Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prezident Miloš Zeman ve středu na Pražském hradě ocenil vítězné vinaře v soutěži Salon vín. Víno je podle hlavy státu nejkrásnější nápoj a člověk, který nikdy nenavštívil vinný sklípek a neslyšel cimbálovou muziku, není plnohodnotným člověkem. Při společném fotografování poté evidentně dobře naladěný Zeman v přípitku prohlásil: Smrt abstinentům a vegetariánům.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Dávám záměrně do sekce pro pobavení…
![]()
Už jen proto, že ty jeho „perly“ z úst padající si nezaslouží nic víc než smích…
@radúna
uff ještě, že piju alkohol a jím maso ![]()
mimochodem, co řekne příště
smrt všem levákům ![]()
Já jen doufám, že tohle už je žalovatelné. Přece nemůže mlít pořád cokoli a mít pocit, že mu to vyjde. Komu příště smrt? Nekuřákům, protože on kouří? Nežercům bůčku, protože ho snídá? Hnus.
Piju nanejvýš pivo, maso miluju stejně, jak zeleninu, Zemana nemám ráda, od něj už nás snad nemůže nic překvapit.
@janine24 píše:
Já jen doufám, že tohle už je žalovatelné. Přece nemůže mlít pořád cokoli a mít pocit, že mu to vyjde. Komu příště smrt? Nekuřákům, protože on kouří? Nežercům bůčku, protože ho snídá? Hnus.
A tak von má tu intimitu
, teda imunitu, může skoro cokoli.
Zemana ráda nemám, ale přijde mi, že lidé už hledají jakoukoliv záminku, aby ho poplivali. Nakonec to bude jak s tím obsluhováním postiženými, které se ho ve finále vůbec netýkalo. ![]()
![]()
Já jsem jenom zvědavá, jak to „ovčák“ zítra obhájí…Teda jestli se vůbec bude obtěžovat…
@radúna
Pan Zeman je přeci mistr všech bonmotů a tak rád je vymýšlí. Tohle měl být asi další pokus o jeden z nich.
@radúna píše:![]()
![]()
Já jsem jenom zvědavá, jak to „ovčák“ zítra obhájí…Teda jestli se vůbec bude obtěžovat…
Neboj, nijak, naběhne jeho mluvčí a bude tvrdit, že to tak vůbec neřekl, že to tak nemyslel a tak dále a tak dále.
Zrovna včera bylo ve Vyprávěj, nebo kde, nebo něco o Havlové?, nevím, ukázka, jak tu byl Bush.
Kdo nás bere vážně dnes, z toho kulturního západního světa? Tohle mi vadí víc, náš obraz ve světě, než prezident kretén.