Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Pudloslava píše:
ja na tom nevidim nic desneho, sama se takto vyjadruji a uprimne nemam moc rada prekorektni mluvu, kdy se muze udela vtip jen na ukor zviratek, aby se nevzbourila vlna pohorsenych potrefenych hus.
ostatne rekla bych, ze u rady diskutujuicich je to proste dane odporem k zemanovi samotnemu, nevzali by od nej ani lyricky epos.
ok, jako překorektní potrefená husa jsem znechucena někým, kdo takhle zvrhle hodnotí skupinu obyvatel a přeje jí, klidně i v rádoby humoru, něco tak hnusného… a mezi korektností a etikou je hodně daleká hranice
@terinka4444 taky jsem v šoku, žes ho volila
ale ono stejnak nebylo moc na výběr ![]()
@terinka4444 píše:
udělala jsem to z nedbalosti a mladistvé nerozvážnosti. A přísahám, že už jsem z té své volby několikrát poblila
Víš jak, člověk má právo na změnu názoru se závažných a promyšlených důvodů. Aneb i mistr tesař se utne.
I když já osobně jsem tedy byla vyděšená už jeho samotnou kandidaturou a do poslední chvíle jsem nechtěla věřit, že to vážně vyhraje.
@radúna píše:
@madeto, Uh. Brod prosím směřuj do jiné diskuze. Děkuju.
promin už mizím, jen mi tohle příjde daleko závažnější než blábolení zemana i když ten kdyby napsal třeba druhého a lepšího heryho pottera, tak mu ho lidi stejně splujou jen proto, že je to ZEMAN ![]()
@janine24 píše:
Tady je minimálně víc jak desítka lidí znechucena tím, že IS vyhrožuje smrtí nevěřícím a když to samé udělá náš vlastní „vůdce,“ jiné skupině lidí, tak je to jakože vytrženo z kontextu, vtipné nebo to nemůžeme až tak řešit. Takže co, donutíme vegetariány a abstinenty zapřít svoje já? Stejně tak, jako podle některých chce IS to samé? Výborně, hlavně že máme stejné měřítko pro stejné lidi.
To si snad děláš s prominutím prdel, srovnávat IS a Zemana
I vtipkovat se dá na úrovni a vtipně, ne trapně… nicméně si stejně myslím, že když je někdo prezident, měl by si na pusu dávat pozor…
@tronelka píše:
Srovnání je tedy hodně divoké, to uznávám i já. Ale asi chápu, co měla na mysli, jde o rétoriku, říct totéž muslim, rozsápou ho média ještě živého a nikdo se tomu smát nebude.
Me se ten jeho humor líbí. Neni to jen o kvádru a pretvarovani se, od toho jsou tam jiní. Neni to idiot, v hlavě ma jasno ama přehled. To, ze si dela srandu z neceho, co jiného urazi, no boooze. Kritizovat je strasne jednoduchý, zvlášť kdyz nekdo žije v naprosto odlišném „světě“. Tenhle výrok jsem nečetla a za me
![]()
@tronelka píše:
V čem je rozdíl? Spekulace versus jasný výrok a závěr si děláme totálně nelogicky? Když příště popřeje smrti jiné skupině, bude to pořád ještě zábava nebo se prostě jen potřeboval pobavit a nebuďme tak korektní, když tady xkrát zaznělo trochu paranoidní očekávání bůhvíčeho a chytá se tady toho spousta lidí?
@terinka4444 píše:
udělala jsem to z nedbalosti a mladistvé nerozvážnosti. A přísahám, že už jsem z té své volby několikrát poblila
Osobně přeji smrt, po vzoru pana prezidenta
, jen těm, kdož ho volili v prvním kole. Tam ještě bylo na výběr.
Ve druhém kole dokážu pochopit, že někomu byl Kárl natolik proti srsti, že se mu zdál i ten blb přijatelný.
@Menora píše:
Srovnání je tedy hodně divoké, to uznávám i já. Ale asi chápu, co měla na mysli, jde o rétoriku, říct totéž muslim, rozsápou ho média ještě živého a nikdo se tomu smát nebude.
Možná překorektní, ale poslední týdny jsem zažila x výzev směrem ke skupinám např. židovského vyznání, ať na sebe neupozorňují a zbytečně se neukazují, aby ani náznakem nezavdali příčinu k reakci. Že majorita musí být vidět a majorita ne. Sexuálně, nábožensky a čím víc bylo rozváděno, tím víc to končilo mimo logiku a respektu. A teď jiná minorita i když snad v nějaké zhovadilé formě humoru má jít z kola ven.
@madeto, já právě všude vidím Uh. Brod. Takže myslím, že tomu se věnují média docela hodně.
Tady je diskuze o „vtipné“ glose našeho pana prezidenta.
Navíc schválně zařazená v sekci pro pobavení. ![]()
Neurazilo mě to, opravdu jsem se zasmála. I když trpce, ale zasmála. Pobavilo mě totiž, jak se ten pán snaží pořád být vtipný a ani na stará kolena nepochopil, že je prezident a ne důchodce ze Šumavy.
![]()
Co jsme si zvolili, to máme. Nechápu, že se někdo diví. Buran zůstane buranem i na Hradě.
Korektnost, nekorektnost - vtipné to není, spíš hodně trapné..
A s žádným stylem humoru to nemá co do činění..