Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak me to vtipné neprijde ani trochu…asi mám trochu jiný smysl pro humor…
A paní Tomiova už několikrát potvrdila, že má být v blázinci a ne na ministerstvu…i když ta hranice he asi tenká ![]()
@terinka4444 píše:
udělala jsem to z nedbalosti a mladistvé nerozvážnosti. A přísahám, že už jsem z té své volby několikrát poblila
@Menora píše:
Víš jak, člověk má právo na změnu názoru se závažných a promyšlených důvodů. Aneb i mistr tesař se utne.
I když já osobně jsem tedy byla vyděšená už jeho samotnou kandidaturou a do poslední chvíle jsem nechtěla věřit, že to vážně vyhraje.
@Virginia píše:
Osobně přeji smrt, po vzoru pana prezidenta, jen těm, kdož ho volili v prvním kole. Tam ještě bylo na výběr.Ve druhém kole dokážu pochopit, že někomu byl Kárl natolik proti srsti, že se mu zdál i ten blb přijatelný.
děkuji ti, v prvním kole jsem ho fakt nevolila, v druhém to bylo zoufalství ![]()
@janine24 píše:
Tady je minimálně víc jak desítka lidí znechucena tím, že IS vyhrožuje smrtí nevěřícím a když to samé udělá náš vlastní „vůdce,“ jiné skupině lidí, tak je to jakože vytrženo z kontextu, vtipné nebo to nemůžeme až tak řešit. Takže co, donutíme vegetariány a abstinenty zapřít svoje já? Stejně tak, jako podle některých chce IS to samé? Výborně, hlavně že máme stejné měřítko pro stejné lidi.
To jako myslis, ze Zeman navlece vegetariany a abstinenty do oranzovych munduru a bude jim urezavat hlavy? To tve srovnani je „trochu“ mimo.
Zemana taky nemusim, myslim, ze hlava statu by se mela chovat jinak a mit nejakou uroven a neobkolopovat se pochybnymi existencemi; ale zas hrotit vyznam jeho vyroku az takto, je taky hodne mimo.
@janine24 píše:
V čem je rozdíl? Spekulace versus jasný výrok a závěr si děláme totálně nelogicky? Když příště popřeje smrti jiné skupině, bude to pořád ještě zábava nebo se prostě jen potřeboval pobavit a nebuďme tak korektní, když tady xkrát zaznělo trochu paranoidní očekávání bůhvíčeho a chytá se tady toho spousta lidí?
A máš recht, je to to samý…a ještě bych to srovnala s Hitlerem. Ještě, že to vegetariámství a abstinence není na první pohled znatelné jako nearijské rysy, či burka, pač jinak bych se bála, že mi uříznou hlavu.
@Menora píše:
Srovnání je tedy hodně divoké, to uznávám i já. Ale asi chápu, co měla na mysli, jde o rétoriku, říct totéž muslim, rozsápou ho média ještě živého a nikdo se tomu smát nebude.
Muslimove ale nemaji smysl pro humor, tam bych se bala, ze to bylo mysleno vazne ![]()
@Gorlami píše:
Muslimove ale nemaji smysl pro humor, tam bych se bala, ze to bylo mysleno vazne
Mají, zrovna tomuhle se řežou jak diví… není potřeba zabíjet nepřítele, vymlátí se sám.
@maminka159 píše:
Ale oni si přece vybírají špatně, OMGU nás je to třeba tak, že chlap dělá v malý firmě, už mnoho let, ale existenční závislost je v tomto případě oboustranná. On potřebuje firmu, aby měl práci, firma potřebuje jeho, aby nezanikla. Kdyby šel na rodičák, tak ztratí práci (dobře, možná měsíc by ustáli, ale i tak by to bylo pro firmu jistě značně ztrátové). Já oproti tomu dělám ve velký firmě, podle všeho jsou za mě rádi i přes to, že jsem na rodičáku a když měli mimořádně práci na víkendy, tak jsem brigádně vypomáhala. Práce je zaměřená na projekty, takže po nástupu zpět do práce půjdu opět na nějaký projekt a budu dělat dost možná něco docela jiného, než před MD, takže nějaká nenávaznost nikoho ani trochu nepálí. Paní má, zdá se, patent na rozum a dokáže za nás rozhodnout lépe, než my sami
@Hanka1 píše:
Jo na bodyguardy v plavkach je celkem pekny pohled…;-)