Zemanova nová perla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
25.2.15 20:01
@Pudloslava píše:
ja na tom nevidim nic desneho, sama se takto vyjadruji a uprimne nemam moc rada prekorektni mluvu, kdy se muze udela vtip jen na ukor zviratek, aby se nevzbourila vlna pohorsenych potrefenych hus.
ostatne rekla bych, ze u rady diskutujuicich je to proste dane odporem k zemanovi samotnemu, nevzali by od nej ani lyricky epos.

ok, jako překorektní potrefená husa jsem znechucena někým, kdo takhle zvrhle hodnotí skupinu obyvatel a přeje jí, klidně i v rádoby humoru, něco tak hnusného… a mezi korektností a etikou je hodně daleká hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.2.15 20:02

@terinka4444 taky jsem v šoku, žes ho volila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ono stejnak nebylo moc na výběr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 20:02
@terinka4444 píše:
udělala jsem to z nedbalosti a mladistvé nerozvážnosti. A přísahám, že už jsem z té své volby několikrát poblila

Víš jak, člověk má právo na změnu názoru se závažných a promyšlených důvodů. Aneb i mistr tesař se utne.
I když já osobně jsem tedy byla vyděšená už jeho samotnou kandidaturou a do poslední chvíle jsem nechtěla věřit, že to vážně vyhraje.

• Citovat
  • Upravit
2528
25.2.15 20:03
@radúna píše:
@madeto, Uh. Brod prosím směřuj do jiné diskuze. Děkuju :kytka:.

promin už mizím, jen mi tohle příjde daleko závažnější než blábolení zemana i když ten kdyby napsal třeba druhého a lepšího heryho pottera, tak mu ho lidi stejně splujou jen proto, že je to ZEMAN :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15044

@Menora Já ho taky nevolila…no, ale hlas lidu zvítězil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
@janine24 píše:
Tady je minimálně víc jak desítka lidí znechucena tím, že IS vyhrožuje smrtí nevěřícím a když to samé udělá náš vlastní „vůdce,“ jiné skupině lidí, tak je to jakože vytrženo z kontextu, vtipné nebo to nemůžeme až tak řešit. Takže co, donutíme vegetariány a abstinenty zapřít svoje já? Stejně tak, jako podle některých chce IS to samé? Výborně, hlavně že máme stejné měřítko pro stejné lidi.

To si snad děláš s prominutím prdel, srovnávat IS a Zemana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.2.15 20:05

I vtipkovat se dá na úrovni a vtipně, ne trapně… nicméně si stejně myslím, že když je někdo prezident, měl by si na pusu dávat pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.2.15 20:05
@tronelka píše:
To si snad děláš s prominutím prdel, srovnávat IS a Zemana

Srovnání je tedy hodně divoké, to uznávám i já. Ale asi chápu, co měla na mysli, jde o rétoriku, říct totéž muslim, rozsápou ho média ještě živého a nikdo se tomu smát nebude.

• Citovat
  • Upravit
337
25.2.15 20:06

Me se ten jeho humor líbí. Neni to jen o kvádru a pretvarovani se, od toho jsou tam jiní. Neni to idiot, v hlavě ma jasno ama přehled. To, ze si dela srandu z neceho, co jiného urazi, no boooze. Kritizovat je strasne jednoduchý, zvlášť kdyz nekdo žije v naprosto odlišném „světě“. Tenhle výrok jsem nečetla a za me :potlesk: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.2.15 20:06
@tronelka píše:
To si snad děláš s prominutím prdel, srovnávat IS a Zemana

V čem je rozdíl? Spekulace versus jasný výrok a závěr si děláme totálně nelogicky? Když příště popřeje smrti jiné skupině, bude to pořád ještě zábava nebo se prostě jen potřeboval pobavit a nebuďme tak korektní, když tady xkrát zaznělo trochu paranoidní očekávání bůhvíčeho a chytá se tady toho spousta lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.2.15 20:07
@terinka4444 píše:
udělala jsem to z nedbalosti a mladistvé nerozvážnosti. A přísahám, že už jsem z té své volby několikrát poblila

Osobně přeji smrt, po vzoru pana prezidenta :mrgreen:, jen těm, kdož ho volili v prvním kole. Tam ještě bylo na výběr.

Ve druhém kole dokážu pochopit, že někomu byl Kárl natolik proti srsti, že se mu zdál i ten blb přijatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.2.15 20:10
@Menora píše:
Srovnání je tedy hodně divoké, to uznávám i já. Ale asi chápu, co měla na mysli, jde o rétoriku, říct totéž muslim, rozsápou ho média ještě živého a nikdo se tomu smát nebude.

Možná překorektní, ale poslední týdny jsem zažila x výzev směrem ke skupinám např. židovského vyznání, ať na sebe neupozorňují a zbytečně se neukazují, aby ani náznakem nezavdali příčinu k reakci. Že majorita musí být vidět a majorita ne. Sexuálně, nábožensky a čím víc bylo rozváděno, tím víc to končilo mimo logiku a respektu. A teď jiná minorita i když snad v nějaké zhovadilé formě humoru má jít z kola ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.2.15 20:11

@madeto, já právě všude vidím Uh. Brod. Takže myslím, že tomu se věnují média docela hodně.
Tady je diskuze o „vtipné“ glose našeho pana prezidenta.
Navíc schválně zařazená v sekci pro pobavení. ;)
Neurazilo mě to, opravdu jsem se zasmála. I když trpce, ale zasmála. Pobavilo mě totiž, jak se ten pán snaží pořád být vtipný a ani na stará kolena nepochopil, že je prezident a ne důchodce ze Šumavy.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.2.15 20:11

Co jsme si zvolili, to máme. Nechápu, že se někdo diví. Buran zůstane buranem i na Hradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
25.2.15 20:16

Korektnost, nekorektnost - vtipné to není, spíš hodně trapné.. :roll: A s žádným stylem humoru to nemá co do činění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí