalovače, čipy, flešku, kartu od auta.
Jednou si drahouš nechal v kapse od tepláků cigára
Byla to poslední krabička a zrovna jsem tu pračku zapla, tak jí vypnul, cíga vylovil, rozložil a sušil ![]()
Máma nám jednou s bráchou vyprala penály do školy a pak měla pračku plnou rozmočeného papíru a cárů zipů a kusů obalu toho penálu ![]()
@Daduka píše:
Jednou se mi podařilo vyprat s prádlem i použitou jednorázovou plenu
Jo tak slipovky, které se mi taky občas podaří, jsou proti tomu nic. ![]()
Ne že bych prala něco kuriózního, ale umím v pračce pěstovat melouny.
Asi po týdnu od posledního praní jsem otevřela dvířka od pračky a vyjukla na mě krásná zelená rostlinka.No přiznám se nedotáhla jsem to dokonce a melounové zrníčko jsem z gumového těsnění pračky odstraniła a od té doby častěji to těsnění kontroluji. ![]()
@Erian no na profilovce je jakasi pokrcena, oprana, ususena jeste ji vyzehlit ![]()
Tak já peru běžně papírové kapesníky, klíče, drobné, zapalovače, šroubky, dokonce i zasouvací metr, pak dudlík, kostičky, málem psa
lžičku, bačkůrku jednu…moje dítě prostě miluje pračku a pořád chce prát ![]()